Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #30 on: November 05, 2010, 11:34:01 PM » |
|
Stimate domn.ceea ce vreti dumneavoastra sa faceti este un lucru foarte bun.dar acest lucru s-a facut cu multi ani in urma si de mine si de alti membrii din Constanta.credeti ca inventati apa calda acum?haideti sa fim seriosi.dumneavoastra aveti impresia ca nu sunt in contact cu posesori de c.g?va inselati amarnic.si mai sunt si altii in Constanta care alearga zilnic in munca cu cainele. Clubul Local din Constanta a avut cei mai multi membrii in perioada 2001-2005.In jur de 37 de membrii.bagam in club inclusiv posesori de caini din alte rase.ca membrii simpatizanti.exista o intelegere cu o firma ce distribuia hrana pentru caini si membrii clubului aveau o reducere substantiala la sac.fara discutie ca ne mai certam intre noi,dar un singur lucru se respecta cu sfintenie.atunci cand unul dintre noi avea pui ,dupa vanzarea lor aproape majoritatea noilor proprietari erau inscrisi in club.cand spun ,,noi'' ma refer la mine,Ion Moflic,George Ciometti,Fane Fasie,Vasile Costica.adica ,,cainarii''orasului.sa nu uitati ca toata sponsorizarea pentru expozitia din 2005 am adus-o eu.adica mai bine de 3500 euro.in conditiile in care nu prea mai cochetam cu c.g.-ul de show.dar m-am implicat pentru ca am crezut intr-o echipa. Dupa anul 2005 si mai ales in 2008 si 2009 clubul din Constanta a cazut in cap din punct de vedere al membrilor.cand domnul Doros era presedinte(autointitulat) clubul avea zero membrii.doar la alegerile zonale de anul acesta a scos bani de la tescherea si a platit cotizatia pentru aprox.20 de membrii cu scopul de a-i folosi ca masa de vot.pana si paznicul de la canisa devenise membru titular. si acum vreti sa-mi aratati ca domnul Doros face eforturi cum nimeni nu a mai facut pana acum pentru promovarea rasei? lucrul asta va rog sa-l spuneti unui incepator ,poate pe el il convingeti.pe mine precum si pe ceilalti oameni cu vechime in miscarea de ciobanesc german din Constanta n-o sa ne convingeti.lucrurile stau cu totul altfel.
Toata stima si consideratia mea pentru dumneavoastra si cei care i-ati enumerat, pentru eforturile depuse la acea vreme. Dar, domnule Nica, asa cum dumneavoastra nu va hraniti azi citind in manualele de istorie despre Mihai Viteazu si Stefan cel Mare, asa nici eu nu pot tine cainele in curte gandindu-ma la ce ati facut dumneavoastra in 2005. Pe mine ma intereseaza ca proprietarii de CG din Constanta sa isi poata antrena cainii, in conditii bune, AZI si MAINE, NU IERI. Au trecut aproximativ 6 luni, daca nu gresesc, de cand sunteti in functie. Speram macar la o convocare a membrilor CL in acest interval. Speram sa ne prezentati un proiect pe termen scurt, nu mai vorbesc pe termen mediu ca deja ma duc prea departe. Speram multe, dar……raman cu speranta. Trebuie sa intelegeti stimate domn ca suntem in anul 2010. Ca in momentul de fata CZCG Constanta stationeaza. Sunt necesare programe manageriale actualizate care sa contina strategii pe termen scurt si mediu, si conturate pe termen lung.. Este inadmisibila calitatea managementului dumneavoastra. Daca va rog sa-mi spuneti repede numarul CG-ilor inregistrati in zona dumeavoastra, ce-mi spuneti? Ca ati uitat agenda la birou…..Si chiar asa, va rog sa-mi spuneti! Vreau sa cunosc gradul de absorbtie, a noilor membrii bineinteles, realizat (pe ce interval de timp vreti dvs) si cel propus trim. 1 si 2 din 2011 sau, ma rog, un alt interval de timp la care va raportati. Va multumesc.
|
|
|
|
|
|
"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #31 on: November 06, 2010, 12:17:32 AM » |
|
domnule (ares cando-rosch) vad ca cereti socoteala la clubul zonal oare clubul din care faceti parte a avut vreo initiativa de vreo miscare care sa promveze ciobanescul german in constanta si sa opus clubul zonal ,va rog sa-mi transmiteti si mie,daca nu ! ,trageti la raspundere conducerea clubului din care faceti parte ,sau va e greu,sau sunteti multumiti de cea ce se misca la clubul local constanta,asa ca mai usor cu cu trasul de mineca si cu uitatul in curtea altuia ,intii promovativa ciini si clubul si dupa ,faceti galagie daca vi se pare ca va obstructioneaza clbul zonal ,si va rog sa-mi comunicati si mie sa luam o initiativa impreuna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #32 on: November 06, 2010, 12:39:04 AM » |
|
domnule (ares cando-rosch) vad ca cereti socoteala la clubul zonal oare clubul din care faceti parte a avut vreo initiativa de vreo miscare care sa promveze ciobanescul german in constanta si sa opus clubul zonal ,va rog sa-mi transmiteti si mie,daca nu ! ,trageti la raspundere conducerea clubului din care faceti parte ,sau va e greu,sau sunteti multumiti de cea ce se misca la clubul local constanta,asa ca mai usor cu cu trasul de mineca si cu uitatul in curtea altuia ,intii promovativa ciini si clubul si dupa ,faceti galagie daca vi se pare ca va obstructioneaza clbul zonal ,si va rog sa-mi comunicati si mie sa luam o initiativa impreuna
Marian Nasta este numele meu, domnule Ion Moflic. Dumneavoastra ce functie detineti in CNCG? Ca sa stiu cu cine vorbesc.
|
|
|
|
|
|
"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
|
|
|
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #33 on: November 06, 2010, 12:53:47 AM » |
|
Din ce imi aduc aminte, dumneavoastra sunteti presedinte CLCG Medgidia. De ce va intersectati dumneavoastra cu aceasta discutie? Aha, da inteleg. Domnul Nica cu siguranta ca va aprecia interventia dumneavoastra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #34 on: November 06, 2010, 09:22:21 PM » |
|
 ,auzi ma va aprecia Nica,am impresia ca tu esti tare suparat pe Nicu ,ca daca te interesa miscarea clubului zonal dobrogea ai fi aflat ca acesta a organizat o selectie si o expozitie de frumusete cu arbitru SV ,la care dumneavoastra nu vati facut prezenta , 1-clubul zonal are un comitet care a fost ales 2-presedintele nu trebuie sa se ocupe de toate nimicurile el trebuie sa vie informat si sa-si dea acordul sau va cere parerea comitetului 3-daca nu i se trimit informati de la cluburile locale ,de unde vrei sa stie dar ce sa facem daca nu ne facem cunoscuti prin ciini si rezultate cu ei ,macar sa zberam la cei ce vor sa faca ceva,si sa aduca lucrurile pe calea cea buna daca vrei iti spun comitetul clubului zonal Nica Nicolae presedinte Matei Giani vice pres responsabil cu lucru Sirbu Cristina responsabil cu cresterea Iordache Vildan responsabil cu tineretu acum poti sami spui si mie cu ce este responsabil Nica,si apropo mai sunteti colegi si de club asta daca tu esti membru la club local constanta asa ca  mai intii informeazate mai bine si dupa acea trage concluzia,de 16 ani de cind sunt implicat in cresterea cg multi au fost ca tine si au disparut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #35 on: November 07, 2010, 12:03:02 AM » |
|
Au trecut aproximativ 6 luni, daca nu gresesc, de cand sunteti in functie. Speram macar la o convocare a membrilor CL in acest interval. apreciez faptul ca sunteti foarte motivat in promovarea rasei.dar constat cu amaraciune ca nu cunoasteti statutul.eu nu convoc membrii cluburilor locale.adunarea anuala la nivelul clubului zonal se compune din membrii comitetului de conducere al c.z. precum si reprezentantii cluburilor locale.(1 la 20).in concluzie la respectiva adunare nu participa toti membrii cluburilor locale. se va face o adunare la sfarsitul anului ,dar respectiva adunare va respecta prevederile statutului. Trebuie sa intelegeti stimate domn ca suntem in anul 2010. Ca in momentul de fata CZCG Constanta stationeaza. Sunt necesare programe manageriale actualizate care sa contina strategii pe termen scurt si mediu, si conturate pe termen lung..
Imi plac cuvintele dumneavoastra.semanati in vocabular cu mentorul dumneavoastra. ma simt nevoit sa va corectez iarasi. nu exista Clubul Zonal de Ciobanesc German Constanta .Ci Clubul Zonal de Ciobanesc German Dobrogea.dar totusi sa trecem peste asta.nu trebuie sa acordam importanta la orice nimic. exista o strategie pentru 2011.discutata cu reprezentantii clubului local Medgidia.in speta domnul Moflic.si anume organizarea unui examen de selectie ,a unei expozitii si daca mai este loc(financiar vorbind) si a unui examen de lucru. mai am un plan ,,strategic'' privind clubul local constanta.presupun ca si dumneavoastra sunteti membru.si anume organizarea de alegeri,tinand seama ca acest club nu mai are presedinte si nici un comitet de conducere.sunt curios cati din cei peste 20 de membrii adusi de domnul Doros in ajunul alegerilor zonale din aprilie isi vor plati cotizatia pe 2011. cat priveste datele pe care le solicitati referitoare la nr.ciobanestilor germani inregistrati pe zona clubului va spun ca nu este de datoria mea sa tin astfel de evidente.ci de datoria vicepresedintelui chinotehnic de zona.s-a discutat si problema aceasta,in sensul sa se infiinteze un registru privind evidenta montelor si a cuiburilor nascute.toate aceste lucruri se vor verifica la sedinta anuala a c.z. dumneavoastra ati citit statutul la capitolul sarcini si indatoriri.acest statut este facut ad literam dupa cel german.teoretic el este foarte bun.dar imposibil (in anumite parti) de aplicat.noi trebuie sa tinem seama de realitatile economice si sociale din tara,realitati ce infraneaza realizarea tuturor punctelor din capitolul sarcini si indatoriri .sa fim bucurosi daca reusim sa organizam un examen de selectie si o expozitie pe an.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #36 on: November 07, 2010, 12:10:50 AM » |
|
Pe mine ma intereseaza ca proprietarii de CG din Constanta sa isi poata antrena cainii, in conditii bune, AZI si MAINE, NU IERI.
daca iau in considerare interesul dumneavoastra pentru lucrul cu cainele inseamna ca la anul veti fi prezent selectie si expo.chiar o sa va urmaresc activitatea.de vorbit vorbiti foarte frumos.dar parca vad ca la anul o sa va duceti la doua trei cac -uri sau cacib-uri si gata. Ion a zis bine cand a zis ca multi au fost ca dumneavoastra si s-au dus. tare cred ca veti fi ca un foc de paie.o flacara mare dar foarte scurta.mult succes va doresc .mai ales in gasirea terenului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #37 on: November 07, 2010, 12:59:29 AM » |
|
Draga domnule Marian Nasta, Stimati membri ai Clubului Local Constanta,
situatia CL Constanta se prezinta astfel. In anul 2010 au platit taxele si au primit chitante individuale 12 membri (chitantele cu nr 69-80). Alti 13 membri au platit in contul CNCG OP nr. 5835389, cotizatiile pentru 2010. Am predat tabelul nominal cu numele membrilor si numele cainilor aflati in proprietate domnului Bogdan Nitescu, in cadrul adunarii CZ organizate pentru alegerea comitetului de conducere. Dupa cum stiti, cele 13 persoane care au efectuat plata in contul CNCG nu au fost recunoscute ca fiind membri CNCG, invocandu-se lipsa cererilor avizate. Cererile au fost trimise catre CNCG, dar s-au intors cu mentiunea Postei pe plic "CNCG nu exista la adresa". Pastrez plicul ca frumosa dovada a calitatii managementului CNCG la care se face, mai sus, referire. Daca toti platitorii ar fi beneficiat de calitatea de membru, atunci in cadrul alegerilor CC al CZ, CL Constanta ar fi avut un vot in plus, ceea ce am constatat ca nu ar fi fost de dorit. Oricum, ma bucur ca am aflat din timp noile delicte de care ma fac vinovat, respectiv acelea ca am adus in club un om cu experienta , care traieste permanent printre CG, numit neinspirat "paznic", probabil din cauza deficitului lexical, si ca am platit eu taxele in locul membrilor, ceea ce constat ca este de neacceptat. Cred ca trebuie sa ma astept la o sanctiune si mai drastica decat cea in care s-au incurcat instantele de judecata ale CNCG in urma cu 6 luni.
Este necesara organizarea alegerilor la CL Constanta, dar deocamdata nu cred ca este posibil intrucat nu a fost lamurita situatia platitorilor nerecunoscuti. Intre timp au mai facut, la Constanta, solicitari de aderare la CNCG alte 16 persoane, dar le-am recomandat sa achite taxele numai dupa ce le vor fi avizate favorabil cererile. Acestea se afla in posesia mea si vor fi trimise catre CNCG dupa ce voi afla care este noul sediu social al organizatiei, sau care este adresa oficiala de corespondenta.
PS.
Domnule Nasta, va rog sa nu va lasati impresionat de "realizarile marete ale CNCG" si sa luati cu titlu de adevar afirmatia ca avem nevoie de terenul de antrenament pe care il putem obtine prin intermediul dumneavostra.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #38 on: November 07, 2010, 08:08:42 PM » |
|
apreciez faptul ca sunteti foarte motivat in promovarea rasei.dar constat cu amaraciune ca nu cunoasteti statutul.eu nu convoc membrii cluburilor locale.adunarea anuala la nivelul clubului zonal se compune din membrii comitetului de conducere al c.z. precum si reprezentantii cluburilor locale.(1 la 20).in concluzie la respectiva adunare nu participa toti membrii cluburilor locale. se va face o adunare la sfarsitul anului ,dar respectiva adunare va respecta prevederile statutului. Eu ma refeream la o convocare, nu intrunire sau adunare in sensul statutului, o adunare extraordinara daca vreti, in cadrul careia sa ne cunoastem sa ne prezentati programul dumneavoastra. La alegerile din aprilie nu am inteles prea bine, din expunerea de motive prezentata de un sustinator, care a fost considerentul alegerii dumneavoastra. Singurul lucru constatat la acea vreme era efortul de a-l schimba pe domnul Adrian Doros. Nu conta cine era ales, schimbare sa fie. Si stiti bine ce vorbesc. Mai mult decat atat, avand in vedere situatia actuala a CL Constanta, interimatul conducerii sau organizarea alegerilor erau considerate prioritati. Sau poate nu va intereseaza situatia si necesitatile membrilor! Va rog sa-mi spuneti conform carei prevederi din statut veti face adunarea de la sfarsitul anului? Oare despre ce intalniri "vorbeste" statutul ca trebuie organizate in luna februarie? Chiar nu inteleg si va dau dreptate cand vorbiti de calitatea statutului. mentorul dumneavoastra Sunt mult mai impacat asa decat cu "presedinti" care jignesc caini prin parcuri. Nu ma refer la dumneavoastra. nu exista Clubul Zonal de Ciobanesc German Constanta .Ci Clubul Zonal de Ciobanesc German Dobrogea.dar totusi sa trecem peste asta.nu trebuie sa acordam importanta la orice nimic. Nu, chiar insist sa nu trecem. Este o eroare prin omisiune. Am omis complet CL din afara judetului Constanta. dar imposibil (in anumite parti) de aplicat Stiu ca la nivelul dumneavoastra ierarhic e greu sa iei initiativa adaptarii statutului la conditiile actuale, dar fie vorba intre noi, credeti ca nu se putea face asta pana acum? Ce asteptam, situatiile in care se pot aplica si acele parti impracticabile? cac -uri sau cacib-uri Cu siguranta voi merge si la acelea. Sper sa nu conteze afixul de crescator.  Ion a zis bine cand a zis ca multi au fost ca dumneavoastra si s-au dus. tare cred ca veti fi ca un foc de paie.o flacara mare dar foarte scurta. Pentru ca nu ati avut determinarea sa-i retineti.  Chiar credeti ca se poate deschide o usa ferecata?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #39 on: November 07, 2010, 09:21:37 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #40 on: November 07, 2010, 09:40:47 PM » |
|
un om cu experienta , care traieste permanent printre CG, numit neinspirat "paznic", probabil din cauza deficitului lexical
Poate ca acesti oameni, in viziunea unora, nu au dreptul la sentimente fata de  si nici pregatirea necesara standardului de membru CL Constanta. Ar fi bine sa cunoastem acest standard ca poate mai sunt si altii care nu se incadreaza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #41 on: November 07, 2010, 10:27:43 PM » |
|
Draga Marian, felicitari pentru initiativa legata de terenul de antrenament (inteleg ca este pe cale sa se materializeze curand) dar si pentru combativitate, replica, argument si diplomatie!
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #42 on: November 07, 2010, 11:09:22 PM » |
|
. Dupa cum stiti, cele 13 persoane care au efectuat plata in contul CNCG nu au fost recunoscute ca fiind membri CNCG, invocandu-se lipsa cererilor avizate.
era si firesc.oamenii respectivi au fost inscrisi de tine peste noapte .pentru a castiga un vot in plus la alegerile de la zonale.aceasta gaselnita au mai aplicat-o si altii.in 2000 daca nu ma insel.tot la Constanta.cand au fost alegerile la Ach.r. cineva din zona a imbarcat in doua autocare oamenii si s-au dus la vot.a declarat ca asociatia din constanta are 1000 de membrii. . Am predat tabelul nominal cu numele membrilor si numele cainilor aflati in proprietate domnului Bogdan Nitescu, in cadrul adunarii CZ organizate pentru alegerea comitetului de conducere. Culmea .tabelul acela l-am vazut si eu.eu nu eram trecut pe el.si sunt membru al clubului local de 13 ani.dar tu de fapt erai atat de ahtiat sa te impui in clubul zonal incat ai trecut pe tabel doar persoanele de care erai sigur ca te sustin. daca eu nu te sustineam nici macar nu m-ai trecut. plus de asta la data alegerilor zonale ai spus ca esti presedintele clubului local constanta.eu am ramas masca cand am aflat.in ce adunare generala ai fost ales?eu nu-mi amintesc sa ma fi convocat si pe mine.sau in situatia respectiva Statutul C.N.C.G. nu mai trebuia respectat? Cererile au fost trimise catre CNCG, dar s-au intors cu mentiunea Postei pe plic "CNCG nu exista la adresa"..
Stiai foarte bine ca respectiva adresa nu mai exista.stiai foarte bine ca plicul se va intoarce.dar ai facut-o in mod deliberat pentru a arata oamenilor care te sustin ,,managementul defectuos din cadrul clubului''.puteai sa-l suni direct pe presedinte sau pe prim vicepresedinte si acestia iti puneau la dispozitie adresa de corespondenta.asta era rezolvabila. de ce atunci cand ati avut nevoie de aprobarea conducerii pentru selectia manarita din 2009 nu ati trimis solicitarea in Popa Tatu?pentru ca interesul vostru era sa obtineti aprobarea cat mai repede,fiindca manaria era deja aranjata.atunci aveati fir direct cu conducerea.dupa aceea firul s-a rupt. Este necesara organizarea alegerilor la CL Constanta, dar deocamdata nu cred ca este posibil intrucat nu a fost lamurita situatia platitorilor nerecunoscuti.
te-am rugat sa-mi predai toate documentele legate de clubul local .cazul,,platitorilor nerecunoscuti'' este rezolvabil. Intre timp au mai facut, la Constanta, solicitari de aderare la CNCG alte 16 persoane, dar le-am recomandat sa achite taxele numai dupa ce le vor fi avizate favorabil cererile. Acestea se afla in posesia mea si vor fi trimise catre CNCG dupa ce voi afla care este noul sediu social al organizatiei, sau care este adresa oficiala de corespondenta.
In ce calitate detii cele 16 cereri?din cate stiu ti-ai prezentat demisia din calitatea de presedinte.Cunosti foarte bine situatia ta in C.N.C.G. Nu inteleg de ce te mai straduiesti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #43 on: November 08, 2010, 12:10:29 AM » |
|
. La alegerile din aprilie nu am inteles prea bine, din expunerea de motive prezentata de un sustinator, care a fost considerentul alegerii dumneavoastra.
Foarte simplu stimate domn.eu am intrunit mai multe voturi.de ce?fiindca acei oameni care m-au votat ma cunosc de foarte mult timp.au avut timp sa ma cunoasca .si cu bune si cu rele. Singurul lucru constatat la acea vreme era efortul de a-l schimba pe domnul Adrian Doros. Nu conta cine era ales, schimbare sa fie. Si stiti bine ce vorbesc.
ati facut o constatare gresita.acolo era vorba de alegerea unui comitet de conducere zonal deoarece nu exista.pe domnul Doros de unde sa-l schimbam?atunci nu s-a facut nici o schimbare.Vechiul presedinte al clubului zonal nu mai exista.omul si-a dat demisia.trebuia pus altul.Domnul Doros oricum nu putea ocupa functia respectiva deoarece nu avea o vechime de minim 4 ani ,asa cum spune statutul. Poate ca acesti oameni, in viziunea unora, nu au dreptul la sentimente fata de  si nici pregatirea necesara standardului de membru CL Constanta. sub nici o forma nu m-am gandit la asta.dar realitatea este alta.eu stiu foarte bine situatia acelui baiat.a fost adus la alegerile din aprilie ca masa de vot.este imoral sa te folosesti de autoritatea pe care o ai fata de un om al carui trai depinde in mare masura de tine. dupa ce sa terminat sedinta din aprilie stiti care au fost cuvintele lui? ,,Sefu?io mai stau ?pot sa plec?''. Ca punct final domnule Marian Nasta vreau sa va spun urmatoarele. ma bucura motivatia dumneavoastra fata de miscarea de c.g. local dar va sfatuiesc totusi sa nu mai luati de buna orice informatie pe care domnul Doros v-o pune la dispozitie .lucrurile stau altfel. trebuie sa recunosc ca are si calitati.mai ales in organizarea de evenimente chinologice.a avut un inceput bun dar din pacate nu a stiut sa-l foloseasca. este ultima mea postare fata de acest subiect. oricand doriti ne putem vedea pentru un dialog.sunt pe deplin convins ca in multe privinte ati primii lamuriri.este bine sa ascultati si alt punct de vedere.sunt prea multe lucruri de vorbit si deaceea nu prefer acest mijloc de comunicare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #44 on: November 08, 2010, 12:35:26 AM » |
|
Stimati membri ai Clubului Local Constanta, pentru traducerea din romana in romana a textului de mai sus va informez ca: 1. Sigur ca sunt cativa dintre dumneavostra care au fost inscrisi "peste noapte", iar pentru cativa am platit personal taxa. Asta nu este o "gaselnita" ci ofranda pentru alungarea prostiei din jurul nostru. 2. Domnul Nica nu este membru in nicio organizatie nonguvernamentala, deci nici in CNCG, conform declaratiei semnate si predate la locul de munca. Daca sunt neclaritati o mai public inca o data. 3. Adresa Popa Tatu nr. 61 exista, cu siguranta. Doar CNCG nu se mai afla acolo, desi adresa figureaza pe toate documentele organizatiei si, in plus, este asumata ca sediu social, cu inregistrare la Judecatoria Sectorului 1. Solicitarile prin telefon nu sunt intotdeauna o solutie eficienta, avand in vedere ca, in ultimele luni, am solicitat telefonic unor membri ai CC al CNCG sa mi se trimita decizia de sanctionare, dar nu am primit inca nimic. Povestea selectiei "manarite" o mai crede cineva, atata timp cat CNCG nu doreste sa ma sanctioneze? Sau poate ne explica domnul Nica, daca tot e convins de existenta vreunui delict, de ce sefii sai ii protejeaza pe contravenienti? 4. Domnul Nica are un conflict de idei la distanta de doar cateva randuri. Daca domnia sa nu recunoaste pozitia mea de presedinte al CL Constanta, de ce nu cere documentele de la presedintele pe care il recunoaste? 5. Nu pot sa raspund serios la intrebarea finala, intrucat n-am inteles logica expozeului. Detin cele 16 cereri de aderare la CNCG in calitate de numismat.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|