|
vom Haus Barder
|
 |
« on: November 03, 2010, 01:06:45 AM » |
|
Mihai Bura, daca e adevarat ca ai falsificat semnatura d-nei arbitru Margit van Dorsen, te rog sa te abtii sa intri pe acest topic. Ca e adevarat ca ai vandut-o pe Gina von der Janhohe, pe care ai primit-o pe degeaba de la mine, cu 1000,-eur lui Liviu Sfarghiu, am aflat de-abia acum.... Daca ti-am dat-o tie sa o folosesti in reproductie si tu i-ai dat-o lui Burcescu si Sfarghiu sa o foloseasca , chiar daca pe mine m-a costat 3000,-eur, m-am bucurat ca o femela germana cu selectie SV ajuta rasa in RO prin puii care-i da..... Dar sa vinzi un cadou, denota, mai Mihai, lipsa de caracter, nu un spirit de adevarat om de afaceri....  , imi cer scuze, dar am fost prea dezgustat.....
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #1 on: November 03, 2010, 07:35:22 AM » |
|
Mihai Bura, daca e adevarat ca ai falsificat semnatura d-nei arbitru Margit van Dorsen, te rog sa te abtii sa intri pe acest topic. Ca e adevarat ca ai vandut-o pe Gina von der Janhohe, pe care ai primit-o pe degeaba de la mine, cu 1000,-eur lui Liviu Sfarghiu, am aflat de-abia acum.... Daca ti-am dat-o tie sa o folosesti in reproductie si tu i-ai dat-o lui Burcescu si Sfarghiu sa o foloseasca , chiar daca pe mine m-a costat 3000,-eur, m-am bucurat ca o femela germana cu selectie SV ajuta rasa in RO prin puii care-i da..... Dar sa vinzi un cadou, denota, mai Mihai, lipsa de caracter, nu un spirit de adevarat om de afaceri....  , imi cer scuze, dar am fost prea dezgustat..... poti sa ti ceri scuze in continuoare.....eu am dat femela lui Liviu Sfarghiul cu 1000 este adevarat !!!! dar eu cind am luat femela de la Marasescu, fara pedigree( doar cu o copie xerox a actului complet ne lizibila) contra sumei de un pui....din ea . Eu cind am vindut femela lui Sfarghiul aceasta avea pedigreeul original de SV si selectia pe viata......pentru care am achitat suma restanta de plata de catre voi lui Hans prin intermediul lui JUERGEN.....asa ca in prima faza mi a cerut 3000 de euro pe actele ei si pina urma i am platit 1.500 !!! poti verifica si dupa care astept scuzele de la tine asa cum mi ai lasat impresia ca esti si nu altfel ! Legat de falsificarea semnaturii d nei arbitrul.....eu nu am falsificat NIMIC !!!!! Se poate face expertiza grafologica......te rog poti sa te abti !!!! Aceste detalii le am dat pentru. ca inca mai cred ca esti altfel......nu dupa cum bate vintul ...... la atacurile celorlalti vezi ca nu prea am raspuns.... dar e ok.....oamenii mai si gresesc sau se inseala....verifica inainte sa acuzi !!!!
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #2 on: November 03, 2010, 09:22:25 AM » |
|
...asa ca in prima faza mi a cerut 3000 de euro pe actele ei si pina urma i am platit 1.500 !!!
Daca ti-aduci aminte, cand am luat-o pe Kimm am avut dialogul "- Mihai, sper ca nu i-ai dat nimic lui Waltl cand ti-a adus pedigree-ul, Gina era problema mea. - I-am dat, doar, un souvenir." Am pierdut mult, in viata, din cauza increderii (de multe ori prostesti) in oameni....acum sa cred ce-ai scris aici sau ce mi-ai spus atunci ? Sau souvenirul erau 1500,-eur  Daca ai platit suma respectiva, arata-mi un contract, macar o hartie de mana semnata de Waltl. Dupa cum ai vazut pe pedigree, femela avea 2 proprietari, Karman si Waltl. Tu ai vandut lui Sfarghiu o femela care, in cazul in care ai contract cu Waltl care ti-a semnat, iti apartinea pe jumatate, fiindca Karman nu a semnat ..... eu nu platisem integral femela, e motivul pentru care eu nu apar pe pedigree, ca proprietar.....si pentru care nu am vandut femela, ci am dat-o fara pretentii si contract, doar ca tu sa o intretii si s-o folosesti la monte.....Astept dovada platii tale de 1500,-eur catre Waltl ! dar eu cind am luat femela de la Marasescu, fara pedigree( doar cu o copie xerox a actului complet ne lizibila) contra sumei de un pui....din ea .
Bine ca mai aflu ca si Marasescu a luat bani pe Gina.......  Legat de falsificarea semnaturii d nei arbitrul.....eu nu am falsificat NIMIC !!!!!Se poate face expertiza grafologica......te rog poti sa te abti !!!!
Sper sa poti demonstra ca toate acuzele ce ti le aduce CNCG sunt false.... Ar fi pacat ca toata munca ta cu CG in Romania sa ramana patata. inca mai cred ca esti altfel......nu dupa cum bate vintul ...... la atacurile celorlalti vezi ca nu prea am raspuns.... dar e ok.....oamenii mai si gresesc sau se inseala....verifica inainte sa acuzi !!!!
Eu nu ma schimb dupa cum bate vantul, cine ma cunoaste, stie... Nici macar nu te-am acuzat ca ai vandut "femela cadou".....mi-am exprimat , doar, indoielile privind caracterul tau....asa ceva nu se face. Astept dovada platii tale de 1500,-eur, as fi bucuros sa o ai.....intotdeauna m-a durut mult mai mult inselarea increderii acordate oamenilor, decat pierderea banilor, indiferent de sume. Chiar daca Gina e o problema veche, e bine sa clarificam lucrurile. Dupa cum ai observat, pe mine nu m-au influentat povestile despre tine si CNCG, astept deciziile oficiale.Am pastrat PUBLIC legatura cu tine, nu ca altii , pe care-i consideri prieteni...chiar daca asta a fost speculat de CNCG spunand ca Bardar face "Clubul Puscariasilor"..... 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #3 on: November 03, 2010, 09:34:22 AM » |
|
Razvan, te rog sa muti ultimile 3 postari la un topic nou, DIVERGENTE LA SCHIMBUL DE PROPRIETATE....poate deveni un topic interesant. Postarile n-au ce cauta la acest topic, imi cer scuze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #4 on: November 03, 2010, 02:47:59 PM » |
|
Sper sa poti demonstra ca toate acuzele ce ti le aduce CNCG sunt false.... Ar fi pacat ca toata munca ta cu CG in Romania sa ramana patata.
Consider ca cine acuza trebuie sa sustina acuzatia, altfel poate fi calomnie. Nu inteleg de ce cel acuzat fara dovezi trebuie sa-si sustina nevinovatia. Cine a lansat acuzatia respectiva sa vina cu dovezi. Sa nu adoptam astfel de practici "mioritice"! Macar SVR sa se bazeze pe principii sanatoase. P.S.: Divergenta voastra nu este problema mea, dar vreau ca si cu aceasta ocazie sa punctez aceasta practica a acuzarii fara dovezi.
|
|
|
|
|
|
"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #5 on: November 03, 2010, 08:08:43 PM » |
|
Daca ti-aduci aminte, cand am luat-o pe Kimm am avut dialogul "- Mihai, sper ca nu i-ai dat nimic lui Waltl cand ti-a adus pedigree-ul, Gina era problema mea. - I-am dat, doar, un souvenir." Am pierdut mult, in viata, din cauza increderii (de multe ori prostesti) in oameni....acum sa cred ce-ai scris aici sau ce mi-ai spus atunci ? Sau souvenirul erau 1500,-eur  Daca ai platit suma respectiva, arata-mi un contract, macar o hartie de mana semnata de Waltl. Dupa cum ai vazut pe pedigree, femela avea 2 proprietari, Karman si Waltl. Tu ai vandut lui Sfarghiu o femela care, in cazul in care ai contract cu Waltl care ti-a semnat, iti apartinea pe jumatate, fiindca Karman nu a semnat ..... eu nu platisem integral femela, e motivul pentru care eu nu apar pe pedigree, ca proprietar.....si pentru care nu am vandut femela, ci am dat-o fara pretentii si contract, doar ca tu sa o intretii si s-o folosesti la monte.....Astept dovada platii tale de 1500,-eur catre Waltl ! Bine ca mai aflu ca si Marasescu a luat bani pe Gina.......  Sper sa poti demonstra ca toate acuzele ce ti le aduce CNCG sunt false.... Ar fi pacat ca toata munca ta cu CG in Romania sa ramana patata. Eu nu ma schimb dupa cum bate vantul, cine ma cunoaste, stie... Nici macar nu te-am acuzat ca ai vandut "femela cadou".....mi-am exprimat , doar, indoielile privind caracterul tau....asa ceva nu se face. Astept dovada platii tale de 1500,-eur, as fi bucuros sa o ai.....intotdeauna m-a durut mult mai mult inselarea increderii acordate oamenilor, decat pierderea banilor, indiferent de sume. Chiar daca Gina e o problema veche, e bine sa clarificam lucrurile. Dupa cum ai observat, pe mine nu m-au influentat povestile despre tine si CNCG, astept deciziile oficiale.Am pastrat PUBLIC legatura cu tine, nu ca altii , pe care-i consideri prieteni...chiar daca asta a fost speculat de CNCG spunand ca Bardar face "Clubul Puscariasilor".....  LIVIU ....ce obligatie am eu fata de tine sa ma justific ? Marasescu nu are nici un amesstec in mizeria asta pe care tu vrei sa o dezgropi !!!!....singura chestie e ca mi a dat femela ....el nu tu si cu EL am discutat amanuntele ! Eu am fost un domn si ti am dat o pe Kim fara bani cadou ! Tu ai luat femela din GERMANIA si fara sa O MAI ACHITI VREODATA INTEGRAL....AI SCOS CITEVA RINDURI DE PUI CU EA !!!!....eu am venit in urma ta am facut rost de pedigreeul( l am luat din Germania, l am nostrificat la ACHR ) in conditiile in care voi ati scos cuiburi pe o bucata de xerox( daca se mai vedea si numele femelei) si tu vii si ma judeci ca am vindut o femela pentru care m am zbatut sa i obtin actele si sa o pun in regula  ? NU VREAU SA MA DUC MAI DEPARTE CU ACEST SUBIECT.....si nici altul cu tine....Nu vreau si nici tu nu vrei sa zic lucruri care nu ma onoreaza ......deci am incheiat din acest moment orice discutie cu tine.....si te rog din acest moment nu ma mai cauta nici pe e mail nici pe privat .......... sunt f dezamagit !!!! NU pot sa inteleg  ?? CARE ESTE MOTIVUL/ SCOPUL ACESTUI ATAC LA PERSOANA ?.......Mi ai cerut bani imprumut..... si nu am vrut sa ti dau....pentru ca la asemenea suma nu prezinti garantie in fata mea ! ......sau pentru ca mai rugat sa te i au la caini in Canada si tot te am refuzat  asta a fost ultimul raspuns din partea mea.... imi pare sincer rau ca TE AM CUNOSCUT LIVIUL BARDAR !!!!!
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #6 on: November 04, 2010, 04:41:17 AM » |
|
CEREREA DOVEZII PLATIIAstept dovada platii tale de 1500,-eur, as fi bucuros sa o ai.....
RASPUNSUL LA ACEASTA CERERELIVIU ....ce obligatie am eu fata de tine sa ma justific ? Marasescu nu are nici un amesstec in mizeria asta pe care tu vrei sa o dezgropi !!!!....singura chestie e ca mi a dat femela ....el nu tu Sorin ti-a predat femela) si cu EL am discutat amanuntele ! Eu am fost un domn si ti am dat o pe Kim fara bani cadou ! Tu ai luat femela din GERMANIA si fara sa O MAI ACHITI VREODATA INTEGRAL( intelegerea mea cu prietenul meu , nu e problema ta)....AI SCOS CITEVA RINDURI DE PUI CU EA !!!! (doar unul, am luat femela gestanta din Germania)....eu am venit in urma ta am facut rost de pedigreeul ai uitat ,deja, ca ai platit 1500,-eur)( l am luat din Germania, l am nostrificat la ACHR ) in conditiile in care voi ati scos cuiburi pe o bucata de xerox( daca se mai vedea si numele femelei) (eu i-am dat pedigreeul lui Waltl, impreuna cu fiul Ginei in Germania, pentru actele acestuia)) si tu vii si ma judeci ca am vindut o femela pentru care m am zbatut sa i obtin actele si sa o pun in regula iar ai uitat de cei 1500,-eur   ? Alimentarea ego-ului...NU VREAU SA MA DUC MAI DEPARTE CU ACEST SUBIECT.....si nici altul cu tine....Nu vreau si nici tu nu vrei sa zic lucruri care nu ma onoreaza ......deci am incheiat din acest moment orice discutie cu tine.....si te rog din acest moment nu ma mai cauta nici pe e mail nici pe privat .......... sunt f dezamagit !!!! NU pot sa inteleg  ?? CARE ESTE MOTIVUL/ SCOPUL ACESTUI ATAC LA PERSOANA ?.......Mi ai cerut bani imprumut..... si nu am vrut sa ti dau....pentru ca la asemenea suma nu prezinti garantie in fata mea ! ......sau pentru ca mai rugat sa te i au la caini in Canada si tot te am refuzat  asta a fost ultimul raspuns din partea mea.... imi pare sincer rau ca TE AM CUNOSCUT LIVIUL BARDAR !!!!! Mai Mihai, tu ti-ai facut un filmulet in cap, necesar pentru a-ti pastra mandria de sine. Dar ai trecut in Sience Fiction.... Eu nu intervin in filmulet, ar insemna sa-mi bat joc de cei 19 ani de scoala pe care-i am.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #7 on: November 04, 2010, 04:50:21 AM » |
|
Consider ca cine acuza trebuie sa sustina acuzatia, altfel poate fi calomnie. Nu inteleg de ce cel acuzat fara dovezi trebuie sa-si sustina nevinovatia. Cine a lansat acuzatia respectiva sa vina cu dovezi. Sa nu adoptam astfel de practici "mioritice"! Macar SVR sa se bazeze pe principii sanatoase.
P.S.: Divergenta voastra nu este problema mea, dar vreau ca si cu aceasta ocazie sa punctez aceasta practica a acuzarii fara dovezi.
Eu stiu bine despre ce vorbesc....si Dumneavoastra ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #8 on: November 04, 2010, 05:13:41 AM » |
|
Multumesc, Razvan, pentru mutarea postarilor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #9 on: November 04, 2010, 05:21:22 AM » |
|
...chiar daca nu toate postarile mutate se refereau la topicul asta....poate la DIVERGENTE S.V.R. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #10 on: November 04, 2010, 07:38:05 AM » |
|
...chiar daca nu toate postarile mutate se refereau la topicul asta....poate la DIVERGENTE S.V.R.  Rezolvat.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro
|
 |
« Reply #11 on: November 04, 2010, 10:18:01 AM » |
|
Eu stiu bine despre ce vorbesc....si Dumneavoastra ?
Eu nu contest calitatea si soliditatea informatiilor dumneavoastra. Nu contest nici vinovatia sau nevinovatia domnului Mihai Bura, pe care l-am intalnit o singura data. Va inteleg supararea si dezamagirea fata de situatia nou creata in relatia dvs. cu dl. Bura, dar v-am spus clar ca acest subiect ma priveste doar in calitate de "spectator". Sper sa intelegeti acest aspect. Ceea ce am vrut sa subliniez a fost faptul ca dumneavoastra, in calitate de initiator al proiectului SVR, ce se vrea a fi intru totul diferit CNCG-ului, sa puneti baze corecte si sanatoase acestui proiect. Sa induceti in randul viitorilor membrii fenomenul acuzatiilor sustinute de dovezi, sa nu propagati obiceiurile anumitor persoane din CNCG. Sincer, in momentul in care am citit postarea domnului Bogdan Nitescu in care il acuza pe domnul Bura asteptam ca urmatoarea postare, a celui dintai, sa contina dovezi, dar....  . Dezamagire. Dezamagire pentru ca de la domnul Bogdan Nitescu asteptam altceva. Imi formasem o alta imagine dupa intalnirea din primavara, la Constanta, dupa interventiile dumnealui in a aplana micile conflicte aparute pe acest forum si nu numai.
|
|
|
|
|
|
"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #12 on: November 04, 2010, 11:02:45 AM » |
|
@ARES CANDO-ROSCH Imi cer scuze, eu tocmai "iesisem din cocina", amintindu-mi proverbul romanesc...  Dumneavoastra "mai ramaneti" ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #13 on: November 04, 2010, 12:08:33 PM » |
|
.................. Sa induceti in randul viitorilor membrii fenomenul acuzatiilor sustinute de dovezi, sa nu propagati obiceiurile anumitor persoane din CNCG. Sincer, in momentul in care am citit postarea domnului Bogdan Nitescu in care il acuza pe domnul Bura asteptam ca urmatoarea postare, a celui dintai, sa contina dovezi, dar....  . Dezamagire. Dezamagire pentru ca de la domnul Bogdan Nitescu asteptam altceva. Imi formasem o alta imagine dupa intalnirea din primavara, la Constanta, dupa interventiile dumnealui in a aplana micile conflicte aparute pe acest forum si nu numai. 1. Stimate domn, acele ACUZATII (de a se fi folosit domnul Bura Mihai Attila de un arbitraj fals, in sensul ca femela respectiva - proprietatea dansului- nici nu ar fi fost la expozitia din Baia Mare si nici nu ar fi avut cum sa obtina locul respectiv - acel loc era al altei femele care a fost prezenta in ring....iar foaia de arbitraj trimisa chiar de dl. Bura la SV poarta o semnatura pe care doamna Van Dorssen nu o recunoaste ca fiind reala....iar foaia de arbitraj respectiva nu ar semana cu nici o alta foaie de arbitraj folosita in acea expozitie - toate celelalte fiind la fel ) NU sunt aduse de CNCG domnului Bura datorita faptului ca foaia incriminata nici nu a trecut pe la CNCG.....ci DIRECT DE CATRE SV!!!Din informatiile pe care le avem, la ora actuala, in cadrul SV se desfasoara o ancheta a acestui episod. La fel ca dvs., si noi asteptam sa vedem ce va hotara comisia de ancheta a SV! 2. Ar fi trebuit ca pana acum sa va fi convins deja ca eu nu vorbesc fara sa stiu sau fara sa am dovezi! 3. Vorbind despre acuzatii fara acoperire, chiar dvs. faceti o acuzatie la adresa CNCG pentru care aduceti "ce" dovezi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #14 on: November 04, 2010, 01:14:16 PM » |
|
Cu greu mai intru aici, pentru a repara o omisiune in veridicitatea celor ce le-am scris... Pe Gina am luat-o gestanta si am mai facut un rand de pui cu ea, montand-o cu Iff.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|