Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 09:15:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: diferite divergente la sfarsit de 2010  (Read 5783 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #45 on: November 08, 2010, 09:46:47 AM »

Draga Marian, felicitari pentru initiativa legata de terenul de antrenament (inteleg ca este pe cale sa se materializeze curand) dar si pentru combativitate, replica, argument si diplomatie!
Multumesc Costin. Incerc doar sa raspund satisfactiilor oferite de aceasta minunata rasa. Cred ca merita mai mult.

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #46 on: November 08, 2010, 10:07:59 AM »

Cred ca merita mai mult.

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #47 on: November 08, 2010, 10:49:56 AM »

fiindca acei oameni care m-au votat ma cunosc de foarte mult timp.au avut timp sa ma cunoasca .si cu bune si cu rele.
Necesar, dar nu suficient.
ati facut o constatare gresita.acolo era vorba de alegerea unui comitet de conducere zonal deoarece nu exista.pe domnul Doros de unde sa-l schimbam?atunci nu s-a facut nici o schimbare.Vechiul presedinte al clubului zonal nu mai exista.omul si-a dat demisia.trebuia pus altul.Domnul Doros oricum nu putea ocupa functia respectiva deoarece nu avea o vechime de minim 4 ani ,asa cum spune statutul.
Subiectivi fiind, corect, cu o mica eroare: vechimea trebuie sa fie de minim 5 ani. Tot in statut scrie. Dar, asa cum ziceati, "sa nu ne impiedicam de lucruri marunte".
Obiectivi fiind insa, comitetul propus de CL Constanta pentru conducerea organizatiei zonale il avea in componenta pe domnul Doros, nu in calitate de presedinte. Si de aici constatarea mea recapata sensul pe care incercati sa-l eliminati.
oricand doriti ne putem vedea pentru un dialog.sunt pe deplin convins ca in multe privinte ati primii lamuriri.este bine sa ascultati si alt punct de vedere.sunt prea multe lucruri de vorbit si deaceea nu prefer acest mijloc de comunicare.
Nici eu nu doresc rezolvarea problemelor in acest cadru, dar am constatat ca dumneavoastra o faceti frecvent si-am crezut ca e singura modalitate. Sustineti si promovati alte canale de informare si comunicare, iar eu le voi folosi negresit.

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #48 on: November 08, 2010, 01:22:32 PM »

Domnule Nasta, va rog sa nu va lasati impresionat de "realizarile marete ale CNCG" si sa luati cu titlu de adevar afirmatia ca avem nevoie de terenul de antrenament pe care il putem obtine prin intermediul dumneavostra.
In urma discutiilor de azi avem sanse de 99% sa efectuam duminica primul antrenament pe noul teren.

ben
Hero Member

« Reply #49 on: November 09, 2010, 08:55:42 AM »

Necesar, dar nu suficient.Subiectivi fiind, corect, cu o mica eroare: vechimea trebuie sa fie de minim 5 ani. Tot in statut scrie. Dar, asa cum ziceati, "sa nu ne impiedicam de lucruri marunte".
Nica mi-a spus poezia cu "5 ani" de n ori deci fii convins ca a fost o simpla greseala de tastat.  Wink
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #50 on: November 09, 2010, 09:04:13 AM »

In urma discutiilor de azi avem sanse de 99% sa efectuam duminica primul antrenament pe noul teren.

AAAA....si face CL CNCG Constanta contractul pentru teren......
.

NU conteaza clubul, important e sa fie activitate cu cainii reala....macar in orasele mari !

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #51 on: November 09, 2010, 09:11:37 AM »

Nica mi-a spus poezia cu "5 ani" de n ori deci fii convins ca a fost o simpla greseala de tastat.  Wink

Scuzati-ma ca ma bag, dar si asta e o dovada ca Statutul CNCG e "debil"....
Cine  din club avea 5 ani vechime cand clubul s-a format, in 1998 ?
Toata conducerea aleasa atunci e ilegala conform "ad literam" cu Statutul....daca nu e stipulat in Statut...."conditia nu e valabila in primii 5 ani de la infiintare " Wink

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
ben
Hero Member

« Reply #52 on: November 09, 2010, 09:13:20 AM »

4. Domnul Nica are un conflict de idei la distanta de doar cateva randuri. Daca domnia sa nu recunoaste pozitia mea de presedinte al CL Constanta, de ce nu cere documentele de la presedintele pe care il recunoaste?
pai Adi.. stai asa ca nici eu nu inteleg unde bati.. sa inteleg ca afirmatia / decizia aia de a-ti da demisia din functia de presedinte local a fost doar asa in febra momentului.. sau..?

Povestea selectiei "manarite" o mai crede cineva, atata timp cat CNCG nu doreste sa ma sanctioneze? Sau poate ne explica domnul Nica, daca tot e convins de existenta vreunui delict, de ce sefii sai ii protejeaza pe contravenienti?  

pe bune? wow....

Adi fara indoiala ca ai face treaba f buna pt c german, intr-o functie de conducere, calitatile iti sunt recunoscute si pe alte metereze; dar intr-un final caracterul ramane cel care da nota cea mare. Este greu sa accepti (tu in fatza ta) sau sa recunosti (in fatza altora, respectiv) ca ai gresit. Personal nu imi pun baza in ce decizie se va prezenta aici si ce nu, pt ca vad clar cum stau lucrurile; ci mai degraba ma intereseaza sa stii tu personal, dincolo de dovezi, hartii etc, ca unele lucruri sunt notate si stiu f bine ca stii (notate = luate in evidenta, a nu se interpreta altfel).
la ce buna maiestria in cuvinte si diplomatia laudata mai sus de cineva, cand noi doi stim bine cum stau lucrurile.. dar ma rog, asta ultima e mai mult retorica, nu trebuie sa raspunzi; nici raspunsul celorlalti nu ma intereseaza, ma intereseaza doar sa iei la cunostinta de ceea ce cred / spun. la randul meu sunt un Constantean pasionat de CG din '87 iar din '93 l-am avut pe primul. Iar, in lumina astor lucruri, daca la conducerea clubului local s-ar afla un om ca tine, as avea in mod negresit niste asteptari. Asteptari pe care din functia asta ciudata de conducere pe care din cate inteleg ti-ai atribuit-o (?) nu sunt intampinate din (se pare) simplul motiv ca nu stii sa recunosti sau sa accepti greseala / greseli. Daca nu prin cuvinte scrise aici, macar prin atitudine (adica probabil lipsa cuvintelor in anumite situatii, cred..).
Bine-nteles ca prin asta nu incerc sa-ti fac morala, nu sunt in pozitia de a o face si desigur nici tu nu ai baga in seama cuvintele mele. Dar vreau sa stii ce gandeste un constantean in legatura cu cele vorbite in ultimele pagini aici.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #53 on: November 09, 2010, 09:20:59 AM »

WOW....

Problemele locale trebuie sa se rezolve, intre membri, la nivel local.
Ben, cred ca asta e pozitia corecta, de mai sus....cel putin asa cred si eu...fara patima, orgoliu...TOTI GRESIM, dar

"Cine nu invata din greseli, E CONDAMNAT SA LE REPETE"

P.S. Mi-am permis sa ma bag in discutie, ca membru fondator S. V. R. Smiley
Nu stiu daca cineva chiar a gresit, dar cred ca prin comunicare realista, orice problema are solutia ei...

ben
Hero Member

« Reply #54 on: November 09, 2010, 09:27:49 AM »

Multumesc pt observatia in privinta pozitiei (corecte sau nu) Liviu, desi nu caut apreciere in sensul asta. Pt ca lucrurile sa se miste pt rasa asta (pe care eu oricum o vad in declin) este nevoie de oameni de calitate - calitate care nu se masoara doar in calitati tehnice - desi si acolo e loc de imbunatatire, in ariile in care "accesul public" este mai limitat. Lucruri mari se realizeaza pe fundalul unor relatii puternice.
In plus greseala o faci, sa spunem, o singura data, iar data respectiva ramane undeva in trecut, pe masura ce timpul trece. Dar consecintele unor greseli pot dura mult, asa cum stii.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #55 on: November 09, 2010, 09:32:53 AM »

. Pt ca lucrurile sa se miste pt rasa asta (pe care eu oricum o vad in declin)

OFFF...iara "scapi" in "pacat"...."CG lucru vs. CG show"....
Ramai obiectiv, optimist, sunt probleme pe care nu noi le putem rezolva, dar putem "pune osul", in echipa, pentru a le diminua consecintele...

CATE EXAMENE DE LUCRU ATI FACUT LA CONSTANTA, IN ULTIMII ANI ?
SUFICIENTE ?

ben
Hero Member

« Reply #56 on: November 09, 2010, 09:45:38 AM »

OFFF...iara "scapi" in "pacat"...."CG lucru vs. CG show"....
Ramai obiectiv, optimist, sunt probleme pe care nu noi le putem rezolva, dar putem "pune osul", in echipa, pentru a le diminua consecintele...

CATE EXAMENE DE LUCRU ATI FACUT LA CONSTANTA, IN ULTIMII ANI ?
SUFICIENTE ?
Este interpretarea ta, asta cu "pacatul"; eu nu fac referire strict la CG-ul de show cand spun ca rasa e in declin.
In fine, poti interpreta ce si cum vrei, ce am avut de spus este pt Adi Doros.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #57 on: November 09, 2010, 09:56:50 AM »

Voi chiar refuzati sa realizati ca vorbim de

MANIPULARE....atat timp cat nu exista ACUZATII OFICIALE, doar speculatii, diversiune stil KGB, toate plecate de la singurul principiu aplicat cu succes

DIVIDE ET IMPERA (DEZBINA SI CONDU ) ?

"E aruncat osul pentru a se incaiera intre ei masculii dominanti" ?

DE CE trebuie sa va consumati energia in dispute provocate de altii ?
In loc sa va concentrati pentru a gasi principii comune pentru a va sustine si promova pasiunea,  ?

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: