|
fl
|
 |
« Reply #30 on: March 07, 2012, 08:06:58 AM » |
|
E frumoasa urecheata. Cu putina rabdare si perseverenta din partea ta o sa reusiti. Ideea e sa nu te inmoi si sa nu renunti cand o sa vezi ce "spectacol" o sa faca. Din partea mea, BAFTA si va tin pumnii. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nina_popa
|
 |
« Reply #31 on: March 07, 2012, 09:36:13 AM » |
|
E o scumpa puiuta Maya. Nu are deloc moaca de fricoasa, mai degraba as spune incapatanata  . Si eu sunt sigura ca pana la urma o sa reusesti sa convingi nazdravana ca plimbarile sunt ceva placut. Mult succes si din partea mea.
|
|
|
|
|
|
"The dog does not need to be deranked so much as the people need to learn to act like people worth listening to" - Suzanne Clothier.
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #32 on: March 07, 2012, 11:37:25 AM » |
|
NU parea a fi fricoasa,mai degraba incapatanata sau nu vrea sa accepte usor lucrurile noi Eu ce sda mai spun de Raff care ocoleste la mareeee distanat un pisoi de 3 luni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #33 on: March 07, 2012, 11:46:47 AM » |
|
Mersi pentru sfaturi si raspunsuri. Urechioantele au fost ridicate ambele pentru cateva zile, acum s-a plostit una dar nu cred ca e motiv sa ma ingrijorez. O mai ridica dimineata uneori apoi iar se lasa. Nu mai compar cu frate-su care le-a ridicat la 2 luni ca iar starnesc discutii  O sa ma apuc de treaba cu ea, mersi ca intelegeti de ce sunt speriata ca raman cu urecheata in casa pe viata. Daca as povesti pe strada vreunui vecin prin ce trec ar spune "cucoana, ai luat-o razna, cum adica stresezi cainele daca-l fortezi..."
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #34 on: March 07, 2012, 12:05:42 PM » |
|
Incearac la plimbare impreuna cu mama ei.Eu cand l-am luat pe Raff la plimbare,s-a lipit cu burtica de pamint si pace,nicio miscare nu mai facea.La un moment dat l-a vazut pe Ox plecand, a fugit dupa el si asa a invatat sa mearga la plimbare Rabdare multa si ai sa reusesti.Eu cu Raff am avut aceleeasi probleme si Raff era si mai mare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #35 on: March 07, 2012, 03:58:20 PM » |
|
Dar era obisnuit cu zgarda? La cate luni i-ai pus-o la gat? Te intreb pt ca am incercat si se smuceste pitica iar maica-sa daca vede ca nu vine dupa ea se intoarce si o apuca cu dintii de gat. Deschide gura mare si o "inghite". Nu cred ca strange tare doar asa parca o cearta. Nu stiu sa traduc comportamentul asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #36 on: March 07, 2012, 04:05:58 PM » |
|
Ce zgarada?? Raff nu stia de nimic,dar de nimic.Avea 4 luni cand l-am luat,i-am pus zgarda, lesa si hai la plimbare.Ne-a chinuit de vroiam sa-i dau drumul pe poarta si pa...nu stia sa urce si coboare scara,se uita din capul scarii de parca era dus cu capu.Am muncit foarte mult cu el,am castigat 10m lungime de plimbare intr-o sapatmana,dar acum macar merge pe strada,urca si coboara scarile.Trebuie sa aveti doar rabdare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #37 on: March 07, 2012, 04:18:47 PM » |
|
Da, stiu cum e. Vorba americanilor (ca eu rad mereu de ei), ma simt frustrata  Am iesit azi in curte, ea fiind pe terasa deja. Cand m-a vazut fuga in casa. Eu m-am jucat cu maica-sa, am aruncat jucariile, am periat-o i-am pus apa in castron, lucruri de-astea. Ea ne-a privit stand culcata si parca ar fi venit, parca nu... Facea un pas inainte, doi inapoi. Eu nici n-o bagam in seama trageam cu ochiul. Am stat 30 de minute si m-am jucat iar ea a privit. Dupa alte 2 ore (ea a dormit in bucatarie, normal) flamanda fiind am iesit iar cu ficat de pui fiert pe care l-am pus pe trepte si am intrat in casa. Si acum sta ficatul acolo. Iar ea il pazeste. Si e moarta de foame. Plange langa el dar nu coboara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nina_popa
|
 |
« Reply #38 on: March 07, 2012, 04:22:17 PM » |
|
Incearca sa pui cateva bucatele in jurul ei ( ca sa vada despre ce e vorba), si cateva doar pe prima treapta, poate asa le ia.
|
|
|
|
|
|
"The dog does not need to be deranked so much as the people need to learn to act like people worth listening to" - Suzanne Clothier.
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #39 on: March 07, 2012, 04:23:38 PM » |
|
Trebuie sa fie o dulce..cum sta ea acolo moarta de foame,dar consecventa in pareri Are principii.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serba Costy
|
 |
« Reply #40 on: March 11, 2012, 01:49:19 PM » |
|
Eu sunt de acord cu ce a spus fl. Trebuie putin fortata la inceput ca daca stai sa te rogi de ea tot mereu in fiecare zi si nu o sa o scoti la plimbare sau nu o sa coboare scarile iti va fi din ce in ce mai greu. Pune-i o zgarda la gat si lesa si chiar daca nu vrea sa vina din prima trage-o putin si incurajaz-o in acelasi timp si dupa 2-3 repetari eu cred ca o sa mearga la plimbare pentru ca o sa-i placa foarte mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #41 on: March 12, 2012, 02:24:22 PM » |
|
Din pacate, sunt in aceeasi situatie. N-am reusit s-o scot de buna voie din casa dar am s-o fortez putin cum spui tu. O vad ca e interesata dar cand ma apropii de ea se culca la pamant, face pipi si tremura din tot corpul. Nu vrea sa iasa din "zona de comfort". Am terminat vaccinarile de 2 saptamani. Atunci s-a speriat f tare si se pare ca n-a uitat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serba Costy
|
 |
« Reply #42 on: March 12, 2012, 02:47:20 PM » |
|
Incerca sa o iei in brate si du-o in curte la 30-40 de metri de casa sau de locul unde se simte ea in siguranta si incurajaz-o, joaca-te cu ea, ofera-i si ceva recompensa si usor usor o sa coboare vrand sa se joace
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #43 on: March 12, 2012, 03:15:19 PM » |
|
incearca sa ii aduci un partener de joaca care sa fie cat mai activ eu as zice un caine mai mic de statura ca ea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #44 on: March 12, 2012, 11:44:09 PM » |
|
E buna ideea cu dusul departe de casa pt ca ultima oara am asezat-o pe jos si a fugit direct la usa! Partener nu am de unde sa-i aduc dar exista maica-sa care este extrem de toleranta cu ea. Hai ca maine va povestesc. Sunt optimista.  Mersi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|