|
mishu65
|
 |
« Reply #45 on: March 13, 2012, 11:26:49 PM » |
|
Salutare! Azi sunt bucuroasa! Sa va spun ce cred ca s-a intamplat. Problema ei eram chiar eu. Am scos-o din casa de doua ori pt vaccin luata in brate, pusa in masina, tremurat, vomat si toate cele. Si firesc daca ma straduiam s-o scot afara asocia cu teama, discomfort. Pe la pranz am facut o incercare, a fost binisor adica a stat doua minute si a fugit in casa. Dar seara a iesit pe terasa singura, a coborat treptele (vreo 5 la numar) si a fugit in varful unui morman de zapada (se vede ca a prins ninsorile). Am vazut-o pe geam cum se juca, sapa, mirosea, am urmarit-o si nu-mi venea sa cred! Am strigat pe toata lumea sa vada minunea! A stat mai mult de 30 min dar cand am iesit eu afara a fugit in casa. Oricum e bine, macar stiu ca eu sunt sperietoarea. Abia astept ziua de maine!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
nina_popa
|
 |
« Reply #46 on: March 14, 2012, 09:18:29 AM » |
|
Ce bandituta scumpa si draga! Acuma trebuie doar sa o mai convingi ca nu esti deloc “Bau –Bau”  .Niste recompense aruncate la inceput de la distanta si treptat date din mana sunt sigura ca te vor ajuta mult. Te felicit pentru rabdarea si afectiunea cu care te ocupi de micuta Maya.
|
|
|
|
|
|
"The dog does not need to be deranked so much as the people need to learn to act like people worth listening to" - Suzanne Clothier.
|
|
|
|
brunodm
Sr. Member

Bruno del Gringo
|
 |
« Reply #47 on: March 14, 2012, 10:34:56 AM » |
|
Exact ce-ti spuneam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serba Costy
|
 |
« Reply #48 on: March 14, 2012, 01:19:15 PM » |
|
Cand mergi la ea si incerci sa o scoti afara scoate-ti din minte gandul ca ea nu vrea sa coboare si vorbeste cu ea incuraja-o fara nici o teama. Fiindu-ti tie teama energia negativa pe care o emani se transmite si catelusei si atunci nu mai faci nici o treaba. Fi relaxata cand mergi la ea si incerci sa o scoti afara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #49 on: March 14, 2012, 09:54:10 PM » |
|
Buna! Astazi am avut o zi plina. Maya a stat toata ziua in curte. Este atat de curioasa si atenta la zgomotele noi incat a ridicat si urechea stanga!!! Sunt sigura ca ar mai fi durat ceva timp daca n-ar fi iesit. Se uita prin gard la maidanezi de iti vine s-o mananci. Iar maica-sa face pe ghidul  . Am iesit si eu dar n-am bagat-o in seama, imi faceam de lucru cu Ela, o periam, o mangaiam si a venit la mine singura. Mie mi s-a parut putin gelozie. Tot azi am vazut-o si eu pt prima oara gafaind de atata alergat. Doamne ce diferenta! Era atat de sedentara in casa... Acum mananca intr-o mare viteza si doarme cu sforaieli! Am scos-o la capat cu ajutorul vostru. Va multumesc tuturor pentru sfaturile pertinente si punem o poza drept multumire, ultima facuta in casa. Promit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serba Costy
|
 |
« Reply #50 on: March 14, 2012, 09:56:09 PM » |
|
Superba urecheata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #51 on: March 14, 2012, 10:47:39 PM » |
|
Multumim costy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #52 on: March 14, 2012, 10:50:22 PM » |
|
frumoasa,ce labe adevarate are ca un adevarat  ce este o sa creasca mare destul de repede la ce labe are
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #54 on: March 14, 2012, 11:07:26 PM » |
|
Apropo.Ce parinti are?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #55 on: March 14, 2012, 11:11:08 PM » |
|
Mersi bugieus. Da, este maricica. Are 23 kg la 3 luni jum. fara sa fim grase. Iar frate-su e mult mai mare. Sa ne traiasca urechiatii ca tare frumosi sunt toti cg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #56 on: March 14, 2012, 11:50:14 PM » |
|
Mersi AarosVoiq pt laude. Am sa te dezamagesc dar mama nu are pedigree. Doar tatal ei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #57 on: March 15, 2012, 12:23:25 AM » |
|
nu trebe neaparat sa aibe pedigree sa fie iubit,sanatos sa fie eu zic ca este o norocosa,eu intotdeauna am iubit in general animalele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #58 on: March 15, 2012, 01:02:00 AM » |
|
Ai dreptate, e o norocoasa! S-a nascut aproape moarta la o diferenta de 5 ore de frate-su. Eram cu vet la tel si imi spunea ce sa-i fac. E adorata noastra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fl
|
 |
« Reply #59 on: March 15, 2012, 08:07:45 AM » |
|
Felicitari. Chiar astept poze cu catelusa. Apropo, are un cap frumos si o osatura puternica. Sa fie sanatoasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|