Forum ciobanesc german
October 23, 2016, 07:09:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: LUCKY...nu te voi uita niciodata...  (Read 21145 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #30 on: June 10, 2011, 02:53:12 PM »

Cea mai recenta poza cu el...

* Photo-0068.jpg (170.12 KB, 1280x1024 - viewed 294 times.)

"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #31 on: June 15, 2011, 12:00:44 PM »

Au trecut doua luni.Chiar pe la ora asta...Este greu sa accepti pierderea unei iubiri neconditionate, pierderea unui suflet bun, cuminte, afectuos...Durerea s-a mai estompat, dorul si golul lasate sunt mari. Nu e zi sa nu vorbesc despre el, sa nu ma gandesc la el...As fi vrut sa fac mai mult pentru el, as fi vrut sa mai traiasca sanatos cativa ani, as fi vrut sa avem acces la un medic cum e Ariana, as fi vrut sa stie cat il iubesc si cat mi-am dorit sa fie fericit. Imi amintesc, nu stiu cum sa zic, fizic, parca simt cum il mangai, simt capul lui sub mana mea, ii placea sa il mangai pe piept. Imi face bine sa vorbesc despre el....sper ca ma intelegeti.

ady_bis
Newbie
*

Junior

« Reply #32 on: June 15, 2011, 03:56:03 PM »

Condoleante.Impresionanta povestea.cu siguranta ca altul nu-l va inlocuii dar iti va alina durerile sufletesti.deci fa pasul urmator alt .
Olga
Hero Member

« Reply #33 on: June 15, 2011, 09:43:37 PM »

Dupa citeva luni  de cand l-am pierdut pe Afy, timp in care nu am vrut sa recunosc pierderea, am inceput sa tot vorbesc de el , sa ma uit la pozele lui,
Incerc asa sa sufar mai putin, dar de loc niciodata
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #34 on: June 20, 2011, 04:14:00 PM »

8 ani frumosi dupa care acest gol...nimic nu va mai fi la fel...

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #35 on: July 05, 2011, 02:07:32 PM »

Am mai micsorat cateva poze cu baiatul meu...

* 26122010(001).jpg (100.62 KB, 640x480 - viewed 152 times.)

* P2204[02]_19-10-10.JPG (93.25 KB, 640x480 - viewed 161 times.)

* lucky frumusel foc.jpg (83.45 KB, 761x668 - viewed 165 times.)

Aurel
Hero Member

Vilas de la Isalnita--Vilas Thorhaus

« Reply #36 on: July 05, 2011, 02:40:08 PM »

Iti inteleg pe deplin suferinta,am trecut si eu prin asa ceva acum 2 ani cind mi-a murit Dora,o catea ciobanesc german de 13 ani;am stat citeva saptamini fara ciobanesc german in curte,suferinta era din ce in ce mai mare,pina l-am luat pe Vilas.La inceput mereu il comparam cu DORA,incet incet am inceput sa-l iubesc la fel ca pe fata mea DORA,apoi Vilas mi-a adus tot atitea bucurii ca si DORA.Te sfatuiesc sa faci si tu la fel ca mine.Suferinta aceasta nu trece niciodata,ea doar poate fi inlocuita.
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #37 on: July 05, 2011, 02:54:42 PM »

Multumesc mult pentru incurajari. Il ador pe Vilas, e un frumos, am citit cu rabdare evolutia lui...m-am bucurat alaturi de dvs. de rezultatele lui. Am urmarit si alti pui, de la achizitie, pana acum cand multi dintre ei au deja mai mult de un an...Nu pot inca vedea un alt caine in curte. Urmaresc cu mare placere filmuletele postate cu puiuti de CG...si ajung acasa si vad alti caini cum dorm tolaniti la umbra si ma intreb "De ce nu a mai putut fi si Lucky cu noi?" Atat de mult mi-am dorit sa stam la curte...sa fie fericit, sa poata alerga...sa se bucure de viata...nu mi-am dorit casa asta pentru mine...ci ca sa putem sta cu totii. Duminica eram singura si afar plou si ma gandeam ca ar fi stat cu mine in casa...ca l-as fi dragalit si rasfatat cum faceam de obicei cand eram singuri...imi lipseste foarte mult...
In alta ordine de idei,as dori sa imi schimb ID-ul de user in LUCKY THE ONE daca se poate si ma poate ajuta un administrator al sit-ului.Cu multumiri anticipate...

Aurel
Hero Member

Vilas de la Isalnita--Vilas Thorhaus

« Reply #38 on: July 05, 2011, 03:30:34 PM »

Am uitat sa-ti spun,pe Dora am ingropat-o in fundul gradinii si chiar daca pe Vilas il iubesc asa cum zicea Ariana ,,ca pe ochii din cap'' din cind in cind mai trec si pe la Dora.
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #39 on: July 05, 2011, 03:45:55 PM »

Am reusit sa il conving pe sotul meu ca vreau sa fie in gradina noastra ingropat. Am facut acolo o mini gradina cu flori pentru el....in dreptul geamului mamei unde noaptea este aprinsa mereu o lumina de veghe. In fiecare dimineata beau cafeaua cu el iar seara pretextez ca ma duc sa aprind luminile si ma duc pe acolo....desi el e cu mine mereu.
Intr-o noapte m-am trezit si mi s-a parut ca e in pat...credeti-ma sunt om in toata firea...am clipit mai des ca sa vad mai bine...in alta zi, intr-o dimineata ma pregateam sa plec si mi s-a parut ca respira pe sub usa...asa obisnuia sa ma atentioneze ca are "nevoi urgente". Noaptea hai ca eram ametita de somn...dar ziua ce scuza am?
Oricum ar fi, fara pedigree, iesit din standard, era un caine destept si care ne-a oferit nenumarate clipe extraordinar de frumoase, regret doar ca nu am putut sa ii ofer mai mult...merita tot ce e mai bun pe lumea asta. Si cred ca toti cainii dvs zapaciti, puiuti, adulti, catigatori de concursuri sau nu, toti merita sa le intoarcem iubirea si bucuriile pe care ni le ofera ei zilnic...
O poza care imi place mult...

* MEREU I-A PLACUT JOCUL ASTA.JPG (53.72 KB, 756x567 - viewed 148 times.)

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #40 on: July 15, 2011, 10:42:39 AM »

Astazi se implinesc trei luni...luni triste fara baiatul meu. Nici acum nu imi vine sa cred...El era un fel de "default", nu imi imaginam viata mea fara el. Cred ca v-am spus deja ca eu ii dadeam sa manance, eu ma duceam cu el la medic, eu ii aplicam tratamente cand era cazul, eu il duceam la plimbare, eu renuntam la banutii mei de buzunar si ii luam ce avea nevoie, eu ma certam cateodata cu toata familia pentru el DAR el era cel care imi facea zilele  posomorate in zile mai bune, el imi tinea companie, el ma facea sa uit de necazuri prin bucuria lui evidenta cand ne vedeam, am simtit mereu ca exista o legatura speciala intre noi...
Imi aduc aminte  ca in dimineata zilei de 14 aprilie dupa prima intubare, cand se umflase din nou burtica si venea dupa ajutor, nu prea se putea misca, asa ca am incercat sa il ajut, sa il iau in brate. Cred ca l-a durut ceva, nu stiu, m-a muscat de mana. Pe moment mi-am pus ceva la mana sa nu fac sange prin casa si i-am acordat lui toata atentia pentru a reusi sa il urcam in masina sa mergem la FMVB. Nu m-am suparat pe el. Ma intreb insa de ce a facut asta? L-a durut? I-a fost frica? Muscatura a fost scurta si profunda. Stiti ce? Sunt nebuna.Mi-am dorit sa imi ramana semn...si mi-a ramas. M-a durut tare dupa vreo ora- doua...dar sufletul ma doare de trei luni. E foarte greu sa accepti ca iti pierzi un prieten.
La aceasta mica comemorare am sa adaug o scurta amintire despre blanosul meu. Era vara, stateam la bloc, la revenirea din vacanta de doua saptamani, perioada in care in primele zile era foarte trist, nu manca si il cam speria pe cel care avea ca job sa il plimbe de doua ori pe zi, la revenire, cum ziceam ,am sunat acasa si am stabilit sa se descuie mami usa, sa vedem reactia lui cand voi intra pe usa. Zis si facut. Intru eu binisor. El dormea pe hol, a ridicat capul si a latrat scurt, eu nu am zis nimic...nici nu era nevoie, a stiut imediat ca sunt eu...a venit repede si topaia,maraia...parca ma certa, facea asta diferit fata de maraiala fata de strain,ma rodea usor de mani, nu stia ce sa mai faca de bucurie. Am observat ca de fiecare data cand lipseam cateva zile se bucura nespus la venire. Se bucura in fiecare seara cand veneam de la serviciu astfel incat intotdeauna pe el trebuia sa il pup primul. Frumoase amintiri am...ca voi toti...cu prietenii urecheati.
Nu este zi sa nu ma gandesc la el, sa nu ud florile de la el, sa nu privesc un tablou cu el, sa nu intru pe acest forum sa citesc despre cainii vostri...imi face chiar placere sa citesc si adesea am rabdare si citesc cate un topic de multe pagini...rabdare pe care sper ca mi-o veti arata si voi mie cu plansul meu dupa LUCKY THE ONE.

Olga
Hero Member

« Reply #41 on: July 15, 2011, 02:19:31 PM »

Am citit, si m-a durut durearea ta, si m-a durut durerea mea aducindu-mi aminte de Afy care a murit in octombrie 2010..
Doare durerea si doare ca nu trece cu  nimic , chiar alt CG nu-i acelasi lucru
Durerea ramine si doare, doare, doare..
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #42 on: July 15, 2011, 02:25:13 PM »

Multumesc Olga pentru intelegere.
Afy are topic? Sper sa nu iti aduc mai multa durere intreband asta....

allias007
Newbie
*

« Reply #43 on: July 16, 2011, 12:16:28 AM »

Astazi se implineste o saptamina de cind Printesa mea Lucky  s-a dus si ea la cele vesnice.A fost linga noi ultimi 11 ani din viata. A sosit in familia noastra cind avea 2 ani .Ne-a umplut viata
Am citit cu drag articolul tau cind inca printesa era cu noi .
Dar durerea e inca foarte vie si nu am putut sa scriu nimic pina acum.
Olga
Hero Member

« Reply #44 on: July 17, 2011, 08:14:10 PM »

Afy are topic? S
Nu are, dar de mult timp am gandit sa-i fac unul, din respect pt tot ceea mi-a dat
Cand a murit el nu stiam de ac forum, apoi am facut unul pt Ox, dar tot timpul gandesc ca nu sunt corecta cu memoria lui Afy
Povestindu-va de el , o sa retraiesc clipele de bucurie care s-au dus
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: