Forum ciobanesc german
October 23, 2016, 07:11:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: LUCKY...nu te voi uita niciodata...  (Read 21147 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #60 on: October 25, 2011, 12:42:17 PM »

Azi e ziua lui Lukitu' meu.
Implinea 9 ani.
De cateva zile ma gandesc la asta. Ma gandesc la faptul ca azi ar fi avut parte de mai multa mangaiere, pupici, un os bun...din pacate pot doar sa ma refugiez in amintirile mele cu el...

* Imagine(28).jpg (43.2 KB, 640x480 - viewed 141 times.)

* Imagine(59).jpg (47.07 KB, 640x480 - viewed 133 times.)

"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #61 on: October 25, 2011, 02:12:59 PM »

...ramane vesnic viu in amintirea ta...

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #62 on: November 01, 2011, 01:56:15 PM »

Tare greu este..tare greu..groaznic de greu ! ..Sufletelele noastre dragi .....

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #63 on: November 01, 2011, 04:59:20 PM »

Multumesc Emil si Anisia...si voi ati trecut prin astfel de suparare si intelegeti...este greu sa pui in cuvinte durerea si neputinta....As da ani din viata mea pentru el pentru a mai fi cu mine...

Aurel
Hero Member

Vilas de la Isalnita--Vilas Thorhaus

« Reply #64 on: November 01, 2011, 09:11:09 PM »

Multumesc Emil si Anisia...si voi ati trecut prin astfel de suparare si intelegeti...este greu sa pui in cuvinte durerea si neputinta....As da ani din viata mea pentru el pentru a mai fi cu mine...
Sint impresionat,de sensibilitatea sufleteasca de care esti animata,te felicit pt. puterea cu care ai iubit o finta care iubeste neconditionat si imi pare rau ca nu iti iei alt catel,este pacat sa se iroseasca o asemenea iubire,cred ca ar trebui sa dai sansa si altui ciine sa beneficieze de aceasta iubire puternica,FELICITARI!
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #65 on: November 09, 2011, 05:17:01 PM »

As fi vrut sa fiu un stapan asa bun si destept ca voi (Olga, Aurel, Anisia, Emil,Bogdan, "Asi""Attis etc etc),dar eu nu am fost asa cum trebuia. Da, am avut grija de el dar treburile curente imi ocupau mult timp, timp din care ar fi trebuit sa aloc lui Lucky mai mult.
As fi vrut sa nu fie nevoie sa se imbolnaveasca ca sa il pot lua in casa la caldura ci sa fie inca de la inceput.
As fi vrut sa aiba acces oriunde in casa asa cum avea la bloc (chiar daca asta cerea mai multa munca din partea mea pentru curatenie) ca sa fie cu noi.
As fi vrut sa aiba parte de mai multa iubire din partea mea macar.
As fi vrut sa nu ne facem aceasta casa. De unde sa stiu ca nu ma voi bucura de ea, ca ea va aduce tristete cainelui, ca problemele noastre o vor obosi pe mama...
As fi vrut sa fie cu mine cainele meu care merita sa fie fericit...

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #66 on: November 09, 2011, 05:17:38 PM »

O poza cu el ...

* 06122006(015).jpg (159.53 KB, 640x480 - viewed 111 times.)

asi_bv
Full Member

« Reply #67 on: November 09, 2011, 05:34:03 PM »

Doamne fereste!!! Eu nu cred ca cineva ar putea sa spuna ca nu ai fost un stapan bun. La cat de mult suferi dupa el, sunt sigura ca l-ai iubit extraordinar de mult si el stia asta chiar daca uneori alte probleme iti ocupau timpul mai mult si iti rapeau din timpul pe care l-ai fi petrecut cu el. NU pot sa cred ca un om care -si plange catelul asa cum o faci tu, nu l-a ingrijit asa cum trebuia. Faptul ca ti-ai facut o casa...curtea sunt sigura ca era a lui...multi catei "si-ar dori" curtea lor si nu o au.

Asa i-a fost "scris" din pacate... eu am pierdut-o pe Asi 3 ore acu vreo 2 saptamani si am plans ...numai eu stiu... am privit cum mi-a fost eutanasiata Vanda, cateaua cu care am crescut de la 7 ani pana la 21... si spre rusinea mea...nu am plans dupa ea asa ca tine. Poate si faptul ca am adus-o pe Asi mi-a mai alinat din durere.  Deci stiu oarecum prin ce treci...nu te invinovati pe tine pt cele intamplate...

Lucky te vegheaza si te pazeste de sus...

Nu te cunosc personal insa NU cred ca nu ai fost un stapan pe masura lui Lucky...din ce vad scris prin toate mesajele tale, pur si simplu NU cred.

Dana

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #68 on: November 09, 2011, 05:43:40 PM »

Multumesc, Dana.
M-ai lasat fara cuvinte...dar crede-ma ca as fi putut mai mult...si as fi vrut mai mult... nu pentru mine ci pentru el. Stii ca noi comunicam foarte bine...doar ca nu vorbea...si stiu ca avea incredere in mine dar nu am putut sa il salvez...si am sa imi reprosez mereu asta.
Mi-au placut multi puiuti ...si ai lui Asi dar nu as putea sa il aduc acasa decat ca un membru al familiei cu drepturi depline asa cum avea Lucktu' la bloc...la curte mai putin...

asi_bv
Full Member

« Reply #69 on: November 09, 2011, 05:52:20 PM »

imi cer scuze...cred ca sunt obosita, dar nu am inteles ce ai vreut sa spui cu: Mi-au placut multi puiuti ...si ai lui Asi dar nu as putea sa il aduc acasa decat ca un membru al familiei cu drepturi depline asa cum avea Lucktu' la bloc...la curte mai putin...

Din pacate nu poti da timpul inapoi...si faptul ca iti reprosezi ca nu l-ai salvat...te face sa suferi si mai mult.

lasa-mi un nr de telefon sau suna-ma pe 0764 371 801 te rog.
Olga
Hero Member

« Reply #70 on: November 09, 2011, 10:37:57 PM »

NU te mai acuza , vei spori durerea si-ti vei indurera  inima
Dar, daca , asa cum a fost viata voastra impreuna, pt Lucky a fost minunata, a inteles ca acel timp  pe care  i l-ai daruit a fost cu inima cu sufletul , cu bucuria vederii si ingrijirii lui.... el  a trait din plin acele clipe si a simtit ca a primt totul( sper sa te incurajez un pic, dar sa stii ca -mi trec lacrimile reprosandu-mi aceeleasi "lipsuri " fata de Afy)
Aurel
Hero Member

Vilas de la Isalnita--Vilas Thorhaus

« Reply #71 on: November 10, 2011, 01:07:54 AM »

Am ramas mut,citind aceste cuvinte fierbinti,iesind direct din inima,foarte putin slefuite de minte,nu te mai invinovatii,nu ai nici o vina,dimpotriva,afectiunea si grija pe care i-ai purtat-o iti va fi rasplatita!Mi-as dorii mult ca un pui din Vilas sa ajunga pe mina ta,iarta-ma,daca imi permiti sint dispus sa iti daruiesc un pui din  urmatoarele monte,din pacate puii lui Vilas din prima generatie au cazut pe mina unui crescator de nimic,i-a facut disparuti,ca sa fie vinduti pe bani grei de alti oameni de nimic,ca fiind puii anumitor ciini recunoscuti,dar care nu sint buni de reproductie;imi este si sila sa ii rostesc numele,nu i-l voi dezvalui niciodata.Daca tu vrei si mai astepti,pt.ca din pacate acum la monta voi cere pui doar la prieteni,iar la necunoscuti voi lua bani pe care ii voi dona la organizatia CUTU CUTU.Stiu ce este in sufletul tau,am trecut si eu prin asta.
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #72 on: November 10, 2011, 11:24:19 AM »

Dana, am vrut sa spun ca nu voi lua un puiut oricat de mult mi-ar place decat daca i-as putea oferi cat mai multe. Din pacate nu pot sa spun ca as obtine asta de la sotul meu. El este mai retinut fata de animale in general dar se mandrea cu Lucky. Va cumpara ce bobite ii cer...dar cu scurte bombaneli...cu siguranta se va opune sa il adapostesc in casa...si multe alte probleme de acest gen. Intelegi? Nu vreau sa am un puiut, un catel care sa aiba restrictii si limite...

Lucky era deja educat si el stia sa se obtina de exemplu de la pp ore in sir. Chiar de dimineata ma gandeam ce bine era cand era frig afara si mergeam cu el de dimineata pe camp sa ne plimbam si apoi il lasam in casa...era foarte vesel cand ma vedea dupa serviciu. Simpatic ca nu sarea pe mine cu cele doua labute din fata decat daca ii ceream eu...nu stiu cum l-am invatat sa faca asta. El stia de "nu e voie"...era sigurul caine care latra exclusiv la oameni straini...

Dana, Olga, Aurel, voi chiar ma alinati cu vorbele de imbarbatare dar adevarul este unul singur si il vad zilnic chiar pe acest forum...vad cum voi va iubiti, ingrijiti, educati cainii...deci se poate mai bine. S-ar fi putut si pentru el daca as fi stiut cum.

Aurel, il ador pe Vilas. Sunt invidioasa pe relatia voastra. Am spus-o si o repet. Vilas este un caine de exceptie.... Mereu am sa citesc postarile tale in asteptarea de noi si noi concursuri castigate, de noi si noi locuri de antrenament, intamplari haioase etc. Imi pare tare rau de necazul cu puiutii. Se pare ca nu se mai poate face nimic. E bine ca acum stii cum sa procedezi in conditii asemanatoare. Deocamdata dupa cum am zis mai sus nu vreau alt catel. Ma onoreaza gandul tau bun...si iti multumesc din suflet.

Poza cu casuta lui Luckitu'...pe care nu vreau sa o dau, nu vreau sa o ocupe altcineva... vreau un lucru imposibil...

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #73 on: November 10, 2011, 11:24:55 AM »

Casuta lui...

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #74 on: November 10, 2011, 11:25:39 AM »

Of abia acum...

* 24042011(011).jpg (146.03 KB, 640x480 - viewed 109 times.)

Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: