Forum ciobanesc german
February 27, 2013, 08:14:58 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: sfaturi pentru catelusul meu  (Read 4826 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
CG_Lady
Newbie
*

« Reply #15 on: July 08, 2011, 09:02:10 PM »

E bine ca ai grija de el si l-ai facut curatel.
Dupa cele zece zile e recomandat sa ii dai o pauza de vitamine si sa primeasca o mancare de calitate.Hrana gatita este buna : poti sa ii faci orez fiert cu legume(morcov,ardei),carne de pui,vita,galbenus crud,branza dulce si sa ii dai si unele fructe,dar fara samburi(caise,mere,pepene etc).Evita  sa ii dai oase de pui tubulare,mai ales fierte sau supa fiindca nu o digera.
Mai multe informatii poti gasi aici : http://www.caini-ham.ro/39alimentatiacanina.htm
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #16 on: July 09, 2011, 12:35:29 AM »

am citit o parte dupa acel site , crezi ca ar trebui sa nu ii dau ciorba ? le fac pentru 2 zile , supa cu taietei + zarzavaturi si aripioari si spate pui , si alta data le fac orez.
acum 2 zile la deparazitare , doctora i-a dat catelului jumatate de pastila si cealalta jumatate trebuie sa i-o dau dupa ce termina vitaminele. As vrea sa il fac sa manance si boabe si ma gandeam sa le pun in lapte. are voie sa manance lapte ?
salvanim
virgil
Sr. Member

« Reply #17 on: July 09, 2011, 06:33:49 AM »

Parerea mea este sa nu folosesti sampon normal la ciini sunt cam alergic la asa ceva....foloseste sampon de ciini.
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #18 on: July 11, 2011, 03:46:29 PM »

am citit o parte dupa acel site , crezi ca ar trebui sa nu ii dau ciorba ? le fac pentru 2 zile , supa cu taietei + zarzavaturi si aripioari si spate pui , si alta data le fac orez.
acum 2 zile la deparazitare , doctora i-a dat catelului jumatate de pastila si cealalta jumatate trebuie sa i-o dau dupa ce termina vitaminele. As vrea sa il fac sa manance si boabe si ma gandeam sa le pun in lapte. are voie sa manance lapte ?

deci pana la urma are voie sa manance lapte ? :-?
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #19 on: July 11, 2011, 08:18:40 PM »

cel mai bine lapte batut, sau iaurt, sana, kefir, etc. Hrana uscata poti sa o amesteci 1/2 cu hrana gatita, eu asa ii dau catelei mele de 4 ani si jumatate si e super ok. Lactatele separat, eu obisnuiesc sa-i dau pe la or
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #20 on: July 11, 2011, 08:23:42 PM »

a 16:30, sau dupa mese. Fructe sau legume crude dupa placul ei in afara de struguri, prune... cu acestea am avut noi aventuri neplacute  Cheesy  De asemenea morcovul crud, chiar varza cruda e ok, nebuna mea mai nou mananca macrish  Grin. Eu zic ca ai sa vezi cu timpul ce i se potriveste, doar regulile de baza din sectiunea "alimentatie" trebuie sa le stii si restul improvizezi. Succes
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #21 on: July 21, 2011, 10:28:39 PM »

cainele s-a marit , s-a ingrasat , i-am facut si cel deal 2 vaccin.  medicul nu mi-a mai zis nimic de vitamine. credeti ca ar trebui sa ii mai iau ? are cam 3 luni. mi se pare cam bolovan , nu a latrat deloc si cand pun mana pe ele face pishu imediat.
freddy25
Hero Member

« Reply #22 on: July 21, 2011, 10:58:28 PM »

Am impresia ca e un caine timid/emotiv sau l-ai speriat tu  candva. De cele mai multe ori cateii fac diaree de la laptele de vaca sau se baloneaza foarte tare si au crampe. E prea mic sa latre. Asteapta sa ajunga pe la 6 luni.
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #23 on: July 27, 2011, 03:02:32 PM »

astazi o sa atasez 2 poze cu catelul care a crescut , sa imi spuneti ce parere aveti ( fata de prima poza )
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #24 on: July 27, 2011, 03:23:00 PM »

poza

* DSC01067.JPG (190.56 KB, 972x1296 - viewed 227 times.)
cosminutza_21
Jr. Member
**

« Reply #25 on: July 27, 2011, 05:09:35 PM »

poza
E foarte frumusel catelul, cu timiditatea o sa se rezolve cand o sa il scori pe afara, sa vada alti oameni, caini.Si al meu era asa timid cand l-am luat si acum ne-ar manca pe toti, numai prostii face.Sa fie el sanatos ca vine si latratul:))
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #26 on: August 19, 2011, 09:35:48 PM »

catelul a mai crescut , dar i s-au lasat urechile. Ce vitamine imi recomandati sa ii dau ? am luat de la doctora veterinar 9 tablete de vitamine ( 9 lei , atat am mai avut bani)  , mi-a spus ca sunt mai puternice.   ce vitamine imi recomandati ?
Mignon
Hero Member

« Reply #27 on: August 19, 2011, 09:50:03 PM »

Da-i hrana superpremium si nu mai ai nevoie sa il indopi cu vitamine si calciu.
Citeste, informeaza-te despre hrana, care e recomandata si e ok.
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #28 on: August 20, 2011, 09:08:38 AM »

din cate am inteles hrana super premium este cam scumpa , iar eu sunt elev , ii dau gatit , si ii mai dau bobite delea mai ieftine Cheesy
Mignon
Hero Member

« Reply #29 on: August 20, 2011, 05:03:43 PM »

din cate am inteles hrana super premium este cam scumpa , iar eu sunt elev , ii dau gatit , si ii mai dau bobite delea mai ieftine Cheesy
E mai scumpa, dar daca ti-ai asumat raspunderea de a creste un caine, faci un efort impreuna cu familia ta. Daca ii dai bobite ieftine, o sa dai banii pe la medici si, Doamne fereste, intr-un final, o sa aiba de luptat cu vreo forma de cancer.
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof