|
fl
|
 |
« Reply #45 on: September 22, 2011, 11:43:56 PM » |
|
Stii de ce unii te-au sfatuit ca e mai bine sa ai 1 caine bine intretinut decat mai multi neglijati? Din acelasi motiv pentru care tu nu ai vreo 30 de frati (probabil mai ai 1 sau 2, dar in halul in care te inconjori de catei, sigur nu mai ai frati). Hai sa exageram si sa ne inchipuim ca ai avea 30 de frati. Cum ar trebui sa aleaga mama voastra cu care dintre voi sa iasa la plimbare intr-o zi, asa cum faci tu cu "copii" tai ...bai cu tine nu ies ca esti copil de curte, cu tine nu, ca..eu stiu ce motiv stupid se mai poate gasi? Ti-ar fi convenit sa te fi hranit ai tai cu malai si sa-ti mai dea din cand in cand cate un colt de paine uscata (alias mancare din aia uscata ieftina asa cum zici tu) ca doar atat isi permiteau ai tai? Ti-ar fi convenit sa umbli cu haine rupte si jerpelite? Cu siguranta ca intr-o zi le-ai fi reprosat de ce au facut atatia copii daca nu sunt in stare sa le ofere un trai decent. Cam asta e situatia la tine in curte la ora actuala, Stii care e diferenta dintre cainii tai si ai celor de pe forum care-ti dau sfaturi? Exact ca cea dintre copiii de la leaganele de copii (si ei sunt hraniti pe spongi si scosi la plimbare) si cei din familii responsabile. Nu te mai ratoi la cei care incearca sa-ti dea un sfat, cel mult intreba de ce e bine ca ei si nu ca tine. Apropo stii de ce nu e bine sa dai aripi de pui sau oase de pasare cu fibra lunga la catei? Sigur nu stii, ca dovada ca o tii pe-a ta - cu aripile de pui (si daca nu stii, ai cel putin decenta si intreaba). Poate te mai gandesti si ori mai faci rost de un ban in plus pentru mancare de o calitate mai buna (din banii de acadele sau tigari), ori mai renunti la unii din catei. Sanatate cateilor P.S.: Nu mai cauta scuze de genul "sunt elev" deoarece responsabil poti fi de la varsta asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #46 on: September 23, 2011, 02:25:47 PM » |
|
probabil tu si majoritatea de aici aveti caini de rasa cu pedigree si le dati mancare super premium , parerea mea este ca ingrijesc cainii si le dau sa manance bine. am un tekel de 3 ani si pechinezu de 10 , niciodata nu i-am scos din curte deoarece am curtea destul de mare pt ei. De mancare le dau dimineata la 8-9 mancare gatita , dupa masa la 14-15 chappy si seara iar mancare gatita. In rest se joace toata ziua prin curte si se alearga. Fiecare creste cainele cum stie el. Asa ca fiecare cu parerea lui. Am facut cont aici sa aflu mai multe despre rasa aceasta , nu sa imi faceti voi observatii ca nu ii ingrijesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #47 on: October 30, 2011, 04:11:02 PM » |
|
Ciorba e ok pe spatele de pui insa , nu este recomandat sa ii dai oase de pui. Citeste sectiunea ,,Alimentatie`` o sa gasesti raspunsuri si soluti utile. Multa sanatate. si asteptam poze cu micutul.
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #48 on: February 03, 2012, 12:46:17 PM » |
|
cateva poze cu catelul meu care acum are 9 luni. m-am gandit sa ii cumpar ham sa il pun la sanie. cateva sfaturi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #49 on: February 03, 2012, 12:46:50 PM » |
|
alta poza
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #50 on: February 03, 2012, 01:55:58 PM » |
|
La 9 luni este cam devreme sa-l pui la sanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #51 on: December 07, 2012, 02:40:15 AM » |
|
cainele a crescut. are 1 an jum. este dezolvatat , frumos, vreau sa cumpar un ham sa il invat la sanie iarna asta. ce sfaturi imi dati ? ce ham sa cumpar ?
o sa pun si o poza cu el maine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie