iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« on: July 05, 2011, 07:35:33 PM » |
|
salut , azi am cumparat un ciobanesc german , catelul are 2jum si 2 sapt , a fost tinut la tara , este cam slab , probabil are si limbrici , dar maine la prima ora ma duc cu el la doctor. eu stau la curte si ma gandeam sa il invat pe mancare gatita ( ciorbe , pilafuri etc ) si sa ii dau si pedigree. din cat in cat timp trebuie sa ii dau sa manance ? ma gandesc ca in 2 sapt se face bursuc. Ce parere aveti , este ciobanesc german pur ?
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: July 05, 2011, 07:36:42 PM » |
|
alta poza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: July 05, 2011, 07:49:44 PM » |
|
alte intrebari , maine o sa ma duc cu el la medic , are ceva daca ii fac baie inainte ? si se poate face baie de la varsta asta ? a fost tinut la tara si este murdar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: July 05, 2011, 08:19:37 PM » |
|
Ce inseamna 2jum si 2 sapt?  Incerci sa faci poze in alte pozitii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #4 on: July 05, 2011, 08:21:44 PM » |
|
Puritatea rasei este dovedita de pedigree ( COR - certificatu de origine ) cand este mic este bine sa ii dai pedigree + suplimente necesare pentru o dezvoltare frumoasa sigur ii poti faci baie dar ai mare grija ..... cand il speli ai grija sa nu ii intre apa in urechi , apa sa nu fie prea calda si nici prea rece , dupa baie trbuie sa il stergi bine , sa doarma toata noaptea in casa la caldurica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: July 05, 2011, 09:06:50 PM » |
|
Ce inseamna 2jum si 2 sapt?  Incerci sa faci poze in alte pozitii 2 luni si 2 sapt , am gresit eu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: July 05, 2011, 09:11:56 PM » |
|
Puritatea rasei este dovedita de pedigree ( COR - certificatu de origine ) cand este mic este bine sa ii dai pedigree + suplimente necesare pentru o dezvoltare frumoasa sigur ii poti faci baie dar ai mare grija ..... cand il speli ai grija sa nu ii intre apa in urechi , apa sa nu fie prea calda si nici prea rece , dupa baie trbuie sa il stergi bine , sa doarma toata noaptea in casa la caldurica
am observat ca este murdar in urechi , cand ii fac baie pot sa il spal ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: July 05, 2011, 09:46:27 PM » |
|
mai bine il stergi cu ceva umed in urechi ..... nu e bine sa intre apa in urechi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #8 on: July 06, 2011, 06:46:39 AM » |
|
Exista mancare speciala pentru pui, dar daca crezi ca te descurci cu mancarea gatita se poate si cu ea. Mancarea nu trebuie sa contina condimente de nici un fel, deci trebuie sa gatesti pentru el separat (sunt retete destule la sectiunea "Alimentatie"). De asemeni, fara Pedigree.... Vei gasi explicatii tot la sectiunea mai sus amintita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #9 on: July 07, 2011, 07:36:28 AM » |
|
alte intrebari , maine o sa ma duc cu el la medic , are ceva daca ii fac baie inainte ? si se poate face baie de la varsta asta ? a fost tinut la tara si este murdar.
Baia trebuie facuta cat mai rar se poate,indicat maxim 2 ori/an,insa il poti curata cu un prosop umed cu apa si otet. Baile dese(ma refer la cele cu sampon) ii scad imunitatea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: July 07, 2011, 12:07:42 PM » |
|
si ce hrana sa ii dau ? mananca de obicei mancare gatita , dar la o masa vreau sa ii dau si boabe pedigree , si nu mananca deloc , am incercat 3 feluri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: July 07, 2011, 09:27:13 PM » |
|
inca o intrebare.
eu mai am 2 caini in curte , un tekel si un pechinez , ziua sta liber prin curte impreuna cu tekelu , iar noaptea il bag intr-un tarc destul de mare , si ii dau drumu la pechinez. cand il bag in tarc plange , imi pare rau de el cand il aud asa , ce sa ii fac ? ca ma gandesc ca daca nu il invat de acum acolo , cand va creste mare nu am cum sa il mai bag acolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ionsurchicin
Full Member

|
 |
« Reply #12 on: July 08, 2011, 12:38:08 AM » |
|
cu timpul o sa se deprinda ese mic si tot timpul vrea ca cineva sa fie linga el ca mama lui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #13 on: July 08, 2011, 02:01:52 PM » |
|
Nu ii mai da Pedigree.Ii afecteaza sanatatea.Ca sa-l speli in urechi iei un servetel il uzi putin cu apa,dar in asa fel incat sa nu se scurga apa din el si il stergi dar vezi sa nu apesi prea tare atunci cand esti in apropierea timpanului ca sa nu se scurga apa din servetel intamplator si sa ii intre in ureche pentru ca poate sa duca la o infectie acea apa cu murdarie din ureche.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: July 08, 2011, 08:06:18 PM » |
|
l-am sters in ureche cu servetele umede , l-am spalat de 2 ori cu sampon normal si 1 data cu sampon pt caini , a iesit mizeria din el. Am fost cu el la doctor , i-am facut primut vaccin , carnet de sanatate , deparazitare + 10 zile vitamine si dupa aceea iar deparazitare. dupa cele 10 zile de vitamine ce imi recomandati sa ii dau ? nu stiu cum se numesc vitaminele care mi le-a dat doctora , ceva cu supra vit , euro vit , nu stiu sigur. catelul a inceput sa se ingrase , i-am cumparat spate si aripioare de pui si i-am facut ciorba. Numele lui este Roco  . Astept in continuare sfaturi utile pentru cresterea lui. Am citit si pe forum cate ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|