Forum ciobanesc german
February 27, 2013, 08:04:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: sfaturi pentru catelusul meu  (Read 4823 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #30 on: August 20, 2011, 06:08:35 PM »

Nu vreau sa fiu rau dar daca locul din spatele catelului este padocul lui...atunci este crescut in conditii mizere! Ingrijeste'l dai papica buna daca nu...eu cred ca e prea mare bataie de cap pentru tine!
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #31 on: August 20, 2011, 09:10:45 PM »

acolo este locul unde mananca cainele , este liber tot timpu , are spatiu 200mp unde sa se plimbe , doarme tot timpu pe scarile de la casa , si nu cred ca este prea mare bataie de cap , am crescut multi caini , mai am in curte un rotweiler , un tekel si 1 pechinez. La ciobanesc german am inteles ca este umpic mai complicat pentru ca ii trebuie vitamine , am inteles ca rasa asta este cam bolnavicioasa.
salvanim
Mignon
Hero Member

« Reply #32 on: August 20, 2011, 09:51:56 PM »

Ai inteles gresit ca "rasa asta este cam bolnavicioasa". Daca nu e ingrijit cum trebuie, niciun caine, din nicio rasa, ca sa nu mai vorbim de noi, oamenii, nu are cum sa fie sanatos.
Mignon
Hero Member

« Reply #33 on: August 20, 2011, 09:54:49 PM »

Daca nu sunt indiscreta, daca mai ai inca 3 caini, si, dupa cum se vede, nu iti permiti sa ingrijesti unul ca lumea, de ce ai mai luat si un  .
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar esti cumva "colectionar" de caini?
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #34 on: August 20, 2011, 11:41:29 PM »

Mignon mie mi se pare ca este inutil sa continuam discutia.Probabil este un copil...nu intelege prea mult acum.Iulian poti avea 100 de caini daca nu ai situatie sa ii intretii in conditii bune si sa manance ce este mai bun pentru ei...este inutil sa te lauzi...Mai bine tii unul si il intretii si ii dedici toata atentia decat sa ai 10 si sa ii neglijezi!
Mignon
Hero Member

« Reply #35 on: August 21, 2011, 06:58:12 AM »

Am inteles ca el este un copil. Dar parintii lui? Restul familiei? Sunt oameni maturi...
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #36 on: August 21, 2011, 10:00:43 AM »

ma stai ca nu am inteles ? pentru voi un caine bine crescut este acela care mananca hrana super premium ? crezi ca toata lumea le da hrana deaia ?  Eu il cresc cu mancare gatita , orez morcovi spate si aripioare de pui. Nu cred ca daca nu ii dau hrana super premium inseamna ca nu am grija de el.
Mignon
Hero Member

« Reply #37 on: August 21, 2011, 11:49:23 AM »

N-ai inteles, asa este. Ceea ce voiam noi sa-ti spunem este ca decat sa cresti o haita de caini pe care sa nu ai cum sa-i ingrijesti cum trebuie si de care sa te ocupi, mai bine cresti unul singur si sa ii oferi tot ce are nevoie.
Problema nu e numai mancarea, ci si timpul acordat. Cum faci sa scoti la plimbare, sa te joci organizat si sa mai si asiguri educatia la atatia caini? Pentru un   e nevoie de timp, el trebuie sa-si consume energia, sa faci 2-3 kilometri cu el zilnic.
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #38 on: August 21, 2011, 11:52:32 AM »

si de unde stii tu ca nu le acord eu timp ? ieri am iesit prima oara cu el in parc , l-am invatat in lesa , l-am plimbat 2 ore. Am iesit cu un prieten cu un pitbull de 6 luni  , si spre surprinderea mea se repezea la pitbull si maraia Smiley)
cu rotweilleru ma duc odata la 2 zile in parc si il alerg cu bicicleta. Ti se pare ca nu le acord timp ? ce vrei sa ii culc cu mine in pat ? vorbesti aiurea
Mignon
Hero Member

« Reply #39 on: August 21, 2011, 11:57:16 AM »

Te rog sa fii politicos, majoritatea dintre noi am putea sa-ti fim parinti.
Daca nu iti convin raspunsurile si parerile noastre, sterge-ti contul si fa cum crezi tu, nu mai intreba nimic.

Ieri ai iesit, de exmplu, cu  . De ceilalti caini cum te-ai ocupat? Cate ore ai iesit cu fiecare din ei, atunci?
Intelegi acum? NU ai cum sa te "imparti" intre ei, ceilalti vor neglijati. Sau iesi cu toata haita, asta e altceva.
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #40 on: August 21, 2011, 12:32:53 PM »

nu am cum sa ies cu toti odata asta stii si tu ,  pechinezii sunt caini de curte nu ii plimb niciodata , o zi plimb ciobanescu o zi rotweilleru. inca nu i-am pus fata in fata ca mie frica sa nu il muste. dar cand o sa creasca o sa ii plimb pe amandoi. De obicei ies cu ei seara cand nu este lume. fac 2 min pana in parc.

http://www.damp.ro/video/mov01109-mp4/37318

ti se pare tie ca Roco nu are parte de atentie ? eu cred ca le dau toata atentia
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #41 on: August 21, 2011, 02:03:44 PM »

Ok daca asta este parerea ta.Atunci este ok asa cum spui tu.este inutil sa continuam discutia nu conteaza ca e CG sau Rott. Au nevoie de cel putin 1 ora miscare,plimbare,antrenament pe zi.De 2 ori pe sapt cum spui tu este putin pt un caine indiferent de rasa! Este decizia ta dar eu as fii curios cum te'ai simti tu sa iesi de 2 ori pe saptamana din casa!Cainii sunt vietuitoare la fel ca noi,si un caine este mai bun decat un OM!
iulian_Dragos
Newbie
*

« Reply #42 on: August 24, 2011, 04:52:34 PM »

acum ii dau calciu k9. I-am luat pentru 12 zile. Ce parere aveti despre ele ? ce calciu imi recomandati ?
asi_bv
Full Member

« Reply #43 on: September 21, 2011, 02:15:08 PM »

E prea mic sa latre. Asteapta sa ajunga pe la 6 luni.

Nu vreau sa contrazic pe nimeni pe aici..dar cateii mei au 5 saptamani si latra (bine...latrat finut, incomparabil cu cel al mamei lor) si maraie..
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #44 on: September 22, 2011, 08:41:22 AM »

ma stai ca nu am inteles ? pentru voi un caine bine crescut este acela care mananca hrana super premium ? crezi ca toata lumea le da hrana deaia ?  Eu il cresc cu mancare gatita , orez morcovi spate si aripioare de pui. Nu cred ca daca nu ii dau hrana super premium inseamna ca nu am grija de el.
Nu-i mai da aripioare de pui,nu sunt bune,da-i carne de pasare,vita,pipote,spate de pui,gaturi.
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof