|
mofli
|
 |
« Reply #120 on: September 30, 2009, 10:00:04 AM » |
|
De exemplu,un mascul frumos cizelat ,masculin ,cum este cel cu nr-ul 21 sau masculul prezentat de Cristina,imi ascapa numele lui acum (mie una imi plac enorm asa ,mai mari ,masivi )
masculul prezentat de Cristina, Kyro v Haus Mofli- exc 4 cls juniori ( frate cu Kayo- exc 2) NU este un caine mare (la inaltime este mai micut decat frasu)- dar este grasut si nepregatit (static a fost pe locul 3)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinia_cg
Full Member

|
 |
« Reply #121 on: September 30, 2009, 01:36:32 PM » |
|
Scuze ,am zis ca nu ma pricep  Este fff frumos ,mie mi-a placut cel mai mult dintre toti ;)Sa-i traiasca proprietarului ,sa se bucure de el 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #122 on: September 30, 2009, 01:43:17 PM » |
|
corect
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinia_cg
Full Member

|
 |
« Reply #123 on: October 01, 2009, 02:48:46 PM » |
|
Cum vi se pare Cezar al meu la 2 luni si jumatate si 8 kg ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #124 on: October 01, 2009, 04:59:03 PM » |
|
Cum vi se pare Cezar al meu la 2 luni si jumatate si 8 kg ? Frumos blanosul..., are o figura foarte draguta si neastamparata! Sa-ti traiasca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebicu
Full Member

|
 |
« Reply #125 on: October 11, 2009, 03:24:41 PM » |
|
Citind acest topic am fost si eu curios ce greutate are cainele meu. Azi l-am cantarit si are in jur de 23 de kg la varsta de 6 ani. Conform linkului postat de ulck la inceputul discutiilor despre acest subiect se pare ca ar trebui sa aiba 22.7 kg, deci se pare ca e ok. Inainte de a il cantari am crezut ca e slab, dar acuma sunt convins ca e slab deloc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #126 on: October 11, 2009, 03:35:33 PM » |
|
nicidecum! o femela de cg adulta ar trebui sa aiba in jur de 28-30 de kg.a mea are 28.4 kg la 7 ani -cantarita chiar saptamana aceasta si este in forma,dupa spusele medicului veterinar.
tabelul este facut pe months(adica luni),pana la 12 luni.deasupra scrie age (mo) 22.7 kg ar trebui sa aiba la 6 luni,dupa tabel,nu la 6 ani. deci daca ea la 6 ani are 23 de kg,este cam slaba.acum poate e mai mica la inaltime... dar o femela adulta care se incadreaza in standard ar trebui sa aiba pana in 30 de kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebicu
Full Member

|
 |
« Reply #127 on: October 11, 2009, 04:03:44 PM » |
|
Da, asa e. A mea e mica de inaltime, nu am masurat-o cat are dar o sa o masor. Credeti ca ar trebui sa aiba mai multe kg?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebicu
Full Member

|
 |
« Reply #128 on: October 11, 2009, 04:06:08 PM » |
|
Aaaaa, si inca ceva, cred ca e metis, nu e ciobanesc german curat. Cred ca si asta conteaza. Oricum o sa pun poze cu ea si o sa va puteti da cu parerea atunci daca e slaba sau nu mai bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #129 on: October 11, 2009, 04:08:41 PM » |
|
totul depinde de inaltime. dar daca e mai micuta,cred ca e ok. a mea are 58-58,5 cm la greaban,n-am mai masurat-o de ceva vreme. standardul e de 55-60 cm la femele. si adevarul este ca e mai bine sa fie mai slabuta decat grasa,asta e valabil si pentru caini si pentru oameni din punctul meu de vedere.
later: am vazut topicul la "Cainele meu" femela este CG de linie veche.nu arata deloc a metis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebicu
Full Member

|
 |
« Reply #130 on: October 11, 2009, 04:13:35 PM » |
|
Eu am vazut la cineva niste  cu care te duce la expoziti si prima data cand i-am vazut am fost socat si l-am intrebat ce au cainii de sunt asa slabi? Si mi-a zis ca nu sunt slabi deloc si ca asa trebuie sa fie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #131 on: October 11, 2009, 04:18:19 PM » |
|
da,majoritatea lumii i-ar considera slabi. si eu am fost acuzata de unii cum ca nu mi-as hrani cainele.dar nu le dau importanta,doar eu stiu cata grija am sa aiba o alimentatie corecta.cred ca am mai mare grija de alimentatia ei decat de a mea 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebicu
Full Member

|
 |
« Reply #132 on: October 11, 2009, 04:24:49 PM » |
|
Daca as vrea sa se ingrase ar fi ok sa ii dau 2 mese pe zi? Acuma ii dau o masa pe zi, mancare uscata, aproximativ 380g conform specificatiilor de pe ambalaj. Adica 380g e recomandat pt un caine de 30kg. Eu nestiind greutatea cainelui am aproximat ca are cam 30kg dar se pare ca m-am inselat. Avand in vedere ca pe ambalaj scrie 340g pt un caine de 25 de kg cum ar fi mai bine sa ii dau?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #133 on: October 11, 2009, 04:33:29 PM » |
|
nu pot sa ma pronunt aici.conteaza si mancarea pe care o primeste.aici,cel mai bine,trebuie vorbit cu veterinarul.dar eu nu m-as grabi sa o ingras,in pozele de la topicul ei arata foarte ok,nici prea slaba,nici prea grasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebicu
Full Member

|
 |
« Reply #134 on: October 11, 2009, 04:47:16 PM » |
|
Lasa ca o sa discutam mai mult pe tema asta dupa ce o sa postez si alte poze cu ea. Mersi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|