|
crb
|
 |
« Reply #90 on: April 24, 2008, 05:22:20 PM » |
|
Incep sa ma ingrijorez . N`am avut niciodata probleme cu mancare pana acuma . Manca orice , chiar orice ca un nesatul desi este hranit la timp si bine in fiecare zi dar acuma incepe sa nu mai manance deloc. Nu vre nici macar 300g/zi de 2 zile. Ar putea avea ceva boala?
..nu ma pronunt cu titlu de 100% corect,..dar mi s-a intamplat si mie ca sa observ asa zis-ul "post", "liber consimtit" al cainelui (parca s-a mai scris pe undeva si pe forum de acest "post"  ),...fara sa fie vorba de o boala clinic vizibila...a tinut cateva zile,..nu mai tin mint exact...e o ipoteza...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
adm
|
 |
« Reply #91 on: April 24, 2008, 06:51:58 PM » |
|
Incep sa ma ingrijorez . N`am avut niciodata probleme cu mancare pana acuma . Manca orice , chiar orice ca un nesatul desi este hranit la timp si bine in fiecare zi dar acuma incepe sa nu mai manance deloc. Nu vre nici macar 300g/zi de 2 zile. Ar putea avea ceva boala?
daca e activ la fel ca si pan acum, doar ca nu mai vrea sa manance nu ar trebui sa te impacientezi "din prima", mai ales ca el are de unde sa slabeasca, si daca are vaccinurile si deparazitarile la zi. Incearca multa miscare - de obicei da rezultate cu mancarea si la copii si la catei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #92 on: April 24, 2008, 08:01:25 PM » |
|
Are toate vaccinurile si deparazitarile la zi , se joaca la fel ca inainte , il scot la joaca cu cainele vecinului la o `prinsa` si latra`ntr`una pe alt caine al unui vecin care locuieste la 1 m distanta de el . Sper sa fie un post negru pe care`l tine inainte de sarbatori si daca tot veni vorba de sarbatori Paste Fericit tuturor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #93 on: September 24, 2008, 01:52:49 PM » |
|
catelusa mea de cg are 6 luni si o saptamana si are 26 kg un prieten a zis ca este prea grasa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #94 on: September 24, 2008, 03:29:25 PM » |
|
Daca nu i se vede nici o coasta este prea grasa.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #95 on: September 25, 2008, 08:26:20 AM » |
|
si cum ar trebui sa se vada costele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adm
|
 |
« Reply #96 on: September 25, 2008, 11:23:44 AM » |
|
si cum ar trebui sa se vada costele
Te apleci deasupra cainelui si treci palmele de o parte si de alta a trupului astfel incat sa il mangai de la cap spre coada sau invers. Daca ii simti usor coastele prin piele (nu simti stratul de grasime) atunci cainele e in forma. In plus, trebuie sa observi si talia mai subtire fata de solduri si de cutia toracica. Daca observi si simti aceste lucruri atunci nu trebuie sa-ti faci probleme ca e gras.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #97 on: September 25, 2008, 11:50:05 AM » |
|
MERCI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madalina@sahra
Newbie
|
 |
« Reply #98 on: January 02, 2009, 12:48:31 PM » |
|
salut. in primul rand LA MULTI ANI! catelusA MEA are 3luni si jumatate,am luat-o acum aprox 2 sapt,este inalta dar are doar 7kg.ar trebui sa-mi fac probleme? la inceput nu avea deloc pofta de mancare,era energica dar nu vroia sa manance nici un fel de boabe. incet incet am obisnuit-o. i-am facut o deparazitare cu drontal a eliminat o gramada de viermi,asta s-a intamplat in urma cu 3 zile,mi-au vazut-o 2 veterinari,binenteles idei diferite la calciu,idei diferite la vaccinuri.catelusa este superba,inteligenta,jucausa si energica.ma bucur foarte mult ca a inceput sa manance. dar am totusi o intrebare.
la 3 zile dupa ce am luat-o am dus-o la veterinar,trebuia sa-i fac al 4 vaccin.respectivul veterinar mi-a dat calciu,o pastila pt deparazitare pe care cica trebuie sa i-o fac dupa 10 zile,mi-a spus ca e cam rahitica si sa-i mai fac inca un vaccin peste 2 saptamani. acum,mi-a mai spus ca daca vreau o pot scoate afara daca primele 3 vaccinuri chiar sunt facute(si au fost facute), dar eu nu vad ca scrie in carnet ca e vreun antirabic.eu am scos-o afara,in parc,pe la bloc si am dus-o si la curte.
totodata la cateva zile am observat un fel de matreata pe blanita ei si nu mai era lucioasa deloc.am dus-o la un alt vet, mi-a spus sa maresc doza de calciu,mi-a dat un ulei vitaderm parca si pe 30.12 i-am facut deparazitarea interna.nici vet asta nu mi-a spus nimic de vaccinul antirabic,mi-a pus data in carnet cand ca o duc la vaccin. ce sa fac?sa n-o mai scot pana nu-i fac antirabicul?
O ZI BUNA TUTUROR!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mitike
Full Member

KATZKY
|
 |
« Reply #99 on: January 02, 2009, 01:05:56 PM » |
|
catelusa mea de cg are 6 luni si o saptamana si are 26 kg un prieten a zis ca este prea grasa
de ce nu pui niste poze cu ea??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorinmates
Jr. Member

|
 |
« Reply #100 on: January 24, 2009, 05:14:41 PM » |
|
buna sint soso am un cg si are 5 luni cam ce greutate ar trebui sa aiba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcu Vasile
Full Member

|
 |
« Reply #101 on: January 24, 2009, 05:20:37 PM » |
|
22,9 kg. - mascul 20,0 kg. - femela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #102 on: January 24, 2009, 05:22:06 PM » |
|
degeaba ii se raspunde,nu ai cu cine!ii s-a mai raspuns,eu cred ca isi bate joc.ii s-a spus in nenumarate randuri sa posteze la topicul lui,nu sa deschida de fiecare data un topic nou dar nimic... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcu Vasile
Full Member

|
 |
« Reply #103 on: January 24, 2009, 05:23:42 PM » |
|
Eu am raspuns a doua oara, daca trebuie mai raspundem  sper ca unul dintre moderatori va uni topicurile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #104 on: January 24, 2009, 05:24:30 PM » |
|
pai cred ca mai bine ar fi sa nu mai raspundem...parerea mea.asa poate daca vede ca nu mai raspundem nu mai scrie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|