Florin
Jr. Member

|
 |
« on: June 18, 2006, 05:56:00 PM » |
|
E normal ca un caine cg in varsta de 1 an si 10 luni sa gafaie chiar daca nu a alergat si nu a depus efort???Am mai vazut si altii si nu gafaie al meu park ar respira greu respira cu limba afara si pe gura...faceam alergari seara cu el km 4 km din 2 in 2 zile sa fie din cauza asta?? nu am bagat de seama pana acu 3 zile knd am vazut un alt caine care nu gafaia...tin sa precizez k il tin in tarc in curte de la varsta de 6 luni. Poate ma puteti lamuri!!!
|
|
|
|
« Last Edit: June 18, 2006, 07:46:29 PM by sersoft »
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #1 on: June 18, 2006, 07:46:00 PM » |
|
Pe caldura e absolut normal, dar, ca sa fi sigur si sa nu risti sa aiba vre-o problema, du-te cu el la un veterinar.
Am modificat optiunile de votare in DA, respectiv NU. Ceea ce ai pus tu acolo inainte nu avea relevanta. Dar de fapt ce urmaresti cu sondajul asta ?
|
|
|
|
« Last Edit: June 18, 2006, 08:25:41 PM by sersoft »
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #2 on: June 19, 2006, 08:41:34 AM » |
|
Limba e singurul organ prin care cainele transpira, asa ca e normal sa stea cu liba scoasa si sa respire mai alert putin decat atunci cand e racoare afara. Urmareste-l seara sau dimineata devreme cand e racoare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: June 19, 2006, 09:53:39 AM » |
|
Multumesc pentru raspuns! Voi urmari diseara si maine dimineata sa vad cum se comporta si va transmit maine!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
francezu
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: August 09, 2009, 10:42:57 PM » |
|
am un cg de 8 luni..de la o vreme are o tuse seaca..parca se ineaca sau incearca sa vomite...a venit veterinarul si i-a facut antibiotic 3 zile..tot degeaba..observ ca i-a disparut si pofta de mancare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #5 on: August 09, 2009, 11:16:42 PM » |
|
E foarte probabil sa aiba o amigdalita, tonsilita ii spunem noi. Trebuie examinate si glandele perianale chiar daca are doar 8 luni. Mici sanse sa fie un corp strain, dar asta se poate lamuri dupa un examen clinic. Incearca sa-i iei si temperatura, daca are de la 39.2 in sus e sub/febril. Tonsilita, mai ales la inceput nu se trateaza doar cu antibiotic. De asemenea trebuie ales un antibiotic cu spectru larg, cat mai eficient, neavand posibilitatea si timpul recoltarii unei S.F. si efectuarii antibiogramei. Si cel mai important punct de vedere care imi apartine in acest caz....niciodata nu fac tratament doar 3 zile la o tonsilita, fie ea cat de banala. Minim 7 zile, chiar daca simptomele dispar intre timp altfel riscul recidivei este mare. Apa de baut sa fie data la temperatura mediului, foarte curata. Hrana in perioada "sensibila" sa fie mai moale si cat mai placuta consumatorului. Daca medicul nu vi se pare serios sau nu doreste abordarea/continuarea tratamentului cat mai eficient puteti merge la alt medic. Rugati-l sa va treaca pe o foaie ce medicamente a administrat el, pentru a sti urmatorul medic. Sanatate.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
|
francezu
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: August 10, 2009, 08:50:55 AM » |
|
multumesc mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emil_83
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: March 15, 2010, 11:30:23 AM » |
|
Salut , am si eu o problema asemanatoare cu cea pe care a descris "francezu" nu tuseste respira greu de parca sar ineca si incearca sa traga aer pe nas, mai ales dupa ce se trezeste , am fost la veterinar si a spus ca poate fi din cauza acidului gastric care ii irita gatul, a primit doua injectii (nu mi-a spus ce) dar nu s-a imbunatatit situatia , are 7 luni, simptomele le are cam de doua saptamani,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|