|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #166 on: September 19, 2011, 11:33:51 AM » |
|
Haideti in ARCG, cei cu linia de lucru. E mult mai bine sa fiti sub tutela unei organizatii ce poate sa va reprezinte. Cu cat numarul membrilor e mai mare, cu atat sansele ca Asociatia sa apere, promoveze corect rasa, indiferent de linie , cresc. Vom avea o sarcina grea, e mult de recuperat, dar daca ne unesc interese comune, vom reusi. 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
Frida von Rotdämon
Sr. Member

Hmm...
|
 |
« Reply #167 on: September 20, 2011, 10:56:23 AM » |
|
Am auzit ca un medic veterinarar vrea sa faca teste de displazie, ADN etc. ( normal legal cu cursurile terminate asa cum trebuie). Asta la Sf. Gheorghe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #168 on: September 20, 2011, 12:31:39 PM » |
|
e vorba de domnul Dr;Kondor Attila  .....stiu bine?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #169 on: September 20, 2011, 12:32:34 PM » |
|
Un om de nota 10,cu un spital veterinar de ultima generatie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #170 on: September 20, 2011, 01:20:09 PM » |
|
Ca si idee..culoarea tricoului se voteza,logoul se voteaza..(in pozele de mai jos,logourile trebuiau mai mari pt a nu ne lua lumea drept tinte de dartz)In partea dreapta jos ,pe partea din fata a tricoului..culoarea scrisului de la site are caracter informativ..pe maneca dreapta poate fi inscriptionat nickname-ul fiecaruia(daca se vrea acest lucru)
Pareri?
|
|
|
|
|
|
Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
|
|
|
|
|
Frida von Rotdämon
Sr. Member

Hmm...
|
 |
« Reply #171 on: September 20, 2011, 03:00:29 PM » |
|
Da, este vorba de dr. Kondor, deja are toata aparatura necesara, doar autorizatie ii mai trebuie! Tricoul e bestial (ca si idee), arata bine, doar urmeaza sa se stabileasca culoarea, logo- ul etc. ( mie imi place si albastru). Nu uita de sapca! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin BV
Jr. Member

|
 |
« Reply #172 on: September 20, 2011, 09:33:54 PM » |
|
ambele tricouri sunt bune reprezina ciobanescul german. din punctul meu as prefera ciobanescul german stilizat,merge si la linia de munca si linia de show.nimeni nu ar trebuii sa se supere .Pot fi si alte pareri,!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #173 on: October 06, 2011, 06:07:47 PM » |
|
DRAGI CONDUCATORI, Cred ca ar mai trebui sa dati un ochi pe topicul asta. Oamenii vin cu intrebari, propuneri si....nimeni nimic..... Nu pierdeti contactul cu sustinatorii proiectului....nu ajuta ARCG , care TREBUIE SA CREASCA . Sau a crescut indeajuns ? 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #174 on: October 06, 2011, 06:20:21 PM » |
|
Sti martoaga din povestea lui Harap Alb, care a macat jaratec? ARCG acum primeste jaratecul. Ai putina rabdare si sa vezi ce ne scuturam si cum ne transformam. 
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #175 on: October 06, 2011, 06:34:43 PM » |
|
Sa te uiti bine-n galeata, sa fie jaratec, Florine....sa nu fie naibii de la coada martoagei  Romanu' si dracu'...o data schimba galetile ! Glumeam....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #176 on: October 06, 2011, 07:04:08 PM » |
|
Noroc ca ingrijitorul nu-i roman. 
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #177 on: October 06, 2011, 07:08:39 PM » |
|
Sa nu-mi spui ca a emigrat Stefanescu in Somalia... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frida von Rotdämon
Sr. Member

Hmm...
|
 |
« Reply #178 on: October 12, 2011, 03:18:59 PM » |
|
Dragi colegi, ceva nou sub soare? Vrem stiri, noutati. Nu exista nimeni sa scrie o carte despre viata cu CG in Romania din trecut si pana astazi? Am putea cunoaste linii importante, crescatori care au adus ceva rasei....etc. Doar o idee... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #179 on: October 29, 2011, 09:43:40 PM » |
|
...provizoriu...pana cand se alege sigla finala..luni sau marti ,foarte probabil sa`mi fac si un stick-er pt parbriz..din cate vad..cam liniste pe aici.. 
|
|
|
|
|
|
Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
|
|
|
|