|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #210 on: May 02, 2012, 08:49:31 PM » |
|
florine ai fost mai rapid ca mine
Dar sa sti ca mi-a luat ceva timp.
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #211 on: May 02, 2012, 08:51:23 PM » |
|
in acest moment eu sunt pe pedigreedatabase si apare ca tata a lui inox "V (BSZS) Naxos Vom Holtkämper See". din cate stiu eu nu mai cel ce inregistreaza cainele ii poate si modifica datele
Din pacate nu e asa. Oricine are cont pe pedigreedatabase poate modifica orice la orice caine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #212 on: May 02, 2012, 08:52:08 PM » |
|
... din cate stiu eu nu mai cel ce inregistreaza cainele ii poate si modifica datele
Din pacate, pe pedigredatabase oricine poate modifica datele. Cea mai de incredere baza de date este cea de pe www.working-dog.euAcolo se verifica toate datele inainte de a fi facute publice. Daca vrei sa publici teste de displazie false nu o sa poti pentru ca sunt verificate cu bazele da date ale centrelor de citire.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
amn
|
 |
« Reply #213 on: May 02, 2012, 08:56:08 PM » |
|
curios Lando von Dacicus apare inregistrat de doua ori  ?? cineva se joaca.?!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
22KTL
Newbie
LANDO VON DACICUS
|
 |
« Reply #215 on: May 02, 2012, 09:58:44 PM » |
|
Pentru Lando eu sunt vinovat ,dupa ce mi-am facut cont pe site am vrut sa pun o poza cu catelusul si dupa ce am pus poza apare ca este inregistrat de 2 ori.Probabil ca l-au inregistrat de 2 ori pentru ca prima data nu a fost inregistrat de mine si dupa ce am pus poza poate a fost vazut ca un alt caine.Deci pentru partea asta mea culpa.Despre cele de mai sus ,daca oricine poate modifica orice atunci situl acesta nu are nici o valoare.Multumesc pentru lamuriri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #216 on: May 03, 2012, 08:53:52 AM » |
|
Apare fara pedigre pentru ca toti caini participanti da BSZS au fost filmati si postati pe acest site. Da un "Edit dog" si completeaza toate datele cainelui.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #217 on: May 03, 2012, 04:46:23 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #218 on: May 28, 2012, 08:28:47 PM » |
|
ARCG ii indeamna pe toti iubitorii de ciobanesc german sa participe la Napoca Dog Show, Cluj - Napoca - Romania, ce va avea loc in data de 9-10 Iunie 2012. Aveti ocazia sa va prezentati cainii, spre arbitraj, in fata a doi dintre cei mai buni arbitrii romani ai acestei rase: Sorin Dragomir din Bucuresti si Roland Reckerth din Arad. http://www.facebook.com/pages/ARCG-Asociatia-Romana-pentru-Ciobanesc-German/296324487055707
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #219 on: July 25, 2012, 10:34:44 AM » |
|
Asa cum ne-am propus, in fiecare luna vom publica cate un interviu cu oameni care au ceva de spus in materie de ciobanesc german. In aceasta luna va oferim un interviu cu dl. Remus Nicula - proprietarul canisei von Bienenwald! http://www.arcg.ro/interviu-canisa-von-bienenwald/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edmond
Full Member

|
 |
« Reply #220 on: July 25, 2012, 11:40:09 AM » |
|
Foarte frumoasa initiativa . Este si educativa . Felicitari si succes, atat Canisei Bienenwald cat si ARCG-ului !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hora
Full Member

|
 |
« Reply #221 on: August 15, 2012, 09:51:30 PM » |
|
Poate ar fi nimerit si un interviu cu un crescator de cg de lucru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aurel
Hero Member

Vilas de la Isalnita
|
 |
« Reply #222 on: August 15, 2012, 10:39:02 PM » |
|
Asa cum ne-am propus, in fiecare luna vom publica cate un interviu cu oameni care au ceva de spus in materie de ciobanesc german. In aceasta luna va oferim un interviu cu dl. Remus Nicula - proprietarul canisei von Bienenwald! http://www.arcg.ro/interviu-canisa-von-bienenwald/Felicitari Domnule pt.ceea ce faceti! Omul este ceea ce face,si face ceea ce gindeste,daca toti oamenii care reprezinta cg. in Romania ar gindii ca dv.altfel s-ar vorbi despre lumea cg.in Romania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #223 on: August 16, 2012, 11:40:15 AM » |
|
Foarte frumoasa initiativa . Este si educativa . Felicitari si succes, atat Canisei Bienenwald cat si ARCG-ului !
Multumim de aprecieri! Vor mai urma astfel de interviuri cu oameni implicati in fenomenul chinologic, care chiar fac ceva pentru animale nu doar beneficiaza de pe munca altora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #224 on: August 16, 2012, 11:41:22 AM » |
|
Poate ar fi nimerit si un interviu cu un crescator de cg de lucru
Va rog sa ne recomandati crescatorul cu cele mai bune rezultate pe linia cainilor de munca si va promit un amplu interviu cu el, daca va fi deacord.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|