Forum ciobanesc german
June 01, 2017, 01:03:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   Go Down
  Print  
Author Topic: Campionatul National de Ciobanesc German 2011 - Brasov  (Read 27163 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #105 on: October 24, 2011, 08:47:41 PM »

Despre jignirile, acuzele,atacurile gratuite la adresa simplilor posesori de c.g participanti la Brasov si nu numai, a proaspat infiintatului ARCG  nr. de dosar si alte detalii aflati la Judecatorie)

Laughing Laughing

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
RIA
Newbie
*

« Reply #106 on: October 24, 2011, 09:09:53 PM »

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #107 on: October 24, 2011, 09:14:13 PM »

deja devine penibil si plictisitor topicul...unii chiar n-au de lucru iar maestrul papusar este la inaltime.

Sa lasam ca faptele sa vorbeasca pentru fiecare.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
RIA
Newbie
*

« Reply #108 on: October 24, 2011, 09:33:48 PM »

Ariana ai perfecta dreptate , cred ca a ajuns mascarada asta , vorba unui mare crescator roman "FAPTE NU VORBE" .
Claudiu
Newbie
*

Arhilei Claudiu

« Reply #109 on: October 25, 2011, 10:02:21 AM »

Si daca doriti sa continuam discutia, va rog sa va prezentati cu numele adevarat, cu atat mai mult cu cat si alti doi domni (Bogdan si Costin) v-au cerut acelasi lucru.
Daca nu, eu am incheiat aici orice dialog cu dumneavoastra.
Costin avea dreptate, stilul e foarte cunoscut. Wink
Florin,
Persoanele sub acoperire este purtatoarea de cuvant a clubululi si femeia de servici.
In timp ce spala toaletele si treptele clubului paralel posteaza si pe forum .
edmond
Full Member

« Reply #110 on: October 25, 2011, 03:59:56 PM »

Citind in "diagonala"postarile de pe acest topic am ramas uimit . Dl Razvan Nicolae ,proaspat detinator a catorva exemplare de ciobanesc german, a dorit sa mentioneze, in calitate de incepator si independent , ca a participat si el la o manifestare dedicata acestei rase, aici in Romania, sa impartaseasca impresiile,si bune,si rele aici pe forum ,intr-un cadru in  care credea el , ca poate fi inteles, ca si pasionat . Si iata unde s-a ajuns ! E prea multa invrajbire in aceste postari. Nu acesta este viitorul .
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #111 on: October 25, 2011, 04:50:42 PM »

Corect,aveti dreptate domnule Edmond,nu asta e viitorul......
Letca Adrian
Newbie
*

« Reply #112 on: October 25, 2011, 07:33:25 PM »

Va scriu urmatoarele lucruri din postura concurentului de la bh si va soun ca oridinea de premiere a fost stabilita exculsiv de catre arbitru acesta si-a motivat decizia spunand ca :"desi masculul lupiu a obtinut atazi cel mai mare nr de puncte locul 1 revine femelei datorita comportamentului in trafic a celor 2 caini.Va spun ca pana in prezent am absolvit paste 80 de examene de lucru bn-ipo3 si intradevar nici-o data pana acum nu am intanlit o astfel de situatie si auzit,ceea ce va pot spune insa este ca arbitri din strainatate acorda mult mai multa atentie axaminarii in trafic.Postarile anterioare referitoare la o eventuala impicare a unuia sau altuia in decizia albitrului sunt doar rautati ,nimeni nu a avut vreo astfel de atitudine mai ales ca arbitrul invitat are o reputatie pe plan international.
Cu riscul de a ma repeta si pe mine m-a surprins decizia,puteam fi eu unul dintre cei doi dar cred ca conductorul masculului se va abitiona si ne va arata in viitor ca nu se lasa atat de usor si vom vedea cainele in urmatorele concursuri la ipo.
Oricum cred ca este l ainceput si este de apreciat atitudinea lui
Cu aceasta ocazia tin sa ii multumesc pentru ajutorul pe care mi l-a acordat la ipo1 si ipo3
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #113 on: October 25, 2011, 07:44:28 PM »

........................Cu aceasta ocazia tin sa ii multumesc pentru ajutorul pe care mi l-a acordat la ipo1 si ipo3

Cu cea mai mare placere si sper sa ne vedem la IPO pe 19 noiembrie.
Numai bine.
potok
Sr. Member

« Reply #114 on: October 25, 2011, 09:52:06 PM »

E un caz foarte ciudat, daca examenul se castiga dupa puncte si punctele el acorda si lui a placut femela de ce a scos totus pe Waldo cu  punctaj mai mare.
Domnilor ia explicati la copii ca prima din clasa va fi "Elena" cine are medie de 5 dar de aia e prima pentru ca din clasa numai ea a obtinut din matematica nota 10  Cry Cry
Domnul Adrian daca stiti ca la occident asa se procedeaza atuncia de ce ati fost surprins?Huh?
Jean
Newbie
*

« Reply #115 on: October 26, 2011, 12:44:41 AM »

Florin,
Persoanele sub acoperire este purtatoarea de cuvant a clubululi si femeia de servici.
In timp ce spala toaletele si treptele clubului paralel posteaza si pe forum .

Claudiu,

Apreciez sfortarea ta, de a scrie cele doua randuri, din cadrul acestui topic.
Felicitari pentru osteneala.

Asa cum stii, pe acest forum, e mai important sa aprobi neconditionat stapanii anumitor CG, nu sa stii a scrie.
La ce ti-ar folosi tie, sa stii sa scrii corect? La nimic!
Asa ca, nu te sfii, scrie si tu cum poti.
Oricum multi vad, putini cunosc.

Cu aleasa compasiune,
Jean.

PS.
Sa nu iti faci griji pentru ajutoru' social.
Si ce daca esti semianalfabet? Ai si tu dreptu'.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #116 on: October 26, 2011, 11:10:26 AM »

Pentru postarea de mai sus userul 'Jean' ban 5 zile.

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #117 on: October 26, 2011, 02:05:03 PM »

Cumoastem cu totii interdictia data de AChR in privinta double handling-ului la expozitiile de club, CAC si CACIB.
De ce la alte expozitii cei care au facut DH au fost eliminati, iar la acest Campionat toata lumea a facut-o fiind permisa Huh

A rezolvat OFICIAL cncg aceasta problema ?
Ar fi foarte bine, CG nu se poate prezenta la valoarea lui, corect, fara double handling.

Parerea mea e ca observatorul AChR a fost rugat sa "inchida ochii"........ceeace este din nou (pentru a cata oara ?) o incalcare a propriilor Circulare sau Regulamente (AChR sau CNCG)....

P.S. ....si nu s-a intonat nici IMNUL NATIONAL, ceeace era obligatoriu  Wink

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
razvan nicolae
Jr. Member
**

« Reply #118 on: October 27, 2011, 03:04:45 AM »

Citind in "diagonala"postarile de pe acest topic am ramas uimit . Dl Razvan Nicolae ,proaspat detinator a catorva exemplare de ciobanesc german, a dorit sa mentioneze, in calitate de incepator si independent , ca a participat si el la o manifestare dedicata acestei rase, aici in Romania, sa impartaseasca impresiile,si bune,si rele aici pe forum ,intr-un cadru in  care credea el , ca poate fi inteles, ca si pasionat . Si iata unde s-a ajuns ! E prea multa invrajbire in aceste postari. Nu acesta este viitorul .

Cu siguranta domnule Edmond nu acesta este viitorul.
Unora daca mintea-n cap nu le scapara, nici la Paris una mai buna nu cumpara.De asemenea,trist e ca altii au vandut abecedarul pe tigari.Despre invrajbirea din postarile la care faceti referire ?Unii pot si din zahar curat sa faca o pilula amara.
Fiind totusi un topic adresat manifestarii de la Brasov felicitari pentru rezultatul obtinut
SG1 - Enya von Haus Edmond(clasa juniori femele) arbitru Luciano Musolino(SAS It.).
Multumesc de asemenea d-lui Suculiuc Ovidiu si Garbea Nicu pentru ajutorul dat in pregatirea si prezentarea lui Aggas,Areea,Heyke si Aiko.
Cu aceasta ocazie ii felicit si pe Bogdan Chirovan pentru rezultatul obtinut cu Waldo Stress,Dragne Dan (Gindy v Pavora ex.de selectie),Godra Attila(Ingrid-clasa baby),Elod Erzse(Pryscilla von Eclipse-SG2-clasa juniori femele),Boros Nicolae ,Mircea Cenuse cat si pe ceilalti participanti.
Salutari tuturor membrilor forumului si iubitorilor de ciobanesc german.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #119 on: November 02, 2011, 09:58:12 AM »

Proba de curaj campionat ....

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   Go Up
  Print  

Jump to: