Forum ciobanesc german
May 31, 2017, 12:48:10 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9   Go Down
  Print  
Author Topic: Campionatul National de Ciobanesc German 2011 - Brasov  (Read 27158 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Jean
Newbie
*

« on: October 20, 2011, 07:44:21 PM »

Campionatul National de Lucru 2011

IPO I

INVINGATOR CLUB – 256 PUNCTE (A85, B89, C82) Urmel vom Koniqsbrug, ciobanesc german, femela, dn: 31.05.2008,  IPO I,  crescator : Andreas Schilling,  proprietar & conductor: Letca Adrian, Brasov

IPO III

CAMPION NATIONAL – 259 PUNCTE (A80, B87, C92) Hansa Stress, ciobanesc german, femela, dn: 17.01.2005,  proprietar & conductor: Letca Adrian, Brasov.

BH

INVINGATOR CLUB 55 PUNCTE -  Sindy v Tuni, ciobanesc german, femela, dn: 20.11.2009, Crescator: Tuncay Resit , Proprietar: Kursad Aras, Istanbul, Turcia, instructor & conductor: Dumitru Moldovan, Bucuresti.

56 PUNCTE Waldo Stress, ciobanesc german, mascul,  data nasterii: 02.11.2009, crescator: Daraban B. & Ciora Calin, proprietar & conductor I. Bogdan Chirovan., Sf. Gheorghe, Covasna.

55 PUNCTE Scarllet de Brissard, schnauzer urias, Femela, Data nasterii: 02.02.2010, Crescator: Bengescu Bellu Ciprian, Propietar: Spineanu Gabriela, Instructor & Conductor: Fetter Cristian, Scoala dresaj: Academia Canina.

55 PUNCTE Loire von Hunnoterra, dobermann, femela, data nasterii: 14.06.2010, Crescator: Lodi Istvan, Propietar: Daniela Catanescu & Florin Craciun, Conductor: Florin Craciun.

55 PUNCTE Bessy ze Zacpalova chovu, ciobanesc german, femela, dn: 15.02.2010, crescator: Zacpal Frantisek, proprietar: Caner Kuzman, Bursa, Turcia, instructor & conductor: Dumitru Moldovan, Bucuresti.

54 PUNCTE Arno vom Hundenberg, ciobanesc german, mascul, dn: 01 09 2010, crescator: Flamand Adrian, proprietar: Gheorghe Alexandru, Bucureti,  conductor: Letca Adrian, Brasov.

Campionatul National de Crestere 2011

Ciobanesc german cu par lung, aspru

4 – 6 luni – Clasa Mini-Baby – Masculi

FOARTE PROMITATOR Thorhaus Pit,  Data nasterii: 20.04.2011, Tatal: Arko zur Silbernen Tanne, Mama: Thorhaus Joly, Crescator: Tudor Ionescu, Propietar: Laurentiu Caliman, Brasov.

4 – 6 luni – Clasa Mini-Baby – Femele

FOARTE PROMITATOR Fina, COR: in asteptare, Data nasterii: 12.06.2011, Tatal: Choco v. Hutweide, Mama: Rolland Beky, Crescator: Balint Arpad Oliver, Propietar: Erzse Elod & Kiss Emoke, Sfantu Gheorghe.

9 – 12 luni – Clasa Pui  –  Femele

PROMITATOR  Debra v Haus Emy, Data nasterii: 12.12.2010, Tatal: Borneo Von Royal-Rapid, Mama: Gescha Von Der Urbrecke, Crescator: Grigore emilian, Propietar: Giurea Ionut Laurentiu, Ploiesti.

FOARTE PROMITATOR Cora Nızza Hund, Data nasterii: 21.01.2011, Tatal: Vulcano del Colle Guasco, Mama: Maia de Astoria, Crescator: Surdu Nicolae, Propietar: Surdu Nicolae, Brateiu, Sibiu.

18 – 24 luni – Clasa Tineret – Femele

BINE Feherhazi Abygel, Data nasterii: 08.02.2010, Tatal: Original v Haus Christa, Mama: Xiara v Haus Christa, Crescator: Bakos Karoly, Propietar: Kyrtuly Istvan, SF Gheorghe.

> 24 luni, fara Examen de Lucru – Clasa Speciala – Femele

BINE Odett vom Eclipse, Data nasterii: 10-09-2009, Tatal: Saky van Pavora , Mama: Evita vom Eclipse, Crescator: Erzse Elod, Propietar: Erzse Elod,  Sf.Gheorghe.

BINE  Oxie Vom Eclipse,  Data nasterii: 10.09.2009, Tatal: Saky Van Pavora, Mama: Evita Vom Eclipse, Crescator: Erzse Előd, Propietar: Erzse Előd, Sf.Gheorghe

> 24 luni, fara Examen de Lucru – Clasa Speciala – Masculi

BINE Gino Von Haus Godra, Data nasterii: 01.09.2009, Tatal: Saky Van Pavora, Mama: Raisa Von Schalcris, Crescator: Godra Attila, Propietar: Nagy Istvan, Targu Secuiesc.

Ciobanesc german cu par aspru

4 – 6 luni – Clasa Mini-Baby – Femele

FOART PROMITATOR 1 Hila del Valio,  dn: 01.05.2011, tatal: Arok Wilhelmswarte, mama: Romano Gina, crescator & proprietar: Dinu Valentin, Gaesti.

FOART PROMITATOR 2 Jola v Danienthal, Data nasterii: 04/28/11, Tatal: Heavy v Arlett, Mama: India v Arlett, Crescator & Propietar: Bucur Victor, Ploiesti.

FOART PROMITATOR 3  Giada, Data nasterii: 14.06.2011, Tatal: Saky van pavora, Mama: Dina, Crescator & Propietar: balint arpad oliver, Miercurea Ciuc.

4 – 6 luni – Clasa Mini-Baby – Masculi

FOART PROMITATOR 1 Hassan v Haus Selia, data nasterii: 16.04.2011, tatal: Primus dele Colonne d’Ercole, mama: Telma v Haus Selia , crescator & proprietar: Giovanni Zingale, Timisoara.

FOART PROMITATOR 2 Hanno del Valio, dn: 01.05.2011, tatal: Arok Wilhelmswarte, mama: Romano Gina, crescator & proprietar: Dinu Valentin, Gaesti.

FOART PROMITATOR 3 Silvestris Smit,  Data nasterii: 21.04.2011, Tatal: Kayo Haus Mofli, Mama: Silvestris Xana, Crescator: Silviub Stoica, Propietar: Ilie Laurean, Aninoasa, Dambovita.

6 – 9 luni – Clasa Baby – Femele

FOART PROMITATOR 1 China Nizza Hund, Data nasterii: 21.01.2011, Tatal: Vulcano del Colle Guasco, Mama: Maia de Astoria, Crescator: Surdu Nicolae, Propietar: Surdu Nicolae, Brateiu, Sibiu.

FOART PROMITATOR 2 Silvestris Quina, dn 11.02.2011, Tatal: Digger v. Elzmundungsraum, Mama: Bellady van Contra, crescator si proprietar Silviu Stoica.

FOART PROMITATOR 3 Cola 2 v Haus Mofli, Data nasterii: 24.03.2011, Tatal: Sony dei Colli Storici, Mama: Kike v Haus Mofli, Crescator: Moflic Ion & Sirbu Cristina, Propietar: Moflic Ion, CONSTANTA.

6 – 9 luni – Clasa Baby – Masculi

FOART PROMITATOR 1 Silvestris Quartz, dn 11.02.2011, Tatal: Digger v. Elzmundungsraum, Mama: Bellady van Contra, crescator Silviu Stoica, proprietar Stoica Mihai.

FOART PROMITATOR 2 Silvestris Quando, dn 11.02.2011, Tatal: Digger v. Elzmundungsraum, Mama: Bellady van Contra, crescator si proprietar Silviu Stoica.

FOART PROMITATOR 3 Arko v Haus Mofli, data nasterii: 28.01.2011, Tatal: Cronos d Ulmental, Mama: Diana v Haus Mofli, Crescator: Sirbu Cristina & Moflic Ion, Propietar: Moflic Ion & Negreanu C., Constanta.

9 – 12 luni – Clasa Pui  –  Femele

FOART PROMITATOR 1 Romano Margot, dn: 15.01.2011, Tatal: Axel Dacicus, Mama: Romano Chanel, Crescator: Sorin Dragomir, Proprietar: Lazar Nicolae Liviu, Bucurestı.

FOART PROMITATOR 2 Areea v Pavora, Data nasterii: 06.11.2010, Tatal: 2VA1-Vegas du Haut Mansard, Mama: Daggy Van Pavora, Crescator: Pavel Gheorghe, Propietar: Nita Razvan Nicolae, Pascani.

FOART PROMITATOR 3 Romano Marambra, dn: 15.01.2011, Tatal: Axel Dacicus, Mama: Romano Chanel, Crescator: Sorin Dragomir, Proprietar: Tudora Bogdan, Bucurestı.

9 – 12 luni – Clasa Pui  –  Masculi

FOART PROMITATOR 1 Aggas v Pavora, Data nasterii: 06.11.2010 , Tatal: 2VA1-Vegas du Haut Mansard, Mama: Daggy Van Pavora, Crescator: Pavel Gheorghe, Propietar: Nita Razvan Nicolae, Pascani.

FOART PROMITATOR 2 Bojan v Santinel,  dn: 30.11.2010, tatal: Arko zur Silbernen Tanne, mama: Gindy v Pavora, crescator & proprietar: Dragne Dan, Craiova.

FOART PROMITATOR 3 Aiko v Pavora, Data nasterii: 06.11.2010 , Tatal: 2VA1-Vegas du Haut Mansard, Mama: Daggy Van Pavora, Crescator: Pavel Gheorghe, Propietar: Nita Razvan Nicolae, Pascani.

12 – 18 luni – Clasa Juniori  –  Femele

FOART BINE 1  – CAMPION NATIONAL DE JUNIORI Enya v Haus Edmond, Data nasterii: 25.07.2011, HD-fast normal, ED –normal, ADN: Gepruft, Tatal: Paul vom Bierstadter Hof, Mama: Sitta van Pavora, Crescator & Propietar: Edmond Stecyk, IASI.

FOART BINE 2  Pryscilla vom Eclipse, Data nasterii: 01-05-2010, Tatal: Saky van Pavora, Mama: Maja vom Eclipse, Crescator: Erzse Elod, Propietar: Erzse Elod , Sf.Gheorghe.

FOART BINE 3  Tera Von Mafi Haus, dn:18.04.2010, HD-NORMAL, ED-BENFUND NOCH ZUGELASSEN, ADN-SV, BH,  Tata : Ulk Von Uferwald, Mama : Romano Goda, Crescator si Proprietar : Marian Alin, Ilia, Deva.

12 – 18 luni – Clasa Juniori  –  Masculi

FOART BINE 1 – CAMPION NATIONAL DE JUNIORI  Yalk di Casa Beggiato, Data nasterii: 21.06.2010, Tatal: Vegas Haut Mansard, Mama: Wenke di Casa Beggiato, Crescator: Beggiato Stefano, Propietar: Auneanu Stefan & Toma Lucian, Pitesti.

FOARTE BINE 2 Ermelleki Szepseg Conte, Data nasterii: 10.09.2010, Tatal: oran v Zenteiche, Mama: Ermelleki Szepseg Carla, Crescator: Guba Sandor, Propietar: Harand Alin , Adresa: Radauti,str. Volovatului .nr.74B, jud. Suceava

FOARTE BINE  3  Bosco de Domus Didacus , Data nasterii: 10.06.2010, Tatal: Vegas Du Haut Mansard, Mama: Winnie von Arminius, Crescator: Diogo Sa Campos, Propietar: Banu Ramona, Ploiesti.

18 – 24 luni – Clasa Tineret – Femele

FOART BINE 1 – CAMPION NATIONAL DE TINERET  Shakira V Mafi Haus,  dn: 06.03.2010, HD-FAST NORMAL, ED-BENFUND NOCH ZUGELASSEN, DNA-SV, Tatal: Taison Black Tiger, Mama: Jeky Mafi Haus , Crescator: Marin Ildiko & Alin,  Proprietar: Cazan Dorel, Orastie.

FOARTE BINE 2 Vuma del Sito Reale,  data nasterii: 03.11.2009, tatal: Victor Westervenn, mama: Desy della Grande Valle, crescator: Francesco Schiattarellla, proprietar: Gionanni Zingale, Timisoara.

FOARTE BINE 3  Sindy v Tuni, dn: 20.11.2009, HD & ED a normal (ausland – TR.),Tatal: Erasmus v Erk, Mama: Oli v Tuni, Crescator: Tuncay Resit , Proprietar: Kursad Aras, Istanbul, Turcia.

18 – 24 luni – Clasa Tineret – Masculi

FOARTE BINE 1 – CAMPION NATIONAL DE TINERET  Leon vom Schollweiher, dn: 07 Martie 2010, HD:a1 ED:a1, ADN gepruft, Tatal: Arex von der Wilhelmswarte, Mama: Fraya d’Ulmental, Crescator: Josef Haas, Propietar: David Calin, Cluj-Napoca.

FOARTE BINE 2  Ron v Haus Selia,  data nasterii: 13.04.2010, tatal: Ron della Bocca del Vesuvio, mama: Perla v Haus Selia, crescator: Giovanni Zingale, proprietar: Alexandru Zelenyak, Timisoara.

> 24 luni, fara Examen de Lucru – Clasa Speciala – Femele

FOARTE BINE 1  Thorhaus Alyscha,  Data nasterii: 17.05.2008 , Examen de displazie: “a”-normal(s.v.), Tatal: fred della torre dello sperone , Mama: thorhaus joly, Crescator: tudor ionescu, Propietar: aura & tudor ionescu, craiova.

FOARTE BINE 2  India v Danienthal,  Data nasterii: 03/22/09, Microcip: 982000123227691 RO, Tatal: Bamderas du Domaine du Parc, Mama: Lissie du Val Calore, Crescator & Propietar: Bucur Victor, Ploiesti.

FOARTE BINE 3  Tina v Ursus, Data nasterii: 04/04/2006, Tatal: Iff Larchenhain , Mama: Gessie v Ursus, Crescator & Propietar: Bucur Victor, Ploiesti.

> 24 luni, fara Examen de Lucru – Clasa Speciala – Masculi

FOARTE BINE 1 Kayo v Haus Mofli , Data nasterii: 07.09.2008, Tatal: Fimo di Casa Parziale, Mama: Wanda v Haus Mofli, Crescator: I. Moflic, Propietar: Angela Tatiana Verbschi.

FOARE BINE 2 Lexus v Haus BUra,  Data nasterii: 01.10.2009, Tatal: Moritz v Fichtenschlag, Mama: Sandy v Haus Bura, Crescator: Bura Mihail, Propietar: Surdu Nicolae & Bleoca Marius, Brateiu, Sibiu.

FOARE BINE 2 Volcano del Colle Guasco,  dn: 20.05.2009, tatal: Levis Fossombrone,  mama: Ica del Colle Guasco, crescator: Pianelli Michaele, proprietar: Cenuse Mircea.

6 ani – Clasa Veterani  -  Femele

I  Evita vom Eclipse,  dn: 06/02/2004, Tatal: Iff vom Larchenhein, Mama: Henny de Astoria, Crescator  & Propietar: Erzse Elod, Sf. Gheorghe.

II Dia v Valtenberg, Data nasterii: 25.06.2005, SchH1, HD  a2 ED a1, AND, Kkl.1, DNA GEPRUFT, tatal: Zamp v Thermodos, mama: Jette v Stieglerhof, Crescator: Sven Dittrich, Propietar: Ionescu Tudor & Mitroi Geri, Craiova.

> 6 ani – Clasa Veterani  -  Masculi

I Ulk Von Uferwald, C.O: 11286, Tat: 11286, Data nasterii: 28.07.2003, IPO 3, KKl1, HD: fast normal, ED: normal, DNA, Tatal: Tasko Von Uferwald, Mama: Romano Gataka, Crescator: Arhilei Claudiu, Proprietar: Marian Alin,  Deva.

> 24 luni, Clasa Munca – Femele

EXCELENT 1 – CAMPION NATIONAL Romano Gina, dn: 01.04.2008, HD normal, ED normal, IPO 1, AND, DNA gpr., kkl I, tatal: Fimo di Casa Parziale, mama: Wendy d’Ulmental, crescator: Sorin Dragomir, proprietar: Valentin Dinu, Gaesti.

EXCELENT 2 – VICE-CAMPION NATIONAL Romano Princess,  dn: 09.07.2008, BH, IPO2, And.,  HD:  “a”  ED:  “a”, KKL I, Tatal: Pablo Degli Arvali, Mama: Sandy Della Valle Del Liri, Crescator: Sorin Dragomir, Proprietar: Bogdan Nitescu, Bucuresti.

EXCELENT 3 Gindy v Pavora, data nasterii: 20.10.2006, HD, ED, IPO II, tatal: Dux de Cuatro Flores, mama: Lissa Blue-Iris, crescator: Pavel Gheorghe, proprietar: Dragne Dan, Craiova.

> 24 luni,  Clasa Munca – Masculi

EXCELENT RECOMANDAT – VA1 – CAMPION NATIONAL Ron della Bocca del Vesuvio, Data nasterii: 03/10/2007, IPO 3, HD NORMAL ED-0, KKL 1, ADN: GPR , Tatal: Xaro dei Monti della Laga, Mama: Ania della Bocca del Vesivio, Crescator &  Propietar : Perillo Alfonsa, Italia.

EXCELENT 1 Hanno v Baldur Ro, Data nasterii: 01 06 2009, IPO 1, ED /HD A1, AND., KKL 1 SV, Tatal: Lancelot v Baldur Ro, Mama: Trust in my Eyes Dona, Crescator & Proprietar: Boros Nicolae, Baia Mare.

EXCELENT 2 Hannibal di Casa Sosy, Data nasterii: 10/06/2008, IPO 3, HD NORMAL ED -0, AND, KKL 1, ADN: GPR, Tatal: Xaro dei MOnti della Laga, Mama: Ostia degli Achei, Crescator & Proprietar: Paone Rosa, Italia.

EXCELENT 3 Arek d’Ulmental, dn: 29.12.2006, HD normal, ED normal, IPO 1, ADN: gpf,  tatal: Vadim du Haut Mansard, mama: Gita od Svete Alare, crescator: Daniele Francioni, proprietar: Panait Bogdan, Mogosoaia, Ilfov.

Examen de Selectie:

KKL 2 pentru Dia v Valtenberg, Data nasterii: 25.06.2005, SchH1, HD  a2 ED a1, AND, Kkl.1, DNA GEPRUFT, tatal: Zamp v Thermodos, mama: Jette v Stieglerhof, Crescator: Sven Dittrich, Propietar: Ionescu Tudor & Mitroi Geri, Craiova.

KKL 1 pentru Gindy v Pavora, data nasterii: 20.10.2006, HD, ED, IPO II, tatal: Dux de Cuatro Flores, mama: Lissa Blue-Iris, crescator: Pavel Gheorghe, proprietar: Dragne Dan, Craiova.

KKL 1 pentru Wallace von house Bura, BH, AND, IPO.1, ED-NORMAL HD-FAST NORMAL, DNA-GEPRUFT, tatal: Ritmo v Arlett, mama: Lisa v Poxdorfer- Tannenhof, crescator: Bura M. Attila, proprietar: Tanase Gheorghe.

Grup de Urmasi:

Arko zur Silbernen Tanne, dn: 25.10.2004, SchH 3, HD a normal, ED a normal, ADN gpf, KKL 1 lbs, tatal: Yello vom St.-Michaels-Berg, mama: Wenke z Silbernen Tanne, crescator: Elke Tatschl Ettlingen, proprietar Tudor Ionescu, Craiova.

Grup de Crestere:

Canisa THORHAUS, crescator Tudor Ionescu, Craiova.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #1 on: October 21, 2011, 06:39:35 AM »

Nu e mai corect asa?

BH

INVINGATOR CLUB 56 PUNCTE Waldo Stress, ciobanesc german, mascul,  data nasterii: 02.11.2009, crescator: Daraban B. & Ciora Calin, proprietar & conductor I. Bogdan Chirovan., Sf. Gheorghe, Covasna.

55 PUNCTE -  Sindy v Tuni, ciobanesc german, femela, dn: 20.11.2009, Crescator: Tuncay Resit , Proprietar: Kursad Aras, Istanbul, Turcia, instructor & conductor: Dumitru Moldovan, Bucuresti.

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Jean
Newbie
*

« Reply #2 on: October 21, 2011, 07:23:10 AM »

Este corect, dar incomplet.
Jean
Newbie
*

« Reply #3 on: October 21, 2011, 07:27:38 AM »

Oricum, tot respectul pentru cei ce au participat si felicitari tuturor celor care au reusit sa se claseze pe un fruntas.
Jean
Newbie
*

« Reply #4 on: October 21, 2011, 07:32:06 AM »

Cred ca astfel de competitii ar trebui mai intens promovate, pentru a atrage din ce in ce mai multi participanti si de ce nu si mai multi spectatori.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #5 on: October 21, 2011, 08:07:55 AM »

Oricum, tot respectul pentru cei ce au participat si felicitari tuturor celor care au reusit sa se claseze pe un fruntas.

A?  Roll Eyes

Cred ca astfel de competitii ar trebui mai intens promovate

Sau nu, cat timp la cncg hotia este ridicata la rang de arta

Respect pentru ce? Pentru ca in anul 2011 s-a reiventat clasa deschisa? Pentru ca 55>56? Pentru ca se acorda VA unui caine fara grup de urmasi?

Sa va fie rusine!

Eu NU sunt membru cncg!
Jean
Newbie
*

« Reply #6 on: October 21, 2011, 08:19:19 AM »

A?  Roll Eyes

Respect pentru ce? Pentru ca in anul 2011 s-a reiventat clasa deschisa? Pentru ca 55>56? Pentru ca se acorda VA unui caine fara grup de urmasi?

Sa va fie rusine!

Nu inteleg sensul pentru "A?"
Te rog sa imi explici.
Jean
Newbie
*

« Reply #7 on: October 21, 2011, 08:23:46 AM »

A?  Roll Eyes

Sa va fie rusine!

Iar despre hotia ridicata la rang de arta, in acest moment, nu ma pot pronunta.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #8 on: October 21, 2011, 08:27:27 AM »

Nu inteleg sensul pentru "A?"
Te rog sa imi explici.

sa se claseze pe un fruntas. vs sa se claseze pe un LOC fruntas.  Smiley

Eu NU sunt membru cncg!
Jean
Newbie
*

« Reply #9 on: October 21, 2011, 08:30:04 AM »

A?  Roll Eyes

Sa va fie rusine!

Nu inteleg pentru ce ar trebui sa imi fie rusine.
Jean
Newbie
*

« Reply #10 on: October 21, 2011, 08:39:51 AM »

sa se claseze pe un fruntas. vs sa se claseze pe un LOC fruntas.  Smiley
Ai dreptate.
Corect era:
Oricum, tot respectul pentru cei ce au participat si felicitari tuturor celor care au reusit sa se claseze pe un loc fruntas.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #11 on: October 21, 2011, 08:45:23 AM »

Ai dreptate.
Corect era:

56>55?

Eu NU sunt membru cncg!
Jean
Newbie
*

« Reply #12 on: October 21, 2011, 08:52:13 AM »

56>55?

Strict matematic, este corect.
Nu am fost prezent de la inceput, asa ca nu ma pot pronunta.
Pentru asta ar trebui sa imi fie rusine?
Snella
Jr. Member
**

« Reply #13 on: October 21, 2011, 09:30:22 AM »

nu trbuie sa fi prezent de la inceput ca sa iti dai seama ca 56>55 ...
Jean
Newbie
*

« Reply #14 on: October 21, 2011, 10:01:44 AM »

Ma faceti sa ma repet.
Strict matematic, este corect.

Nu stiu care au fost criteriile arbitrilor si nu pot face aprecieri in locul lor (nu am caderea, pregatirea si nici experienta necesara pentru a face acest lucru).
Din fericire sau nefericire, deciziile arbitrilor sunt cele care conteaza in orice competitie.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9   Go Up
  Print  

Jump to: