Forum ciobanesc german
June 01, 2017, 01:03:23 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   Go Down
  Print  
Author Topic: Campionatul National de Ciobanesc German 2011 - Brasov  (Read 27163 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #15 on: October 21, 2011, 02:28:21 PM »

Ma faceti sa ma repet.
Strict matematic, este corect.

Nu stiu care au fost criteriile arbitrilor si nu pot face aprecieri in locul lor (nu am caderea, pregatirea si nici experienta necesara pentru a face acest lucru).
Din fericire sau nefericire, deciziile arbitrilor sunt cele care conteaza in orice competitie.

Sunteti prima organizatie chinologica din lume unde o impresie bate un punctaj.
Competitiile de munca nu sunt competii de show unde arbitrul poate sa o scalde si sa stabileasca ordinea in functie de preferinte si impresii.
In competitiile de munca clasificarea se face strict pe baza punctajelor obtinute imediat dupa finalizarea probei.
Cititi regulamentele sau plecati in CONGO.

Ma bucur ca am ales Baia Mare, unde dl. Majoros nu-si permite sa-si bata joc de competitori asa cum o faceti voi.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #16 on: October 21, 2011, 03:34:00 PM »

au reusit sa se claseze pe un fruntas.

in realitate e corect...s-a situat peste fruntasul Waldo pe care l-au decazut pe locul 2. Castigatorul s-a situat pe un fruntas. Tragic comic.
Felicitari celor care n-au participat si n-au incurajat si sustinut astfel bataia de joc adusa acestei rase de cei din CNCG.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #17 on: October 21, 2011, 04:25:23 PM »

Nu stiu care au fost criteriile arbitrilor si nu pot face aprecieri in locul lor

Da' in numele organizatorilor poti? Waldo Stress a participat si la frumusete, ocupand locul 3. In clasamentul publicat NU apare! De ce?
Deranjeaza asa tare postarile astea?

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #18 on: October 21, 2011, 04:28:43 PM »

in realitate e corect...s-a situat peste fruntasul Waldo pe care l-au decazut pe locul 2. Castigatorul s-a situat pe un fruntas. Tragic comic.

Laughing Schilder

Eu NU sunt membru cncg!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #19 on: October 21, 2011, 05:04:03 PM »

Am auzit ca nu s-a intonat nici IMNUL NATIONAL....sa fie asta un semn ca cncg nu mai este un Club National ? Wink

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Jean
Newbie
*

« Reply #20 on: October 22, 2011, 09:40:12 AM »

Da' in numele organizatorilor poti? Waldo Stress a participat si la frumusete, ocupand locul 3. In clasamentul publicat NU apare! De ce?
Deranjeaza asa tare postarile astea?
Ce te face sa crezi ca as vorbi in numele organizatorilor?
Se pare ca nu ai citit cu atentie ce am scris, dar inca o mai poti face.
Ca sa fie totul clar, precizez explicit ca nu am nici o legatura cu organizatorii si nici cu cei invitati sa arbitreze.
Jean
Newbie
*

« Reply #21 on: October 22, 2011, 09:56:54 AM »

nu trbuie sa fi prezent de la inceput ca sa iti dai seama ca 56>55 ...

Asa este, 56>55 si te apreciez pentru analiza profunda pe care o faci.

Si chiar daca as fi fost prezent inca de la inceputul competitiei, tot nu as fi indreptatit in calitate de spectator, sa ma pronunt in locul celor chemati sa arbitreze.
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #22 on: October 22, 2011, 12:23:54 PM »

Am auzit ca nu s-a intonat nici IMNUL NATIONAL....sa fie asta un semn ca cncg nu mai este un Club National ? Wink
Nu era Marcel Pavel disponibil Wink

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Von Broos
Hero Member

« Reply #23 on: October 22, 2011, 12:34:55 PM »

Nu era Marcel Pavel disponibil Wink
Laughing
razvan nicolae
Jr. Member
**

« Reply #24 on: October 22, 2011, 09:54:48 PM »

Buna seara
Stimata doamna Ariana,
Vis a vis de afirmatia dvs.
Felicitari celor care n-au participat si n-au incurajat si sustinut astfel bataia de joc adusa acestei rase de cei din CNCG.

Nu sunt nici membru CNCG, nici membru ARCG, ci simplu pasionat, posesor si iubitor de  (membru doar Ach) ca majoritatea colegilor de pe acest forum.
Va rugam frumos sa ne scuzati ca am participat fara sa va intrebam pe dvs.&compania, la CNCG 2011, manifestare de club desfasurata la Brasov.
Credeti dvs.ca cei peste 120 de posesori si crescatori de  participanti prezenti incurajeaza si sustin bataia de joc adusa rasei  Sad?
Credeti ca merita domniile lor comentarii ca acestea?...(care comentarii sunt de toata jena)
Ati fost cumva prezenta la Brasov sa vedeti daca participantii(competitorii) incurajeaza si sustin bataia de joc adusa rasei asa cum dvs. afirmati?
E adevarat ca domnul Helmut Buss(arbitru SV) si Luciano Musolino(presedintele SAS.Italia) au tot  intrebat de dvs. iar noi...participantii nu am stiut ce sa raspundem.
Lasand ironia la o parte, apreciez munca si contributia dvs. la infiintarea acestui forum, respect parerile dvs.(chiar daca sunt de acord sau nu cu ele) dar nu pot lasa fara raspuns atunci cand jigniti fara nici un temei participanti la o manifestare adresata  , indiferent ce club o organizeaza.
 Total de acord cu luarea de atitudine impotriva unor arbitraje partinitoare, incalcari de regulamente, etc. dar cu comentarii si insinuari de acest fel aduse participantilor nu  >:Intr-o competitie sportiva deciziile arbitrilor pot fi sau nu contestate, dar competitorii ce vina au?
 De exemplu si eu personal consider ca Areea van Pavora la clasa pui  merita locul1 FB1 (dar numai cei prezenti pot confirma acest lucru), BH invingator club Waldo Stress cu 56 puncte, dar cu toate acestea nu-mi permit sa fac comentarii decat la adresa arbitrului si nu in privinta participantilor.
Manifestarile de club c.g. in care sunt invitati arbitri SV sunt foarte putine, aproape lipsesc, si va rog sa intelegeti ca nu toti crescatorii si proprietarii de  vor sa astepte ca patrupedele domniilor lor sa ajunga la clasa veterani ca sa poata participa in ARCG.Cand ARCG va organiza expozitii cu siguranta o sa existe destui  participanti (eu unul  o sa particip cu mare placere)
Personal, (datorita numarului destul de mic de crescatori si raspandirea modesta a sportului canin in tara noastra, din dorinta unei concurente cat numeroase si nu in ultimul rand latura economica) cred in existenta unui singur club, indiferent cum se va numi , in care regulamentele sunt respectate si se aplica cu strictete, pe principiul cine greseste plateste sau pleaca, administrat eficient, avand o conducere reprezentativa si corect aleasa, in care nu primeaza lupta pt ciolan influenta cat mai mare, zambitul in fata si datul la coaste dupa..Dar pana atunci... asta e nivelul.
Salutari tuturor membrilor forumului!
Tuturor iubitorilor de ciobanesc german, participanti sau nu la Brasov, felicitari!

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #25 on: October 23, 2011, 08:41:10 AM »

cred in existenta unui singur club, indiferent cum se va numi , in care regulamentele sunt respectate si se aplica cu strictete, pe principiul cine greseste plateste sau pleaca, administrat eficient, avand o conducere reprezentativa si corect aleasa, in care nu primeaza lupta pt ciolan influenta cat mai mare, zambitul in fata si datul la coaste dupa..Dar pana atunci... asta e nivelul.

Angry

Ce bine ati descris cncg-ul ....  Undecided

Eu NU sunt membru cncg!
Jean
Newbie
*

« Reply #26 on: October 23, 2011, 10:05:33 AM »

Sunteti prima organizatie chinologica din lume unde o impresie bate un punctaj.
Competitiile de munca nu sunt competii de show unde arbitrul poate sa o scalde si sa stabileasca ordinea in functie de preferinte si impresii.
In competitiile de munca clasificarea se face strict pe baza punctajelor obtinute imediat dupa finalizarea probei.
Cititi regulamentele sau plecati in CONGO.

Ma bucur ca am ales Baia Mare, unde dl. Majoros nu-si permite sa-si bata joc de competitori asa cum o faceti voi.

De unde ati tras concluzia ca as posta in numele unei organizatii chinologice si ca o impresie poate bate un punctaj?
Fals pe toata linia.
Doar superficialitatea si lipsa de intelegere va poate indreptati sa faceti astfel de afirmatii gratuite si nefondate.
Incercati sa recititi cu atentie toate postarile mele legate de acest subiect si cu siguranta ar trebui sa intelegeti ce am dorit sa transmit.

Va rog sa va concentrati si sa va asigurati ca intelegeti tot ceea ce cititi, inainte de a face obraznice recomandari de genul ""plecati in CONGO"", pentru a putea pastra in limitele decentei si a bunului simt, postarile de pe acest forum.

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #27 on: October 23, 2011, 10:45:38 AM »

De unde ati tras concluzia ca as posta in numele unei organizatii chinologice si ca o impresie poate bate un punctaj?
Fals pe toata linia.
Doar superficialitatea si lipsa de intelegere va poate indreptati sa faceti astfel de afirmatii gratuite si nefondate.
Incercati sa recititi cu atentie toate postarile mele legate de acest subiect si cu siguranta ar trebui sa intelegeti ce am dorit sa transmit.

Va rog sa va concentrati si sa va asigurati ca intelegeti tot ceea ce cititi, inainte de a face obraznice recomandari de genul ""plecati in CONGO"", pentru a putea pastra in limitele decentei si a bunului simt, postarile de pe acest forum.

Eu va inteleg perfect. Dar pentru ca refuzati sa luati atitudine impotriva unor incalcari de regulamente ma face sa cred ca sunteti mai apropiati de conducere decat de opozitie.

Pe mine ma cunosc forumisti drept un ghimpe in coaste. Nu fac concesii de dragul concesiilor si-mi spun opiniile indiferent de modul in care o sa ma afecteze.

As vrea sa stiu si eu cu cine am onoarea de a purta acest dialog, pentru ca "Jean" nu-mi spune nimic in acest moment.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #28 on: October 23, 2011, 11:23:43 AM »

Cred ca astfel de competitii ar trebui mai intens promovate, pentru a atrage din ce in ce mai multi participanti si de ce nu si mai multi spectatori.

Astfel de competitii chiar nu ar mai trebui mediatizate, stimate domn. Aceasta expozitie a fost cea mai slaba din punct de vedere organizatoric si ca valoare a exemplarelor canine, dintre toate expozitiile organizate vreodata in tara.
Nu inteleg de ce va incapatanati sa aduceti in discutie o expozitie pe care arbitrii SV prezenti o considera un fiasco.
In legatura cu participantii nemultumiti, pot spune doar atat : se stia ca in toate expozitiile in care conducerea cncg a fost implicata, s-a furat pe rupte. Faptul ca si-au asumat participarea inseamna ca si-au asumat si rezultatele nefiresti (cum ar fi 55 puncte mai mare decat 56 puncte).

Am si eu o curiozitate: cine este Jean si cine este Razvan Nicolae si ce au facut pentru ciobanescul german din Romania pana acum sau ce isi doresc sa faca pentru aceasta rasa de acum incolo?
Daca sunt oameni implicati in fenomen merita sa discutam despre rasa si modul de promovare a acesteia, daca nu, atunci ne pierdem timpul chiar si citind postarile domniilor lor.

Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #29 on: October 23, 2011, 11:34:20 AM »

Am si eu o curiozitate: cine este Jean si cine este Razvan Nicolae si ce au facut pentru ciobanescul german din Romania pana acum sau ce isi doresc sa faca pentru aceasta rasa de acum incolo?
Pentru prima persoana, hai sa zicem ca stilul este cunoscut Wink
Oricum, singurii 2 aparatori ai CNCG de pe forum ar trebui protejati prin regulamente LOL

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   Go Up
  Print  

Jump to: