Forum ciobanesc german
June 01, 2017, 01:03:18 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]   Go Down
  Print  
Author Topic: Campionatul National de Ciobanesc German 2011 - Brasov  (Read 27163 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #120 on: November 02, 2011, 02:40:31 PM »

Campionul astuia al Romaniei care nu stie sa mearga la pas nu-i sopteste nimeni la ureche ca are IPO3? Poate devine mai agli...  Laughing Laughing Laughing
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #121 on: November 02, 2011, 06:43:44 PM »

Campionul astuia al Romaniei care nu stie sa mearga la pas nu-i sopteste nimeni la ureche ca are IPO3? Poate devine mai agli...  Laughing Laughing Laughing

Invidiosule!  Drac LOL

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #122 on: November 02, 2011, 07:35:37 PM »

Erata: "Campionului"... Huh
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #123 on: November 02, 2011, 07:36:59 PM »

Invidiosule!  Drac LOL

Coreeect.... !
Cum simti tu de bine ce sentimente ascunse au unii... LOL LOL LOL
Tin3l
Hero Member

« Reply #124 on: November 02, 2011, 09:09:55 PM »

masculi WALLACE, SAKI, RON, PUI RON ,AREK ,HANO ,femele PAVORA ,GINA ,PRINCES acestea sunt cele mai bune atacuri in opinia mea  ADI
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #125 on: November 02, 2011, 09:12:57 PM »

Hannibal di casa sosy - fiu de Xaro nu de Ron
Tin3l
Hero Member

« Reply #126 on: November 02, 2011, 09:23:19 PM »

Scuze nu am catalog 
thorhaus
Hero Member

« Reply #127 on: November 02, 2011, 11:39:19 PM »

Doar un antrenament .., pt comparare...

http://www.youtube.com/watch?v=i1M5Zo8RUnQ

bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #128 on: November 03, 2011, 01:10:49 AM »

Cel mai bun atac...., femela lui Adi Letca care a fost caine de proba si are numai IPO1 recent promovat... Restul "panarame" impaiate... Numai cine nu vrea nu vede ce caini sunt prezentati prin competitiile astea.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #129 on: November 03, 2011, 11:14:57 AM »

Doar un antrenament .., pt comparare...

http://www.youtube.com/watch?v=i1M5Zo8RUnQ

Tudorica, una este o proba oficiala, alta este antrenamentul!Sunt lucruri total diferite, daca prezentai o proba de curaj de la un concurs, campionat, atunci da!

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #130 on: November 03, 2011, 11:19:12 AM »

Tudorica, una este o proba oficiala, alta este antrenamentul!Sunt lucruri total diferite, daca prezentai o proba de curaj de la un concurs, campionat, atunci da!

Astea sunt bune?  Cheesy

min 7.59

Eu NU sunt membru cncg!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #131 on: November 03, 2011, 11:20:38 AM »

Cel mai bun atac...., femela lui Adi Letca care a fost caine de proba si are numai IPO1 recent promovat... Restul "panarame" impaiate... Numai cine nu vrea nu vede ce caini sunt prezentati prin competitiile astea.
Gina si Princess sunt "panarame" impaiate?Cate campionate ai la clasa munca in tara sau afara?Ar trebuii sa te mai controlezi cand faci astfel de afirmatii, cand ii bagi pe toti la un loc.Eu cred ca te-a luat valul, dar ai o viata inainte sa participi la clasa munca la diverse campionate, sa faci comparatii.Un exemplu, Vegas 2007, proba de curaj.Sau cainii de afara au voie si ai nostrii nu??
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #132 on: November 03, 2011, 11:22:50 AM »

Astea sunt bune?  Cheesy

min 7.59

Nu inteleg rostul postarii, i-am raspuns lui Tudorica referitor la antrenamemt, dar daca tot scriu, repet, Vegas 2007.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #133 on: November 03, 2011, 11:28:59 AM »

Nu inteleg rostul postarii, i-am raspuns lui Tudorica referitor la antrenamemt, dar daca tot scriu, repet, Vegas 2007.

Ce e  de neinteles?
Sunt clipuri publice cu 'va1' ro ...., la fel cum este si filmarea de la 'campionat.

Eu NU sunt membru cncg!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #134 on: November 03, 2011, 04:57:26 PM »

Gina si Princess sunt "panarame" impaiate?Cate campionate ai la clasa munca in tara sau afara?Ar trebuii sa te mai controlezi cand faci astfel de afirmatii, cand ii bagi pe toti la un loc.Eu cred ca te-a luat valul, dar ai o viata inainte sa participi la clasa munca la diverse campionate, sa faci comparatii.Un exemplu, Vegas 2007, proba de curaj.Sau cainii de afara au voie si ai nostrii nu??

Pe mine nu ma ia atat de usor valul si sunt capabil sa fac comparatie intre un caine si altul. Asta chici din ce cauza..., pentru ca lucrez in fiecare zi cu cainii (nu numai cu CG) si nu am timpul fizic necesar sa ma plimb pe la tot felul de competitii care pentru mine nu inseamna absolut nimic. Nu cunosc nici un caine numit mai sus si nici nu consider ca am pierdut ceva. Asta evident nu schimba cu nimic parerea mea care ramane aceeasi. Nu-mi pasa ce parere au altii, este strict treaba lor. Aici este un forum si pot sa mi-o exprim liber.
Pentru a explica....,
nu am vazut nci o preluare pe manson cu cainele in aer asa cum a fost cea a lui Adi Letca, restul sunt povesti nemuritoare.
Mergeti linistiti in competitiile care credeti ca vi se potrivesc si lasatii pe altii sa aprecieze cum vor comportamentul cainilor vazuti. Faceti o filmare din oricare competitie doriti, cu unul din cainii enumerati mai sus, cu un atentator care stie sa intre in caine si sa faca o preluare serioasa si atunci imi cer scuze public...!
Pana atunci pot sa garantez ca am vazut un caine frumos, care a iesit Campion Romania, are IPO3 si nu stie sa mearga la pas..., de atac nici nu mai discutam... Ce dumnezeu povestim de alti caini care nu stiu nici pe ce locuri or fi fost.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]   Go Up
  Print  

Jump to: