Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:40:00 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: CG 11 luni extrem de agresiv.  (Read 15706 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arpad
Hero Member

« on: December 04, 2011, 09:56:30 PM »

Buna seara,am si eu o problema deosebita....CG 11 luni,exemplar superb,65 la talie,45 kg.(promit sa pun poze)mascul,extrem de iubit de toata familia,socializat de mic si cu oamenii si cu cainii,dintr-o data parca a innebunit.A ineput sa sara afara din tarcul lui inalt de peste 2 metri,vrea sa atace pe toata lulmea,nu mai pot primi pe nimeni  in curte ca sare afara din tarc si pur si simplu ataca intr-un mod FEROCE.Mentionez ca il scot la plimbare cam de doua ori pe sapt.alearga cat vrea si e liber in toata curtea cam 3 ore pe zi(300 m patrati).Ce sfat imi dati?Ce sa fac cu el sa nu mai fie asa agresiv?Pe noi familia ne iubeste f.mult.Mentionez ca am mai avut CG si am oarecare experienta cu ei...unde sa fi gresit?mi-e frica sa nu se intample vreo nenorocire sa muste pe cineva....ceva sfaturi de la profesionisti va rog....Sa fie nebunia varstei si explozia de testosteron?II trece odata cu varsta?Va multumesc anticipat pt.raspunsuri.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #1 on: December 05, 2011, 08:56:29 AM »

Eu cred ca odata cu varsta problema nu poate deveni decat si mai grava. Bine ca ati observat din timp schimbarea asta de comportament. Cu maturizarea se intareste si mai mult instinctul de paza, de lupta, mai ales la masculi. Trebuie sa cautati de urgenta un instructor si sa incepeti o sesiune de dresaj. Ideal ar fi sa participati impreuna cu cainele, dar daca nu se poate cel putin el ar trebui sa inceapa o reeducare intensa. Altfel veti pierde controlul complet asupra cainelui si problemele vor fi tot mai mari. Succes.
petshop4you
Arpad
Hero Member

« Reply #2 on: December 05, 2011, 09:05:00 AM »

Multumesc de raspuns.Chiar nu stiu unde sa gasesc pe cineva sa-l educe pe magarul asta de caine care imi mananca zilele.Aici la noi in zona nu se ocupa nimeni cu asa ceva(Otelu Rosu Caras Severin).
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #3 on: December 05, 2011, 09:10:27 AM »

Trebuie sa gasiti pe cineva... Poate in zone mai apropiate, eventual cu pensiune. Pentru 40-50 de zile ar trebui sa se ocupe serios cineva de el... Altfel nu vad cum puteti schimba situatia, ba din contra ea se agraveaza cu fiecare zi.
Arpad
Hero Member

« Reply #4 on: December 05, 2011, 09:18:50 AM »

Da aveti perfecta dreptate.Imi pare atat de rau ca am ajuns in situatia asta,este un caine extraordinar,a avut toate conditiile adecvate(veterinar,hrana superpremium,libertate,socializare).Stau si ma gandesc si nu stiu unde am gresit.Mi-am dorit f.mult acest caine,m-am dus dupa el 150 km cand l-am luat a fost bolnav,rahitic,a recuperat extraordinar de bine e superb,si acuma problema asta.....Sper sa o rezolv cumva.O zi buna sa aveti.
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #5 on: December 17, 2011, 07:32:22 PM »

Buna!Si eu mi-am dorit un cg fooooooarte mult,si eu ma confrunt cu multe probleme cu el,nici la noi nu poate intra nimeni in curte,nu-l pot lega ca nu asculta sa vina in spatele casei unde e lantul,nu avem padoc ci un lant cu un perimetru de 8 metrii,nu il leg de obicei,are la dispozitie 24 de ore din 24 o curte de 700 de mp,reusesc sa il leg doar dupa ce se indeparteaza oamenii de poarta ca sta in doua labe pe poarta[e din aceea de fier forjat fara policarbonat,se vede tot afara]si atunci intr-un final vine cu mine sa il leg,nu stiu ce e acest comportament agresivitate sau zapaceala.Am mai cunoscut un cg la mama mea adoptiva dar era femela si era extraordinara,blanda,cuminte si tare dulce,e drept ca ea locuia in casa nu in curte.
Arpad
Hero Member

« Reply #6 on: December 17, 2011, 09:28:14 PM »

Da probabil noi suntem printre cei care am nimerit niste caini problema.....Oricum eu il iubesc pe al meu asa cum e.....ma lupt din greu cu el.In momentul de fata intre mine si el e o lupta de dominatie.....sper sa castig eu   Grin   Apropo de unde esti?Cati ani are cainele tau?Fa-i un topic la ,,Cainele Meu".Pe al meu il poti vedea la ,,Bondi" la Cainele Meu"
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #7 on: December 18, 2011, 07:17:38 PM »

Da avem caini problema.Sunt din Alba si catelul meu are un an si 5 luni.Si eu il iubesc foarte mult,cred ca ne iubim reciproc foarte mult,sper...oricum s-a obisnuit cu ora cand vin de la servici,in jur de 15,lucrez numai dimineata si ma asteapta la poarta,dimineata cand plec plange dupa mine...dar imi demoleaza gardul si poarta,nu a incercat sa sara gardul ca sunt convinsa ca poate,nu are mai mult de 2 metrii gardul,dar nu l-a sarit niciodata,pentru ca nu a vrut presupun,nu pentru ca nu ar putea.Acum sta legat,fac pe suparata cu el nu ii mai dau deloc importanta,ca inainte era centrul atentiei,se vede ca nu ii cade bine deloc,dar ma tem ca nu pricepe ce se intampla si de ce trebuie sa stea legat.
alexandrucujba
Newbie
*

« Reply #8 on: March 03, 2012, 04:07:07 PM »

fata de membrii familiei da motive de agresivitate?
alexandrucujba
Newbie
*

« Reply #9 on: March 03, 2012, 04:45:25 PM »

cu stapinul e agresiv sau nu ?
Arpad
Hero Member

« Reply #10 on: March 03, 2012, 08:02:43 PM »

Nu cu stapanul(eu sunt stapanul),si nici cu membrii familiei nu da semne de agresivitate...insa a incercat in cateva randuri sa ma domine dar m-am tinut tare la el.In schimb este extrem de agresiv cu cei care intra in curte,cainii pe care ii vede si lumea care trece pe strada  (zici ca vrea sa rupa gardul!).Are o singura prietena tot CG pe care o accepta si se joaca cu ea.In rest ar capsa tot ce vede.
dux
Hero Member

« Reply #11 on: March 04, 2012, 12:31:39 AM »

Nu cu stapanul(eu sunt stapanul),si nici cu membrii familiei nu da semne de agresivitate....
cainele tau este un caine foarte bun de paza.sa-ti traiasca.tine de el ca rar mai gasesti caini buni de paza.
alexandrucujba
Newbie
*

« Reply #12 on: March 04, 2012, 08:10:34 PM »

e drept trebue sa fii mindru de el . sati traiasca  as vrea si eu ca cainele meu sa fie asa ca a tau
Arpad
Hero Member

« Reply #13 on: March 04, 2012, 08:52:48 PM »

Multumesc de urare,dar crede-ma ca mi-as dori sa am un caine mai bland.E greu sa stai tot timpul cu ochii pe el cand iesi la plimbare ca nu cumva sa-ti iasa cineva in cale si sa se intample ceva nedorit.Sanatate si catelului tau.Sa pui poze cu el.
Arpad
Hero Member

« Reply #14 on: March 04, 2012, 08:59:41 PM »

cainele tau este un caine foarte bun de paza.sa-ti traiasca.tine de el ca rar mai gasesti caini buni de paza.
Multumesc de urare.Cand am luat catelul am vrut un caine de companie,nu am crezut ca va fi asa ,,muscacios".Dar toata familia il iubeste f.mult,si il acceptam asa cum e.
Pages: [1] 2 3 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof