Forum ciobanesc german
February 24, 2013, 02:30:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesc German crescut la ...BLOC  (Read 12153 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ady_bis
Newbie
*

Junior

« Reply #15 on: March 18, 2012, 03:18:34 PM »

Si eu am un CG plus un bischon.am stat cu ei 4 ani la curte sau invatzat acolo dar momentan din pacate pt ei  sunt la bloc pt o perioada.dar trebuie sa-tzi faci timp neaparat pt el.cainele tine si 12 ore fara sa-si faca nevoile.dar cand iesi cu el,pai iesi(1 ora). sa nu ma iei in nume de rau dar punete tu in locul lui.vrei sa alergi si sa te plimbi nu?
o zi buna
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #16 on: March 18, 2012, 03:49:39 PM »

pune donn poze cu el...lam vazut numai la avatar...si bine zici o minunatie de lup...doamne ce frumos e I love you I love you I love you pentru incercarea ta de al face in sfarsit si pe el sa fie  catel ma bucur  :glenorrm asteptam pozeeeee sau un link daca tiai facut topic la sectiunea cainele meu
APPs: pentru zilele care urmeaza ...ah ce repede cresc
salvanim
ady_bis
Newbie
*

Junior

« Reply #17 on: March 18, 2012, 04:02:44 PM »

e CG lui si-l vede cel mai,cel mai.e normal.cel putzin se vede ca-l intereseaza.bv.
Thara
Hero Member

« Reply #18 on: March 18, 2012, 04:34:49 PM »

cainele tine si 12 ore fara sa-si faca nevoile.
Daca nu are incotro si e invatat sa nu faca in casa probabil ca da, insa NU este deloc indicat sa "se tina" o perioada atat de lunga.

dar cand iesi cu el,pai iesi(1 ora).
Cel putin 1 ora !!!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
ady_bis
Newbie
*

Junior

« Reply #19 on: March 18, 2012, 04:40:27 PM »

Corect.dar omul a zis ca pleaca dim si vine seara.dar bine zici cel putzin 1 ora per total zi.
Donn
Newbie
*

« Reply #20 on: March 18, 2012, 06:59:00 PM »

Toti cainii sunt frumosi ,fiecare are frumusetea lui. Sunt constient de faptul ca Silver are nevoie de miscare ,e plin de energie ,poate de asta e si putin agresiv mai ales cand vede pe cineva dand din maini sau pe bicicleta ,l-am dat la dresat ,executa la perfectie dar cand i se pune pata nu te mai intelegi cu el . O sa vad ce e de facut.........Adevarul e ca trebuie sa-i acord mai mult timp !
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #21 on: March 19, 2012, 08:51:09 AM »

aja donn am ajuns in sf la un numitor comun:)...trm o vecina/prietena sal scoata l 1-2 ji o sa fie ji mai fericit:D no sa mai vrea sa fuga afara direct knd vii ci o sa te intampine cum se cuvine.:X
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #22 on: March 19, 2012, 09:25:14 AM »

scuzati limbajul de mess...ma luase valul Cheesy Cheesy
Donn
Newbie
*

« Reply #23 on: March 21, 2012, 07:20:48 PM »

Sincer nu vad unde am avut pareri divergente pe acest subiect.....discutam si cautam sa le fie lor mai bine impartasind fiecare din experienta lui mai avem multe de invatat impreuna,cel putin eu.......
Donn
Newbie
*

« Reply #24 on: March 24, 2012, 09:51:06 PM »

Asa cum am spus locuiesc la bloc,stau la parter si mi-am facut intrare in ap. direct din strada,in fata usii am un mic balconas cu balustrada semi inchis ,de obicei silver sta acolo cand suntem acasa,sotia lucreaza in ture 12 cu 48,si sta acasa cand nu e de servici .Va spun toate astea deoarece am in fata blocului un depozit unde sunt mai multi caini plus cainii de la depozitele din jur ,tot [prin fata blocului mai trec carute,biciclisti si multa lume.Problema e ca daca vede un caine strain se repede mai sa rupa lantul,la fel cand vede tigani ,dar a inceput sa se repeada si la anumiti vecini care nu-l plac ,ii simte si se repede la ei.......Ce e de facut ? Azi ma amenintat un vecin mai tuciuriu ca mi-l otraveste .....sunt bulversat efectiv ,nu am cuvinte sa v-a spun.....imi vine sa-l musc eu pe rromul ala ....
bugieus
Hero Member

« Reply #25 on: March 24, 2012, 10:03:14 PM »

trebe socilizat si cu oameni si cu,caini
dar cat timp are?
dar il tineti afara,legat cu lant?
Donn
Newbie
*

« Reply #26 on: March 26, 2012, 06:30:49 PM »

E legat in casa ,are locul lui pe hol la intrare ,are acces afara deoarece e legat chiar langa usa ........are 11 luni facute pe 20 .
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #27 on: April 19, 2012, 12:15:06 PM »

legat in casa???  Shocked de ce?

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #28 on: April 19, 2012, 05:59:59 PM »

E legat in casa ,are locul lui pe hol la intrare

vai saracul!!! Sad( da-l tineti  pe post de bibelou? si eu locuiesc la bloc, dar Tod e membru al familiei cu drepturi depline si cum nici un alt membru al familiei nu sta legat in casa, nici el nu sta. ma scuzati dar mi se pare inadmisibil asa ceva

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #29 on: April 19, 2012, 11:33:59 PM »

Nu il mai tine legat in casa, o sa il salbaticesti foarte tare daca nu exersezi socializarea cu el si daca nu ii dai timp.Ma tot uit la poza ta de la avatar, este superb cainele, seama foarte mult la moaca cu Eros al meu. Si eu l am tinut in casa timp de aproape 2 ani dupa care i am facut padoc la tara unde zilnic ne ducem.Pot spune ca de cand l am dus acolo parca s a transformat, este cu totul alt caine. Il luam des la apartament pentru a merge cu el in parc, etc, dar se vede clar ca este foarte stresat in casa. Si cat a stat in apartament nu a ros decat o pereche de adidasi de cand il avem, in rest sta la locul lui si nu deranjeaza cu nimic. Gaseste o solutie si fa in asa fel incat sa va fie bine si tie, si lui, dar nu il mai tine legat, mai ales in casa. Stiu ca e greu sa dai sfaturi dar nimic nu este imposibil. Mult succes si asteptam vesti!
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof