Forum ciobanesc german
February 23, 2013, 09:56:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesc German crescut la ...BLOC  (Read 12129 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Donn
Newbie
*

« on: March 09, 2012, 07:53:37 PM »

Am un caine un Ciobanesc German ,il iubesc f. mult ,din pacate locuiesc la Bloc si sincer e cam stramtorat ,mi-e mila de el ,ar vrea si el sa alerge,sa ....fie caine,dar in casa doar "armata" nu e voie acolo,nu e voie dincolo......viata de caine. De dat nu ma indur deoarece asa cum am spus il iubesc F. mult ,ce e de facut ?
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #1 on: March 10, 2012, 12:38:04 PM »

sa mai discutat despre topicul acesta...dar mai zic odata...si eu pe langa  ceilalti membrii...si eu vreau catel la bloc  p 15-16 luna asta imi vine fetita.. Grin fai un program daca pleci la munca/scoala la 7...trezestete la 5 si iesi cu catelul 1-2 ore de joaca/aport(cum isi mai pacalesc unii cainele) apoi o plimbare micuta...dar totul sa se termine intrun parc unde sai dai drumul sal lasi putin sa alerge inainte sa intre in casa...dai inainte sa pleci o ureche de porc ..ceva de ros...o sa aibe ocupatie...apoi cand vii la 3 spre exemplu mai dul odata afara mai stai cu el 1 ora minim si seara la 9-10...ca acum deja vine vara...dar chiar si iarna..inca o ora cel putin...astfel catelul tau iti va fi recunoscator...o sa aiba un tonus destul de bun..o sa se mentina mai bine zis iar tu o sa te bucuri de "puricosu" tau german  Smiley app sa sti ca,conteaza foarte mult si mancarea pe care io administrezi...nui da mancare cu 30% proteine...pentru caini activi mai exact daca el nu face decat 2 ore pe zi miscare...pentru ca devine supraponderal o sai apese pe articulatii si da in displazie de sold etc.daca cnv considera ca am gresit pe undeva...astept sa ma corecteze...asta am inteles neavand inca  din tot forumul...lam citit pe tot:)

Ps.cate luni/ani are catelul?? eu ce am scris mai sus este pentru un  matur:-??...vrem si noi sa vedem blanosul Grin Grin Grin
salvanim
Donn
Newbie
*

« Reply #2 on: March 13, 2012, 10:12:13 PM »

sa mai discutat despre topicul acesta...dar mai zic odata...si eu pe langa  ceilalti membrii...si eu vreau catel la bloc  p 15-16 luna asta imi vine fetita.. Grin fai un program daca pleci la munca/scoala la 7...trezestete la 5 si iesi cu catelul 1-2 ore de joaca/aport(cum isi mai pacalesc unii cainele) apoi o plimbare micuta...dar totul sa se termine intrun parc unde sai dai drumul sal lasi putin sa alerge inainte sa intre in casa...dai inainte sa pleci o ureche de porc ..ceva de ros...o sa aibe ocupatie...apoi cand vii la 3 spre exemplu mai dul odata afara mai stai cu el 1 ora minim si seara la 9-10...ca acum deja vine vara...dar chiar si iarna..inca o ora cel putin...astfel catelul tau iti va fi recunoscator...o sa aiba un tonus destul de bun..o sa se mentina mai bine zis iar tu o sa te bucuri de "puricosu" tau german  Smiley app sa sti ca,conteaza foarte mult si mancarea pe care io administrezi...nui da mancare cu 30% proteine...pentru caini activi mai exact daca el nu face decat 2 ore pe zi miscare...pentru ca devine supraponderal o sai apese pe articulatii si da in displazie de sold etc.daca cnv considera ca am gresit pe undeva...astept sa ma corecteze...asta am inteles neavand inca  din tot forumul...lam citit pe tot:)

Ps.cate luni/ani are catelul?? eu ce am scris mai sus este pentru un  matur:-??...vrem si noi sa vedem blanosul Grin Grin Grin

Blanosul  ,il cheama Silver ,implineste pe 20 ,11 luni ,e o mandrete de lup ! Din pacate serviciul meu incepe la 7,30 si se termina la 19,30 asa ca sta singur toata ziua fara nimeni,plimbari nu prea are parte ,am niste vecini groaznici,nici un parc prin apropiere,ii mai dau drumul prin casa dar......pana acum mi-a mancat canapelele ,pantofi nu le mai stiu numarul si mi-a rupt toate perdelele ,dar eu il IUBESC ,si cu toate ca il mai ,,,,,,ating ,totusi mi-e foarte drag........
Donn
Newbie
*

« Reply #3 on: March 13, 2012, 10:14:43 PM »

Blanosul  ,il cheama Silver ,implineste pe 20 ,11 luni ,e o mandrete de lup ! Din pacate serviciul meu incepe la 7,30 si se termina la 19,30 asa ca sta singur toata ziua fara nimeni,plimbari nu prea are parte ,am niste vecini groaznici,nici un parc prin apropiere,ii mai dau drumul prin casa dar......pana acum mi-a mancat canapelele ,pantofi nu le mai stiu numarul si mi-a rupt toate perdelele ,dar eu il IUBESC ,si cu toate ca il mai ,,,,,,ating ,totusi mi-e foarte drag........ Cry
bugieus
Hero Member

« Reply #4 on: March 13, 2012, 10:33:01 PM »

dar nu isi face treburile in casa?
a mea cand are diaree plange de numa numa se invarte se agita cum s-ar cere afara cuparai,oase din piele sau din ce is sunt speciale pt caini sa isi curete dinti eu de ala mare ii cumparam,dar inca nu si-a schimbat dintii eu zic ca daca ii cumperi os de ala o rezolvi problema cu rosul
Donn
Newbie
*

« Reply #5 on: March 14, 2012, 07:17:54 AM »

Nu mai face in casa de la 3 luni,se tine saracul,cand deschid usa seara nu stie cum sa faca mai repede,e un chin pentru. el ,dar nu am ce sa-i fac. Sunt constient de toate aspectele ,nu are voie sa latre ,nu are voie .........nimic ,si asa vecinii s-au adunat si vor sa ma reclame ,cica e prea mare si le e frica ,cu toate ca nu a facut niciodata nimic la nimeni.....sa-l duc la cineva la curte nu am la cine ,iar de dat........parca mi-as da copilul.....nu pot sa o fac. Cry

am incercat sa incarc o poza de a lui dar nu stiu de ce nu vrea sa o primeasca.......am sa mai incerc ! 
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #6 on: March 14, 2012, 11:22:46 AM »

bun...dupa ce miai descris tu...am putea incerca sai facem un program...numai daca si tie tiar convenii....tu pleci la 7 jumate la munca...trezestete la 5...si iesi macar o ora cu el...dar asa ii faci si lui program...apoi mancare...si pleci...dai oase de ros...cumparai jucarii tip puzzlle..sai pui ceva bun...sa aibe ocupatie... Cheesy Cheesy si cand vii 2 ore cel putin afara:)...joacate cu el..va merge perfect cred eu...asta in situatia ta..sati traiasca  Smiley Smiley
bugieus
Hero Member

« Reply #7 on: March 14, 2012, 12:50:06 PM »

o fost prea mare poza 300 de KB e dimensuiunea maxima acceptata a pozei
Donn
Newbie
*

« Reply #8 on: March 15, 2012, 05:00:34 PM »

Ahaaaa ,am inteles acum...multam !
Donn
Newbie
*

« Reply #9 on: March 15, 2012, 05:04:04 PM »

Nu m-ar deranja programul tau ,dar sunt alte probleme.......oricum ,e foarte putin ,dar ma joc cu el prin casa,are o energie fantastica ,e foarte jucaus !
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: March 15, 2012, 05:55:02 PM »

Nu e bine ca nu urineaza 12 ore. Are toate sansele sa faca pietre la vezica urinara.
Thara
Hero Member

« Reply #11 on: March 15, 2012, 07:11:42 PM »

Asta nu e bine...Este pacat sa nu te ocupi cum trebuie de cel mai bun prieten. Imi inchipui ca nu esti rau intentionat, insa trebuie sa-ti stabilesti cumva un program pentru el. Si eu am tinut CG in apartament (intai un mascul de 50 kg, apoi o femela), iar acum desi locuiesc la casa cu curte, cainele doarme tot cu noi inauntru. Cand stateam la bloc la ora 6 dimineata pana la 7 eram cu cainele pe camp, iar cand ajungeam acasa la amiaza sau dupamasa, primul aspect de care ma ocupam era sa-l duc afara. Nu este ceva usor insa odata ce te-ai "angajat" in treaba asta, trebuie sa-ti indeplinesti indatoririle. Nu trebuie pierdut din vedere faptul ca este o fiinta vie, care are anumite necesitati pe care e de preferat sa le luam in calcul inainte de a-l achizitiona. CG-ul tinut in apartament nu este un caine chinuit cum ar sustine multi, din contra chiar, legatura dintre el si familie devine mai stransa, mai puternica, insa trebuie dus afara regulat, trebuie sa te ocupi ceva mai mult de el. Devine "chinuit" in momentul in care nu i se aloca timpul necesar si mai ales interactiunea cu proprietarul si familia acestuia, care are alta "nuanta" afara fata de putina joaca din casa.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #12 on: March 16, 2012, 09:22:50 AM »

thara cata dreptate potzi avea... Wink Wink
Donn
Newbie
*

« Reply #13 on: March 18, 2012, 07:22:20 AM »

Iti place ........Blanosul ? Roll Eyes
Donn
Newbie
*

« Reply #14 on: March 18, 2012, 07:25:24 AM »

Asta nu e bine...Este pacat sa nu te ocupi cum trebuie de cel mai bun prieten. Imi inchipui ca nu esti rau intentionat, insa trebuie sa-ti stabilesti cumva un program pentru el. Si eu am tinut CG in apartament (intai un mascul de 50 kg, apoi o femela), iar acum desi locuiesc la casa cu curte, cainele doarme tot cu noi inauntru. Cand stateam la bloc la ora 6 dimineata pana la 7 eram cu cainele pe camp, iar cand ajungeam acasa la amiaza sau dupamasa, primul aspect de care ma ocupam era sa-l duc afara. Nu este ceva usor insa odata ce te-ai "angajat" in treaba asta, trebuie sa-ti indeplinesti indatoririle. Nu trebuie pierdut din vedere faptul ca este o fiinta vie, care are anumite necesitati pe care e de preferat sa le luam in calcul inainte de a-l achizitiona. CG-ul tinut in apartament nu este un caine chinuit cum ar sustine multi, din contra chiar, legatura dintre el si familie devine mai stransa, mai puternica, insa trebuie dus afara regulat, trebuie sa te ocupi ceva mai mult de el. Devine "chinuit" in momentul in care nu i se aloca timpul necesar si mai ales interactiunea cu proprietarul si familia acestuia, care are alta "nuanta" afara fata de putina joaca din casa.

Ai dreptate ,am sa caut pe cineva care sa-l scoata in timpul zilei si sa-l plimbe......nu vreau raul lui Silver,face parte din familie,e ca si copilul meu ! Smiley
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof