aurelian1
Newbie
rona
|
 |
« Reply #30 on: June 15, 2012, 09:20:49 AM » |
|
cum incerc sa incarc o poza cu al meu cg......am incercat dar nu merge .......multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adelina.pfeiffer
Jr. Member

Adelina a lui Rocky
|
 |
« Reply #31 on: February 19, 2013, 12:52:31 PM » |
|
Intrebare despre catel in apartament...bloc..etc..Noi stam la bloc, avem un spatiu amenajat in spatele locului si numai acolo ii dam drumul din lesa..il avem de 2 saptamani si nu am avut probleme, dar vreau sa fiu preagtita..asa ca : Au ce sa imi faca vecii care sunt impotriva lui Rocky? Au un temei legal? Sau pot doar sa vorbeasca si sa ma balacareasca? La ce sa ma astept?
|
|
|
|
|
|
Once you have had a wonderful dog, a life without one, is a life diminished.
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #32 on: February 19, 2013, 12:57:39 PM » |
|
Temei legal nu au, spatiul din jurul blocului este un domniu public sau apartine asociatiei de proprietari in egala masura. Dar asta nu-i va opri sa dea din gura, mai ales daca sunt batrani sau prosti. Asa ca asteapta-te la discutii dar fii ferma si nu renunta la dreptul tau.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
verdi
Hero Member

|
 |
« Reply #33 on: February 19, 2013, 01:07:58 PM » |
|
Banuiesc ca, daca vad ca strangi dupa el, nu vor avea atatea de comentat ... la noi, de ex, este inchis cu gardulet spatiul acela , asta 'aviz amatorilor care vor sa-si lase cainii liberi acolo" ... noi oricum nu l-am fi folosit, insa sunt convinsa ca daca o faceam, ne puneam presedintele in cap ...
depinde si de ce vecini aveti si in ce relatii vreti sa fiti cu ei ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adelina.pfeiffer
Jr. Member

Adelina a lui Rocky
|
 |
« Reply #34 on: February 19, 2013, 01:11:15 PM » |
|
Pai vecinii sunt batrani...isterici...si cheama politia cam zilnic....asa ca ce sa zic..e nu chiar roz totul..noi avem un parculet ingradit si il folosim pe acela..nu cred ca este o problema nu??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #35 on: February 19, 2013, 01:26:55 PM » |
|
Nu e nici o problema sa-ti plimbi cainele in aceste spatii, cei care ingradesc comit un abuz. Si daca ar chema politia ce? Au un temei legal pentru asta? Tot ei ar trebui amendati pentru ca solicita interventia lor in mod nejustificat. Chiar nu renunta nu vad de ce astia batrani ar trebui sa aibe mai multe drepturi decat ceilalti??? Doamne, unii n-au ce face...
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
|
adelina.pfeiffer
Jr. Member

Adelina a lui Rocky
|
 |
« Reply #36 on: February 19, 2013, 01:32:22 PM » |
|
Chiar sper sa nu am probleme cu ei...mai ales ca e un caine bland. Important pt mine e sa nu aiba temei legal in legatura cu cainele la bloc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
Hero Member

|
 |
« Reply #37 on: February 19, 2013, 01:49:23 PM » |
|
politia ar putea avea ceva de spus in privinta lesei si a botnitei ..exista un topic legat de asta ...din pacate pentru aspectele astea, tot nu suntem pe aceeasi unda cu politistii ..mai este pe Bucuresti si Hotararea unde este interzis accesul pe spatiile verzi ..trebuie sa studiati tot ... http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,7844.0.htmlin ce zona locuiti ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adelina.pfeiffer
Jr. Member

Adelina a lui Rocky
|
 |
« Reply #38 on: February 19, 2013, 02:22:56 PM » |
|
Titan.... Lesa am...am sa ii iau si botnita...dar nu o suprt.. Cu Hanibal Lector nu mai ieseam afara!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #39 on: February 19, 2013, 03:49:54 PM » |
|
O sa ai probleme fara sa vrei cu vecinii pentru ca nu sunt toti oameni draguti care iubesc animalele si mai bine mergi cu el intr-o curte de scoala sau gradinita,seara,dupa terminarea programului. Asta e soarta noastra,a celor care avem caini la bloc si drepturi au numai ei. Te gandesti ca ti-l poate otravi sau cine stie ce le mai trece prin cap...sfatul meu e sa nu te certi cu nebunii(caci nu sunt putini) mai bine eviti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
Hero Member

|
 |
« Reply #40 on: February 19, 2013, 04:14:46 PM » |
|
Titan.... Lesa am...am sa ii iau si botnita...dar nu o suprt.. Cu Hanibal Lector nu mai ieseam afara!
trebuie sa il inveti usor-usor si cu botnita ...e bine sa o accepte ca s-ar putea sa fie nevoit sa o poarte in unele locuri aglomerate..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adelina.pfeiffer
Jr. Member

Adelina a lui Rocky
|
 |
« Reply #41 on: February 20, 2013, 08:43:27 AM » |
|
Am sa incerc sa il tin cat mai departe de vizorul vecinilor si sa il invat cu botnita (chiar daca nu imi place sa chiunui catelul)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
Hero Member

|
 |
« Reply #42 on: February 20, 2013, 08:50:43 AM » |
|
e bine sa accepte botnita, chiar daca nu i-o pui decat de cateva ori sau deloc ... daca il inveti de mic, e mult mai usor apoi ... noi am folosit-o cu Bruno numai in concedii cand, de obicei, e multa aglomeratie, oricat ai incerca sa eviti ...teritoriu nou, nu stii cum reactioneaza la diverse situatii si eu cred ca e mai bine sa previi decat sa suporti consecintele apoi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adelina.pfeiffer
Jr. Member

Adelina a lui Rocky
|
 |
« Reply #43 on: February 20, 2013, 08:54:06 AM » |
|
Nu stiu de care sa ii iau..am vazut ca sunt de plastic, metal sau panza..ce e mai bine?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
Hero Member

|
 |
« Reply #44 on: February 20, 2013, 09:15:09 AM » |
|
cea de metal .
ceva de genul ..
|
0.jpg (18.87 KB, 200x121 - viewed 7 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|