Forum ciobanesc german
February 24, 2013, 02:41:34 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesc German crescut la ...BLOC  (Read 12155 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adelina.pfeiffer
Jr. Member
**

Adelina a lui Rocky

« Reply #45 on: February 20, 2013, 09:20:01 AM »

Saracul de el..binee...fie...asa e, trebuie sa ii pun botnita..o sa ii cumpar una si rezolv si problema asa..dar sa se noteze ca nuu vreaau!!!

Once you have had a wonderful dog, a life without one, is a life diminished.
adelina.pfeiffer
Jr. Member
**

Adelina a lui Rocky

« Reply #46 on: February 21, 2013, 09:56:14 AM »

Revin cu info! Aseara cand am ajuns acasa practic ne-am lovit amandoi de gard pt ca cineva ( nu stiu daca asociatia sau primaria) a inchis definitiv parculetul din spatele blocului, singurul parculet in care ii dadeam drumul. Sunt curioasa daca au voie sa inchida definitiv un parculet..

salvanim
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #47 on: February 21, 2013, 07:14:33 PM »

Saracul de el..binee...fie...asa e, trebuie sa ii pun botnita..o sa ii cumpar una si rezolv si problema asa..dar sa se noteze ca nuu vreaau!!!
Eu i-am pus prima data botnita la 1 an si 5 luni deoarece incaiera toti cainii pe afara,daca-i cumperi acum,mai tarziu v-a trebui sa-i iei alta pt ca o sa ramana mica. S-a invatat foarte repede cu ea,in doua zile ziceai ca o poarta de cand s-a nascut.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #48 on: February 21, 2013, 07:17:13 PM »

Revin cu info! Aseara cand am ajuns acasa practic ne-am lovit amandoi de gard pt ca cineva ( nu stiu daca asociatia sau primaria) a inchis definitiv parculetul din spatele blocului, singurul parculet in care ii dadeam drumul. Sunt curioasa daca au voie sa inchida definitiv un parculet..
Deja au inceput sa te iubeasca vacinii  LOL ti-am zis sa mergi cat mai departe de ei,daca l-au inchis e mana asociatiei...vecinii!
mishu65
Hero Member

« Reply #49 on: February 21, 2013, 07:29:32 PM »

Incredibil cata rautate aduna batranii astia in ei!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
adelina.pfeiffer
Jr. Member
**

Adelina a lui Rocky

« Reply #50 on: February 22, 2013, 08:39:47 AM »

Da..mi-am propus sa imi vad de treaba mea..ies din scara tot pe acolo..ii dau drumul tot in zona aia...doar ca de data asta sunt mai EVIDENTA cand scot punguta ca sa adun "aurul" facut de Rocky...si numai sa indrazneasca sa se uite sau sa comenteze cineva

tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #51 on: February 22, 2013, 12:26:52 PM »

Da..mi-am propus sa imi vad de treaba mea..ies din scara tot pe acolo..ii dau drumul tot in zona aia...doar ca de data asta sunt mai EVIDENTA cand scot punguta ca sa adun "aurul" facut de Rocky...si numai sa indrazneasca sa se uite sau sa comenteze cineva
Foarte bine faci ca sa nu aibe reclamatii impotriva ta...daca-i pui si botnita cand il lasi liber,pot sa mearga unde vor ei,ia-ti tu toate masurile ca sa fii legal.
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #52 on: February 22, 2013, 12:30:29 PM »

Stiu cat pot fi de stresanti vecinii de acest tip. Sfatul meu este sa nu ii bagi in seama. Sa ai grija de caine, sa fii in regula (lesa,botnita si sa cureti dupa el) si nu au ce sa faca. Pana la urma vor obosi sa incerce sa va faca rau.Sa va dea afara din bloc, din casa, din oras? Nici poveste. Am crescut un caine, Lucky, la bloc timp de 6 ani.Talia lui era peste standard. Auzeam adesea vecine"binevoitoare" comentand ca le e frica de el, ca e mare etc Da, si? Eu ce sa le fac? La inceput le salutam si imi vedeam de treaba. Ajunsesem la un moment dat sa ripostez verbal. Ma enervau la culme ca se minunam cat de mare e. Imi amintesc ca am interpelat-o pe una rugand-o sa aiba bunul simt sa comenteze dupa ce trecem sau voi comenta si eu kilogramele doamnei cu pricina.... Laughing
Una peste alta eu zic sa nu te enervezi si sa va gasiti un alt loc de joaca avand chiar mai multa disctractie daca nu sunteti supravegheati de la vreun geam.

"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
adelina.pfeiffer
Jr. Member
**

Adelina a lui Rocky

« Reply #53 on: February 22, 2013, 02:58:42 PM »

o sa ma fac ca ploua si am sa incerc sa ii ignor....eu am sa am grija sa fiu mereu in ordine ..in plus am invatat ca cel mai bine raspunzi cu diplomatie si indiferenta..cum am inceput de cand au inchis parcul..la lif il pun sa stea in pozitie de sezut, drept, elegant..fara sa se ridice sau sa miroasa pe cineva..si asa are nasu mare  Laughing macar sa il aiba si pe sus  Drac Drac Drac

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof