|
Arpad
|
 |
« Reply #15 on: August 12, 2012, 07:03:31 PM » |
|
Din pacate unii ,,humanoizi" nu merita tinuti nici macar pe lant!Ar fi pacat de lant!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: August 12, 2012, 07:21:19 PM » |
|
Asa este, micuta si delicata cum e acum, Karma, are atata veselie si se uita in ochii tai cu atata inteligenta si devotament, absolut uimitor. I se iarta toate micile greseli, nu se indura nimeni nici macar sa o certe, asa ca efectiv zburda si face ce vrea....si are diverse teme interesante toata ziua. Maine mergem din nou la doctor sa vedem cum stam cu evolutia, si in rest se joaca cat e ziua de lunga, roade tot ce prinde  , deja a mai luat 2kg, asa ca suntem plini de bucurie...cu multa rabdare si foarte mare grija o sa ne facem mari. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #17 on: August 12, 2012, 07:28:18 PM » |
|
cu multa rabdare si foarte mare grija o sa ne facem mari.  
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #18 on: August 12, 2012, 07:53:35 PM » |
|
Cu siguranta o sa creasca mare , frumoasa si iubita ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: August 13, 2012, 02:22:05 PM » |
|
Am fost la doctor si mi-a schimbat alimentatia, ii dam acum Belcando si ne-a intrerupt si calciul si vitaminele pentru 5 zile, oare o fi bine? Macar vitaminele sa le fi lasat, ca de mancat nu se omoara inca....mai multa joaca decat mancare... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #20 on: August 13, 2012, 02:31:28 PM » |
|
Tb facuta o pauza. Dar poze nu ne arati?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #21 on: August 13, 2012, 02:33:22 PM » |
|
Belcando este o mâncare super premium pentru căţei, conţine tot ce îi trebuie căţelului tău ca să crească. Îţi scriu din experienţă, eu i-am dat lui Lars Belcando fără să trebuiască să-i dau cine ştie ce vitamine şi calciu. Şi apoi să ştii că şi excesul de vitamine şi calciu are efecte negative, este întotdeauna preferabil mâncarea bună şi nu comprimate. Dacă nu mănâncă încearcă impovizaţii tip: umezeşte bobiţele cu apă sau cu zeamă de supă slabă etc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: August 13, 2012, 07:26:03 PM » |
|
Ma scuzati dar eu si pozele postate...mai greu. Sper sa reusesc. Ea este Karma noastra, si am incercat sa fac poze cat mai explicite si la labutele din spate unde avem probleme. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #23 on: August 13, 2012, 07:32:33 PM » |
|
E superba !!!  Si numele pe care i l-ai ales este frumos . I se potriveste ca o manusa !! Tot Belcando mananca si al meu .Din cate am inteles e o mancare foarte buna .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #24 on: August 13, 2012, 07:33:59 PM » |
|
E tare frumoasa.....sa fie sanatoasa...mie nu-mi pare a avea proleme la picioarele din spate....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #25 on: August 13, 2012, 07:36:05 PM » |
|
Sa traiasca Karma! si sa aiba o soarta buna!;) Este dulcica foc!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #26 on: August 13, 2012, 07:37:47 PM » |
|
E o frumusete! Sa fie sanatoasa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: August 13, 2012, 07:43:17 PM » |
|
Va multumim frumos, cam greu s-a lasat pozata  , oricum a ramas tare contrariata de ce i s-a intamplat  . E centrul preocuparilor noastre si a devenit deja extrem de alintata, face numai ce vrea....si e tare hazlie cate idei ii pot veni.  Ma bucur ca nu par asa de mari problemele cu labutele, mie personal, care nu ma pricep, mi se par normale, dar ...asta e parerea mea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivat
Hero Member

LARS
|
 |
« Reply #28 on: August 13, 2012, 07:59:16 PM » |
|
Ma scuzati dar eu si pozele postate...mai greu. Sper sa reusesc. Ea este Karma noastra, si am incercat sa fac poze cat mai explicite si la labutele din spate unde avem probleme.  Încearcă să n-o mai ţii pe gresie pentru că alunecă. Tu ce faci când aluneci? Îndepărtezi picioarele, ca să ai un echilibru mai bun. Aşa şi ea, s-a învăţat în poziţia asta şi pare deformată (în prima poză se vede mai bine). În rest, e o pufoasă frumoasă care îţi va da mari satisfacţii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: August 26, 2012, 10:37:21 PM » |
|
Va multumesc pentru sfaturi, Karma a recuperat greutatea in totalitate, mananca Belcando cu placere, dar si multe preparate de casa, facute special  , marea lor majoritate sunt retete luate de pe forum, ca sa nu gresim. Ia in continuare suplimente de calciu si glicoflex pentru articulatii, in special pentru picioarele din spate care ne mai dau batai de cap. Intre timp a ridicat si antenutele, si speram sa se dezvolte mai bine musculatura acum ca avem voie si pe afara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|