Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:03:36 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: puiut micut si slab la 3 luni  (Read 6668 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #30 on: August 27, 2012, 08:06:23 AM »

Woooooooow , ce fetita frumoasa avem aici  Cheesy
Eu cand vad puiuti , ma indragostesc pe loc. Mi-as dori sa vad peste tot numai puiuti, puiuti . puiuti . Kiss Kiss Kiss
mishu65
Hero Member

« Reply #31 on: August 27, 2012, 10:35:00 AM »

Of, ce fete frumoase suntem noi! Cu urechile ciulite deja suntem domnisoare.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
petshop4you
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #32 on: August 27, 2012, 10:52:17 AM »

Dupa parerea mea , nimic nu e mai frumos ca un pui de  .

Cand era Athos mic am aratat unei pers. o poza in care isi purta urechile caraghios si m-a intrebat ce i-am pus in cap?
I-am zis ca o palarie si m-a crezut . Laughing Laughing Laughing
LiliD
Newbie
*

« Reply #33 on: September 11, 2012, 05:13:54 PM »

Karma nu mai are chef sa manance NIMIC aproape... , aveti idee cum as putea sa ii fac, ceva pofta de mancare?Huh? Alege din mancarea gatita carnita fiarta sau gaturile de pui...in rest nu mai vrea nici Roial, nici macar Belcando, care ar fi trebuit sa o atraga, cred ca are fiecare plic alta aroma de mancare. Doctorita veterinar a intrerupt vitaminele...si acum ca a inceput sa creasca, arata de se uita lumea la noi in parc si crede ca mananca doar miercurea si vinerea si atunci de post, cum zice vorba.
Sincer ma tenteaza sa iau eu vitamine si sa ii dau, poate acelea sa ii mai deschida apetitul. A cazut si o urechiusa, cred ca din cauza dintilor, dar cred ca si de la nemancare, i-am lua orice, chiar si numai carne, dar stiu ca e departe de a fi sanatos. Am incercat si varianta in care am hranit-o cu lingurita dar si asa fuge dupa 3-4 lingurite.
  :d16Mai am putin si devin eu depresiva, asa de mult imi doresc sa o vad si eu hapaind cu pofta..... Undecided
Palade1
Full Member

« Reply #34 on: September 11, 2012, 05:32:26 PM »

Eu zic sa ai dai niste vitamine sau sa il duci pe afara sa il alergi putin
mishu65
Hero Member

« Reply #35 on: September 11, 2012, 05:41:20 PM »

Cumpara o sticla mica (250 ml) cu ulei de somon si pune-i la prima masa de dimineata peste bobite. Legume fierte mananca? Un orez amestecat bine cu ficat de pui fiert? Branza de vaci, iaurt?

LiliD
Newbie
*

« Reply #36 on: September 11, 2012, 07:33:27 PM »

De alergat, alearga in fiecare zi in parc, pentru distractie si conditie fizica...Orez cu ficatei de pui, a mancat cu pofta o perioada, pe urma nu, am tras concluzia ca poate s-a saturat, si am facut un pic de pauza. Ar manca ce mancam si noi, adica sa ii dai sa vada ca mananca ce duci si tu la gura, nu este sanatos, ca nu ne-ar deranja deloc.( cam complicat sa mancam noi Belcando... )
Oare uleiul de somon de unde se poate cumpara?
Palade1
Full Member

« Reply #37 on: September 11, 2012, 07:35:35 PM »

Daca vrei poti da direct comanda de pe site
http://www.petshop4you.ro/ulei-somon-salbatic-pentru-caini-p-1128.html
LiliD
Newbie
*

« Reply #38 on: September 11, 2012, 07:42:07 PM »

Daca tot dau comanda de ulei, poate imi spuneti si mie care ar fi cele mai bune vitamine care se pot da? 
Palade1
Full Member

« Reply #39 on: September 11, 2012, 07:52:43 PM »

Vitamine pentru mancare sau altceva? Cheesy
mishu65
Hero Member

« Reply #40 on: September 11, 2012, 07:55:10 PM »

Eu zic k9 complete, sunt vitamine si minerale pentru caini. Incearca si la happypets.ro, stiu ca au preturi mai bune si la produse si la transport.

maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #41 on: September 11, 2012, 08:04:12 PM »

Poti sa-i dai ulei de somon , am inteles ca e foarte bun ,dar pe langa asta , as incerca si urmatoarea varianta : Lasa-i mancarea o perioada de ex. jum. de ora ,daca nu vrea o iei si ii mai dai la urmatoarea masa .Daca mananca doar jumatate , o lasi cu aceea si tot asa pana incepe sa manance singura .Daca dupa atatea eforturi nu ai reusit s-o faci sa manance , asa o sa mergi cu ea .Eu stiu pt. ca vorbesc din proprie experienta .Am crescut un si i-am dat 13 ani numai din mana .Daca ma departam de el , se oprea din mancat si astepta sa-i dau bobita cu bobita .Deci eu te-as sfatui s-o lasi putin in pace si sa nu mai insisti s-o indopi ca nu faci nimic......asta e parerea mea .
LiliD
Newbie
*

« Reply #42 on: September 11, 2012, 09:02:08 PM »

As incerca cu K-9, vitamine, iar in ceea ce priveste lasat-ul numai o jumatate de ora, exista posibilitatea sa nu manance nimic, si nu o deranjeaza deloc, nici masa urmatoare nu se repede sa manance cu pofta, din mana insa mananca orice, de la pepene la mazare fiarta....
Incep sa cred ca am alintat-o prea mult sau vrea sa se simta la fel de importanta ca fetita noastra care mananca tot asa dat in gura?Huh Nu ar fi probleme, ca le dau la amandoua dar cand va fi mai mare, cam greu de crescut un pui de 40kg la lingurita...
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #43 on: September 11, 2012, 09:05:31 PM »

Programul trebuie parcurs in mai multe zile , nu asa :n-a mancat dim. la urmatoarea masa ii mestec. Este alegerea ta , eu doar ti-am dat o idee.Stiu ca e greu , dar e pt. binele ei .Si eu imi fac griji daca nu mananca si ma intreb ce are , dar iti spun ca la mine merge varianta asta  Wink
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #44 on: September 17, 2012, 12:32:31 AM »

Sunt de aceeasi parere cu maryan_athos_13. In primul rand ai o fetita tare dragalasa si sper sa iti aduca numai bucurii. In al 2 lea rand, crede-ma ca inteleg perfect problema pe care o ai. Am trecut prin aceleasi faze cu Eros. Manca boabele numai amestecate cu ceva, de orez nici nu se mai atingea, la ficateii de pui nu se mai uita. Inebunisem eu. Am incercat 1000 de metode, ba chiar mi-am calcat pe inima si o saptamana a stat nemancat (adica ii puneam castronul si daca in 15 min nu manca il ridicam). Spre rusinea mea nu am reusit nici asa si si-a revenit cand l-am dus la curte. Cert este ca daca il iau la bloc cateva zile, refuza mancarea, cum il duc la padoc rupe castronul. Sper ca tu sa reusesti si in timp metodele folosite sa dea rezultate. Iti urez mult noroc!! Pupici pt urecheata.
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof