LiliD
Newbie
|
 |
« on: August 09, 2012, 12:57:55 PM » |
|
Buna tuturor, sunt noua pe aici si sper sa pot posta cum se cuvine. Acum 3 saptamani am luat si noi o puiuta de ciobanesc german de la o canisa, ne-am indragostit de ea la prima vedere si am luat-o desi era TARE slaba. Acum are 3 saptamani si are doar 7,5 kg  . Cum am adus-o am inscris-o la o clinica si doamna doctor s-a cam speriat de ea. A zis ca are inceput de "picioare de vaca" in spate, mentionez ca nu am prea inteles, dar am inceput un tratament intensiv cu vitamine si calciu, a deparazitat-o din nou, si facem si schema de vaccinare tot acolo. De hranit ii dau Roial Canin pentru rasa ei, junior, ii mai dau carne de vitel fiarta, orez cu legume si acum am inceput sa ii dau si ficat de pasare fiert. Nu am idee ce as putea sa mai fac sa se mai implineasca si ea si nici daca o va afecta in viitor faptul ca a fost atat de slaba cand era mica, va rog un sfat daca se poate?  ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: August 09, 2012, 01:07:23 PM » |
|
E deparazitata? Ce varsta are? Nu pot spune nimic rau despre RC junior dar cainii mei acum mai mult de 10 ani se ingrasasera din cale afara cu Eukanuba incat a trebuit sa-i trec pentru o perioada pe hrana light.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: August 09, 2012, 01:12:00 PM » |
|
Acum se apropie de 3 luni, a fost deparazitata de 2 ori la canisa si o data la clinica. In disperare de cauza si tot cautand am auzit de Belcanto (parca), o fi mai buna decat cea pe care o dau eu acum....asta mi-a fost recomandata (Roial) de d-na doctor dar nu inseamna ca nu poate fi si altceva mai bun (sper).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schwarz
|
 |
« Reply #3 on: August 09, 2012, 01:31:56 PM » |
|
Da-i Royal Canin Junior sau Acanna Junior. In fiecare luna cura de calciu si vitamine. 20 zile ii dai 10 zile pauza. K9 omplete Motion si K9 Complete Growth. Pana la 1 an..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: August 09, 2012, 01:52:16 PM » |
|
Multumesc frumos pentru sfat, ceva diversificare cu carne si orez ca pana acum sau renunt complet la alimentatia naturala? Aveti cumva idee ce poate sa insemne "picior de vaca" ca nu am intalnit nicaieri expresia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #5 on: August 09, 2012, 02:21:12 PM » |
|
Poti sa alternezi, eu dadeam 3 mese/zi cu royal junior si doua mese cu orez, carne fiarta, morcovi (toate la un loc) sau branza de vaci cu iaurt. Asta pana se mai intremeaza, dupa aia revii la trei mese principale pe zi. Plus sfaturile celor de mai sus, toate bune. Ai rabdare, nu vezi rezultate intr-o saptamana si nici nu o ajuti indopand-o peste masura.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: August 09, 2012, 02:24:12 PM » |
|
Multumesc frumos, asa am sa fac. Stiu ca nu e sanatos sa o indop peste masura, vreau doar sa recuperam. O sa alternam iar branza de vaci nu ii dadusem pana acum dar am sa ii dau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #7 on: August 09, 2012, 03:03:08 PM » |
|
Alege branza cu procent mai mare de grasime. Nu diet. Daca nu mananca din castron da-i cu o lingurita de plastic (eu am una de la siropul de tuse) dar nu cred ca o sa ai probleme. Incearca si fructe (mere, pepene), morcov crud...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
Sr. Member

|
 |
« Reply #8 on: August 09, 2012, 03:37:48 PM » |
|
Buna ziua, in primul rand sa iti traiasca micuta, sunt sigur ca isi va reveni fara sa iti dai seama. pune o poza sa o vedem, poate isi da seama cineva la ce se referea vet-ul cand a zis picioare de vaca, cu toate ca foarte multi oameni se sperie cand vad un cg, mai ales cand e pui. Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #9 on: August 09, 2012, 04:44:35 PM » |
|
Cred ca ai vrut sa spui ,, coate de vaca '' , adica atunci cand picioarele sunt in forma de X sau de O . Probabil e din cauza rahitismului .... Poate o sa-si revina , trebuie sa ai putintica rabdare . Incearca vit. pe care ti le-a recomandat Bruno-Brasov , din cate am inteles , sunt foarte bune . Important : branzica sa nu fie sarata !!!
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
LiliD
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: August 09, 2012, 05:05:51 PM » |
|
Va multumesc mult pentru sfaturi, am sa le urmez cu siguranta, o sa perseveram si sigur o sa ne recuperam, e vesela si jucausa in rest si asta inseamna ca se simte bine si ne da curaj. Am sa incerc azi sau cel tarziu maine sa postez si cateva poze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #11 on: August 12, 2012, 09:28:25 AM » |
|
Parerea mea e sa nu-ti faci probleme.....asa a fost si al meu,la 6 sapt.avea 1,9 kg. era rahitic,handicapat,subnutrit,mic era vai de capul lui....dar deparazitat,hranit bine,suplimente(preferabil la recomandarea vet-ului) isi va reveni spectaculos.Golanul meu acum are 19 luni si cantareste in jur de 45 kg.Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #12 on: August 12, 2012, 11:03:15 AM » |
|
Golanul meu acum are 19 luni si cantareste in jur de 45 kg.
Imi place cand il faci golan! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #13 on: August 12, 2012, 11:08:52 AM » |
|
Golan,bandit,profitor,cersetor,hot,distrugator....toate i se potrivesc de minune dar asta nu inseamna ca nu il iubim foarte mult (de fapt chiar imi place ca e asa  ) si cred ca si el ne iubeste pe noi (daca si ei au sentimente)....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #14 on: August 12, 2012, 05:07:19 PM » |
|
Categoric animalutele noastre au sentimente...Unii humanoizi nu sunt inzestrati cu aceasta caracteristica! Golan,bandit,profitor,cersetor,hot,distrugator....toate i se potrivesc de minune

|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
|