Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 01:07:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: puiut micut si slab la 3 luni  (Read 6686 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #45 on: September 17, 2012, 09:07:12 AM »

Daca-i lasi mancarea la discretie , el ,,ciugule ''din cand in cand cateva bobite , de aceea nu-i este foame .
LiliD
Newbie
*

« Reply #46 on: September 17, 2012, 03:05:05 PM »

Am reusit sa o stabilizam si mananca meniu de doua ori pe zi, de la Belcando...bobite, nici nu se pune problema, fuge numai cat aude ca zornaie in castronel.
 Numai ca a devenit o cersetoare...   de zile mari, indiferent ce ducem la gura , de la pepene la castravete nu conteaza, ar gusta si ea. Nu sunt sanatoase intotdeauna, mai ales dulciurile care sunt interzise, in afara de biscuiti dar din restul gusta toata ziua din diverse si asa ca am senzatia ca tocmai noi ii stricam pofta de mancare.
In rest creste parca ar manca drojdie, asa ca de vazut cum se mai intremeaza cred ca mai tarziu...Schimbam acum dintii, au picat doi coltisori Cheesy si cu toate astea a inceput si cea de-a doua urechiusa sa stea destul de stabil sus...presupun de la CA dat cat si de la cata branza de vaci si cat iaurt mananca, si ar manca daca ar fi dupa ea.....
In rest JOACA cat cuprinde....m-a surprins ca nu mai am de sters aproape deloc in casa, cand vine momentul are doar doua locuri, in aceeasi zona si in rest nimic si nici macar nu am certat-o vreun pic vreodata..... Smiley Smiley
petshop4you
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #47 on: September 17, 2012, 03:21:21 PM »

Este o dulcica  Smiley, dar nu e corect sa manance asa toata ziua .Trebuie sa-i faci un program bine stabilit si sa nu primeasca nimic intre orele de masa , deoarece o sa devina o ,,cersetoare''cum ai spus si tu la care se adauga solicitarea stomacului la numeroase secretii gastrice . Daca ciugule toata ziua e normal sa  nu mai vrea la ora mesei , dar repet NU-I CORECT !
Bafta cu micuta si sper sa ne mai povestesti si noua ce pozne mai face  Wink
freddy25
Hero Member

« Reply #48 on: September 17, 2012, 07:31:22 PM »

Sa nu te miri daca in cateva luni va face gastrita. Cainii sunt programati genetic sa manance mai mult si mai rar deci e daunator sa-i dai  gustarele din ora in ora.  La varsta lui trebuie sa primeasca 2-3 mese pe zi si atata. Omul se trage din maimuta care statea toata ziua in copac si rontaia dar cainele se trage din lup care, bietul de el daca apuca sa vaneze ceva mai serios o data la cateva zile.
LiliD
Newbie
*

« Reply #49 on: September 17, 2012, 11:51:41 PM »

Hai ca esti chiar de coma, nici noi sa nu mai mancam nimic intre mese ca si noi facem ulcer, termina cu aberatiile, oricat as dori sa fie totul corect nu te obosi prea tare sa fii filozof, si fi tu cel dur...ca ii tai pofta de mancare hai..dar sa spui ca o sa aiba probleme cu stomacul..nu prea cred ca ai crescut puiuti prea mari, gastrita?Huh? sa fie puiuta mea singura care din 2-4 guri de ceva special face ulcer...hai care nu ii da nimic, cand puiul se uita in ochii lui, poate oi fi tu mai special....
nu vreau sa te jignesc dar nici macar nu are cele mai vagi urme de gastrita, doar ca e capoasa si alintata, si incercam sa caut invataminte sa mai temperez in nici un caz sa o trec la regim cazon....
cu scuzele de rigoare mai repede musc eu pentru ea......
LiliD
Newbie
*

« Reply #50 on: September 17, 2012, 11:54:01 PM »

Angry
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #51 on: September 18, 2012, 07:10:08 AM »

LiliD, tu ai postat aici pentru sfaturi. Oameni de buna credinta si cu experienta ti le-au oferit, iar tu le raspunzi cu obraznicie si aroganta nestiutorului. Nu e frumos din partea ta! Freddy ofera aici cele mai pertinente sfaturi!
Sa dea Domnul sa-ti fie sanatoasa micuta!

I'm on guard!
vivat
Hero Member

LARS

« Reply #52 on: September 18, 2012, 07:22:32 AM »

Hai ca esti chiar de coma, nici noi sa nu mai mancam nimic intre mese ca si noi facem ulcer, termina cu aberatiile, oricat as dori sa fie totul corect nu te obosi prea tare sa fii filozof, si fi tu cel dur...ca ii tai pofta de mancare hai..dar sa spui ca o sa aiba probleme cu stomacul..nu prea cred ca ai crescut puiuti prea mari, gastrita?Huh? sa fie puiuta mea singura care din 2-4 guri de ceva special face ulcer...hai care nu ii da nimic, cand puiul se uita in ochii lui, poate oi fi tu mai special....
nu vreau sa te jignesc dar nici macar nu are cele mai vagi urme de gastrita, doar ca e capoasa si alintata, si incercam sa caut invataminte sa mai temperez in nici un caz sa o trec la regim cazon....
cu scuzele de rigoare mai repede musc eu pentru ea......
Păi dacă ştiai cum e mai bine de ce ai mai întrebat pe forum? E puiul tău, cum îl creşti aşa îl ai; n-o să-ţi spună nimeni ce să faci cu el, aici ai citit doar sfaturi, nu ordine. 
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #53 on: September 18, 2012, 08:33:35 AM »

Eu cand am avut probleme , am intrebat si Freddy mi-a dat niste sfaturi pe care le-am urmat iar acum catelul meu e bine-merci !Ca sa nu mai zic ca m-a scutit de niste cheltuieli pe care le-as fi dat pe analize , ca sa constat mai apoi ca de fapt , catelul n-are nimic . Mai citeste si tu , informeaza-te ca cei care au scris carti despre   n-or fi scris de ,,prosti ''... Smiley

In cartea CIOBANESCUL GERMAN , ca capitolul alimentatie scrie asa :,,Odata obisnuit cu orele de masa ,el nu va primi nimic in afara acestor ore , deoarece ,in caz contrar , el va deveni un cersetor ,obicei urat si daunator , la care se adauga solicitarea stomacului la numeroase secretii gastrice .
Administrarea hranei se va face in mod regulat , la aceleasi ore ,si moderat,pt.a nu incarca inutil tubul digestiv.
Cantitatea de hrana se va stabili in functie de greutate ,sex stare fiziologica , anotimp si activitatea depusa ...

Acum sper sa nu ma injuri  Wink
mishu65
Hero Member

« Reply #54 on: September 18, 2012, 12:20:27 PM »

Puteai sa sari la gatul altcuiva dar @freddy chiar stie ce spune. Si nu face postari doar ca sa se afle in treaba.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
LiliD
Newbie
*

« Reply #55 on: September 18, 2012, 01:10:57 PM »

Nu am stiut, imi cer scuze...si am si aplicat ce a zis, deja. Data viitoare am sa ma gandesc de doua ori cand comentez.  Sad
Culmea e ca a dat roade, desi latra acum din toata inima cand nu primeste ce mancam.
Imi cer din nou scuze....
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #56 on: September 18, 2012, 01:24:08 PM »

Daca te tii de program ai sa vezi ca o sa se schimbe in bine .
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof