razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #15 on: January 12, 2013, 09:22:11 AM » |
|
sa format un comitet de citre si se va face o baza de date la noi in tara

|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #16 on: January 12, 2013, 10:15:08 AM » |
|
radiografiile nu se fac numai pentru selectie ,sunt si pentru a te convinge ca macar reproduci din ciini clinici sanatosi si poti sa demonstrezi celor care cumpara pui ca parinti au testele in regula ,pina sa reproducem numai din ciini cu selectie mai avem de lamurit multi proprietari de ciobanesc german catrebuie sa ne supunem niste reguli internationale ,asa ca hai sa o luam ca bebelusi cu primi pasi ,si dupa aceea sa sarituri de performanta
Esti crescator?Daca da, atunci e asa cum am scris eu.Cu selectia se incheie ciclul cainelui.Crescatorii pot da tonul la aparitia unor caini sanatosi daca ei sunt cei care inchid cercul testelor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #17 on: January 12, 2013, 10:18:39 AM » |
|
Da Razvane, este un trio:Edy Stecyc, Cristi Dragomir si Massimo Flores, dar daca nu au ce citi.Asa cum am mai scris,, min 20 de radiografii ca sa aiba ce lucra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #18 on: January 12, 2013, 10:27:52 AM » |
|
Da Razvane, este un trio:Edy Stecyc, Cristi Dragomir si Massimo Flores, dar daca nu au ce citi.Asa cum am mai scris,, min 20 de radiografii ca sa aiba ce lucra.
De acord cu tine. Baza de date 'de la noi din tara' unde poate fi consultata? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #19 on: January 12, 2013, 10:47:47 AM » |
|
Nu stiu de ce dar povestea asta cu displaziile in Romania imi seamana la perfectie cu cea a autostrazilor. Toata lumea "vrea" dar nu se poate!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Hero Member

Von Germinius Team
|
 |
« Reply #20 on: January 12, 2013, 12:02:31 PM » |
|
Nu stiu de ce dar povestea asta cu displaziile in Romania imi seamana la perfectie cu cea a autostrazilor. Toata lumea "vrea" dar nu se poate!
E greu in Romania sa faci o radiografie HD-ED la un caine, eu m-am confruntat recent cu asa ceva.In vreo trei locuri din tara, se poate face testul: Iasi(Salvanim), Bucuresti(Marcovet) si Timisoara(Cabinet Veterinar Dr. Croicu C)nu spun o noutate.Dar dupa ce ca sunt putine, te lovesti de anumite conditii pe care ti le impun aceste cabinete medicale.Asa ca cel mai bine, tot in Ungaria se poate face testul, la Mako sau la Debretin.Cine vrea sa faca examenul de displazie la cainii sai, il face cine nu.......cu timpul se autoexclude.
|
|
|
|
|
|
Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #21 on: January 12, 2013, 12:24:52 PM » |
|
Primii pasi?? Nu trebuiau oare facuti acesti pasi, sa zicem, in ultimii 10 ani?
Asa ma gandeam si eu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #22 on: January 12, 2013, 12:54:33 PM » |
|
De acord cu tine. Baza de date 'de la noi din tara' unde poate fi consultata?  Dupa 20 radiografii , cand se vor aplica stampilele!Pana atunci.......asteptare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #23 on: January 12, 2013, 06:05:22 PM » |
|
Dupa 20 radiografii , cand se vor aplica stampilele!Pana atunci.......asteptare.
Tu faci misto de mine? Si in acelasi timp de toti utilizatoriii? Ce legatura are numarul de radiografii cu baza de date? (si DA, vreau raspunsuri TEHNICE, sunt Senior programmer si DBA de vreo 10 ani)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #24 on: January 12, 2013, 08:36:40 PM » |
|
Tu faci misto de mine? Si in acelasi timp de toti utilizatoriii? Ce legatura are numarul de radiografii cu baza de dare? (si DA, vreau raspunsuri TEHNICE, sunt Senior programmer si DBA de vreo 10 ani)
Eu nu fac misto de nimeni!!!!!!!!! Dar ce date sa treci cand nu ai ce!!!!Hai sa vedem dupa ce se citesc , atunci vedem daca s-au tinut de cuvant.Personal am vorbit cu Cristi Dragomir in decembrie, chiar la Marcovet!Dar cum nimeni nu vrea HD, ED, romanesc...asteptam.Si eu am fost cu un caine in decembrie,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #25 on: January 12, 2013, 09:15:40 PM » |
|
Unde sunt recunoscute rezultatele din Romania?
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #26 on: January 12, 2013, 09:32:58 PM » |
|
Razvane scuzama ca ma bag ,dar asa este cum spune Vifor se face baza de date pentru toate rasele predispuse la displazie ,este impusa de fci ,baza o va tine achr tot ei isi vor pune stampila ,eu in septembrie ma-m dus cu 5 ciini ,crezi ca am fost nebun sa arunc 500de euro + drumul ,dar numai ca noi suntem Romani si suntem mai destepti decit alti ,daca se va duce lumea mai multa si isi va face testele sunt sanse sa fim recunoscuti pe plan international cum sunt unguri ,sirbi chiar si bulgari si altii care le fac la ei in tara cu stampilele lor nu SV si nu ii descalifica nimeni la expoziti (cautati ciini destul de bine clasati la campionatul mond de la sirbi. ung si altii care nu au sv ) dar noi ne ducem si facem la unguri cu stampile unguresti ,eu unu cum se va da drumul la baza de date ,o sa propun ca cei care vor chiar selectie romaneasca sa vina cu stampila SV sau ROMANEASCA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maraluadi
|
 |
« Reply #27 on: January 12, 2013, 10:09:31 PM » |
|
SV-ul mu are cum sa nu recunoasca radiografii FCI, doar ca arbitrul depuncteaza cainele.
Daca depunctarea asta e arhicunoscuta si se face atat de "pe fata" nu ar trebui ca FCI sa ia niste masuri impotriva celor de la SV astfel incat acestia sa renunte la aceasta practica?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #28 on: January 12, 2013, 11:17:03 PM » |
|
Razvane scuzama ca ma bag ,dar asa este cum spune Vifor se face baza de date pentru toate rasele predispuse la displazie ,este impusa de fci ,baza o va tine achr tot ei isi vor pune stampila ,eu in septembrie ma-m dus cu 5 ciini ,crezi ca am fost nebun sa arunc 500de euro + drumul ,dar numai ca noi suntem Romani si suntem mai destepti decit alti ,daca se va duce lumea mai multa si isi va face testele sunt sanse sa fim recunoscuti pe plan international cum sunt unguri ,sirbi chiar si bulgari si altii care le fac la ei in tara cu stampilele lor nu SV si nu ii descalifica nimeni la expoziti (cautati ciini destul de bine clasati la campionatul mond de la sirbi. ung si altii care nu au sv ) dar noi ne ducem si facem la unguri cu stampile unguresti ,eu unu cum se va da drumul la baza de date ,o sa propun ca cei care vor chiar selectie romaneasca sa vina cu stampila SV sau ROMANEASCA
Foarte corect Nelule!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #29 on: January 12, 2013, 11:18:53 PM » |
|
Daca depunctarea asta e arhicunoscuta si se face atat de "pe fata" nu ar trebui ca FCI sa ia niste masuri impotriva celor de la SV astfel incat acestia sa renunte la aceasta practica?
Nu e nimic oficial, ei , SV pot gasii alte motive.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|