Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 10:19:00 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Radiologie  (Read 15797 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #30 on: January 12, 2013, 11:22:45 PM »

Unde sunt recunoscute rezultatele din Romania?
In Romania, Ungaria, Bulgaria ,Germania,.....dupa ce se va da drumul la citire.
Pe mine unul ma intereseaza daca cainele e corect HD, ED,nu de unde vine stampila!!!!
Daca vreau sa joc dupa reguli SV ,joc daca nu merg pe mana romanilor!Ozy von Vifor va merge pe mana romanilor!
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #31 on: January 13, 2013, 12:15:47 AM »

Daca e asa importanta radiografierea cainilor, de ce se acorda drept de monta FARA teste de sold si cot?
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #32 on: January 13, 2013, 01:50:30 AM »

Daca e asa importanta radiografierea cainilor, de ce se acorda drept de monta FARA teste de sold si cot?
Cum de ce? Pentru bani desigur...Ce este dreptul de monta? O notiune dusa in derizoriu...ACHR iti emite pedigree la pret dublu, nu conteaza daca exemplaru canin are 5 picioare sau o maimuta crescuta pe spinare...poti sa-l reproduci fara probleme , cu mentiunea in pedigree "fara drept de reproductie". Minunat, nu?
 Daca nu s-ar mai emite deloc pedigree la cainii fara drept de monta si s-ar introduce si obligativitatea testelor de displazie la rasele mari, in Romania s-ar injumatati numarul pedigree-elor emise , ceea ce inseama mult mai putini bani la Achr. Da-o dracu' de chinologie, bani sa iasa!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #33 on: January 13, 2013, 09:17:02 AM »

Cum de ce? Pentru bani desigur...Ce este dreptul de monta? O notiune dusa in derizoriu...ACHR iti emite pedigree la pret dublu, nu conteaza daca exemplaru canin are 5 picioare sau o maimuta crescuta pe spinare...poti sa-l reproduci fara probleme , cu mentiunea in pedigree "fara drept de reproductie". Minunat, nu?
 Daca nu s-ar mai emite deloc pedigree la cainii fara drept de monta si s-ar introduce si obligativitatea testelor de displazie la rasele mari, in Romania s-ar injumatati numarul pedigree-elor emise , ceea ce inseama mult mai putini bani la Achr. Da-o dracu' de chinologie, bani sa iasa!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #34 on: January 13, 2013, 09:38:55 AM »

baza o va tine achr tot ei isi vor pune stampila ,eu in septembrie ma-m dus cu 5 ciini

Are achr-ul soft pentru asa ceva? Ok, te-ai dus cu 5 caini (felicitari ca faci teste!). Unde pot vedea rezultatele? On-line!?

@vifor: au citit, 5, 10, 100, nu conteaza! UNDE vedem rezultatele? Si nu-mi spuneti ca 'o sa ...'!

Eu NU sunt membru cncg!
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #35 on: January 13, 2013, 10:32:26 AM »

Am o sugestie, desi s-ar putea sa-mi sara unii in cap: asa cum interziceti pe forum reclama la vanzarea de pui fara pedigree, la fel sa interziceti reclama la masculii care nu au radiografie de sold si cot. Macar atat. Poate nu are BH sau IPO, ok, dar macar SANATOS sa fie!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #36 on: January 13, 2013, 10:41:00 AM »

Am o sugestie, desi s-ar putea sa-mi sara unii in cap: asa cum interziceti pe forum reclama la vanzarea de pui fara pedigree, la fel sa interziceti reclama la masculii care nu au radiografie de sold si cot. Macar atat. Poate nu are BH sau IPO, ok, dar macar SANATOS sa fie!

He, he! Ia uite aici: HD-ED Masculi monta

Am primit maxim doua e-mailuri ........

Eu NU sunt membru cncg!
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #37 on: January 13, 2013, 10:45:35 AM »

Daca pot sa vanda pui din parinti fara testare, de ce sa se mai chinuie?
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #38 on: January 13, 2013, 10:56:20 AM »

Vifor & Mofli: baiatul asta a facut si are grija de site-ul achr? tot el face si marea baza de date?  Cry

Eu NU sunt membru cncg!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #39 on: January 13, 2013, 02:32:52 PM »

Pana nu se fac 20, trebuie sa le dam crezare.Dupa......om vedea.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #40 on: January 13, 2013, 03:21:04 PM »

Pana nu se fac 20, trebuie sa le dam crezare.Dupa......om vedea.

Cheesy 20? E cifra divina? Nu merge softul daca 'nu e' 20? Hai sa fim seriosi!
Pe romaneste: NU se vrea si nu o sa vedem asa ceva in ronania! Contrazice-ma cu fapte, nu vorbe aruncate pe forum!

Pe site-ul cncg stau (da, da nine la marketing) doua anunturi: baza de date cu exemplare selectionate/cu bh-ipo! Si? ca nu mai depinde de achr!!!!

(vifor: nu ne certam, esti printre putinii crescatori pe care-i respect! dar incearca sa vezi lucrurile si din afara! nu se vrea si nu se face nimic pentru ciobanescul german!)

Eu NU sunt membru cncg!
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #41 on: January 13, 2013, 03:48:06 PM »

20 este cifra sa se intruneasca echipa de doctori care isi dau verdictul ,si daca nu rezolva nimic achr cu baza de date si cu stampila atunci eu  voi propune sa facem o baza a cncg-ului cu stampila recunoscuta de fci si SV ,numai ca vom folosi aceiasi cabinete si aceiasi comisie
Von Broos
Hero Member

« Reply #42 on: January 13, 2013, 03:49:15 PM »

Pe romaneste: NU se vrea si nu o sa vedem asa ceva in ronania! Contrazice-ma cu fapte, nu vorbe aruncate pe forum!

Eu personal cunosc un medic care are dotarea tehnica necesara si doreste sa faca teste de displazie recunoscuta SV ,DAR,SURPRIZA, in trei locuri care ar trebui sa-l ajute a fost lasat cu gura cascata!Asta este implicarea celor in  drept si ridicarea chinologiei,dar atit timp cit se vind pui "cu pedigree de exceptie si parinti campioni" de ce sa mai face testele oare?
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #43 on: January 13, 2013, 04:02:43 PM »

20 este cifra sa se intruneasca echipa de doctori care isi dau verdictul ,si daca nu rezolva nimic achr cu baza de date si cu stampila atunci eu  voi propune sa facem o baza a cncg-ului cu stampila recunoscuta de fci si SV ,numai ca vom folosi aceiasi cabinete si aceiasi comisie

Propune! Stii ce-i aia o baza de date? Face cncg? Smiley)))) Pai cncg nu are DB cu memrii, expo, etc si tu vrei si HD?  Cheesy Shocked

Eu NU sunt membru cncg!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #44 on: January 13, 2013, 04:21:34 PM »

Pe site-ul cncg stau (da, da nine la marketing) doua anunturi: baza de date cu exemplare selectionate/cu bh-ipo! Si? ca nu mai depinde de achr!!!!

(vifor: nu ne certam, esti printre putinii crescatori pe care-i respect! dar incearca sa vezi lucrurile si din afara! nu se vrea si nu se face nimic pentru ciobanescul german!)
Nu se cearta nimeni dar fara ACHR nu se poate face nimic!Pentru nici o rasa!
Dar se poate face o baza de date a CNCG in care sa fie trecuti toti cainii, care au teste!cu conditia sa se trimita informatiile si........sa fii membru.Cam asa stau lucrurile.
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: