Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 10:16:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: Radiologie  (Read 15796 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #60 on: January 13, 2013, 07:57:29 PM »

Cel mai probabuil nu am inteles bine dar chiar si asa, pun o intrebare: pentru citirea radiografiilor astazi, in 2013, trebuie sa se stranga oameni din toate colturile tarii fizic intr-un birou si sa isi dea cu parerea cu ochii pe un panou cu un neon in spate? Domnilor, aparatele moderne prezinta radiografia pe ecranul PC-ului/laptop-ului si mai departe pe email spre a fi consultate. Cred ca este suficient Wink
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #61 on: January 13, 2013, 08:39:31 PM »

In afara de testele obligatorii care sa determine problemele genetice de sanatate, cu aceeasi importanta trebuie tratata selectia temperamentului cainelui si capacitatea lui de a fi dresat in spiritul celor de mai sus. Numai in acest fel rasa Ciobanesc German poate progresa.

Sunt absolut deacord cu aceasta afirmatie..cu o completare: orice test , inclusiv cele privind temperamentul si capacitatea "intelectuala" trebuie facute cu simt de respundere si cu maxima transparenta, chiar filmate si pastrate inregistrarile o perioada, ca daca si pe astea le facem din birou si din pix ca pana acum (fara sa generalizez desigur) n-am facut niciun rahat...
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #62 on: January 13, 2013, 08:56:06 PM »

Domnule Costin Soare am observat ca colaborati cu marcovetul parca in septembrie cind eu faceam testele ne-am intilnit acolo de ce nu luati legatura cu doctorul Dragomir si sa va lamureasca el si dupa aceia sa ne explicati si noua cum este cu citirea si intocmirea comisiiei ca poate eu nu am inteles bine si imi mai greu sa ma deplasez de la constanta pina acolo ca prin telefon imi tot spune sa astept ca se va rezolva ,sau de ce nu stringeti diferenta de ciini pina la 20 si atunci vom vedea daca se va rezolva ,ca asa in fata calculatorului si pe la colturi sau in piete totii ne dam destepti ,
Bogdane macar bulgari sunt in fata noastra din punctul asta de vedere la ei macar se fac  si sunt recunoscute ,la noi cind se vrea sa se faca ceva deja cautam en motive si spunem ca nu e bine ca de ce asa si nu invers , si la unguri se folosesc aceleasi cabinete si pentru citire SV si ungureasca ,asa se vrea si la noi vrei romineasca sau SV te duci la aceleeasi cabinete deocamdata singurul cabinet care poate vace acestlucru este la Iasi
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #63 on: January 13, 2013, 09:22:35 PM »

Domnule Moflic, merg destul de des la Marcovet fiind un client fidel al clinicii si voi discuta cu Cristi detalii referitor la acest subiect. Daca voi afla si raspunsuri, va voi informa public pe acest topic. In ceea ce priveste felul in care ne mai "dam destepti prin fata calculatorului" (caci prin piete nu prea merg deoarece nu am caini de vanzare), as vrea sa lamurim chestiunea in privat! Pana una alta, atentie la vocabular in ceea ce ma priveste!
Costin Soare
Global Moderator

« Reply #64 on: January 13, 2013, 09:51:57 PM »

Si inca ceva: daca o astfel de procedura exista si este in derulare in Romania, nu cred ca ar trebui sa intrebam pe forum despre ea sau sa aflam de la cunostinte cum se desfasoara, care sunt pasii a fi urmati, care sunt costurile, unde sunt recunoscute rezultatele si ce avantaje/dezavantaje aduc acestea. Nu este un secret mai ales ca genereza venituri pentru cabinete si clubul/asociatia care a pus-o in practica. Ar fi normal sa citim pe site-urile oficiale comunicate la fel de oficiale despre acest lucru. Cum aceste comunicate nu exista, concluzia logica este ca nici procedura nu exista!
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: