tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #30 on: March 16, 2013, 07:03:34 PM » |
|
Chiar sa fie adevarat?.....Mie personal imi place CG-ul ca un tot unitar!Imi plac si cei de lucru si cei de show!Nu ma pricep.......ar fi pacat ca CG-ul de show sa fie chiar asa degradat!.....Ma uit la al meu....arata exact ca un CG de show dar caracterul lui este extrem de puternic.....ca al unuia de lucru!Si cu sanatatea sta extrem de bine!Cel putin pana acum!
Cg tau arata ca unul de show...banuiesti cati cg au probleme de sanatate? i-ai facut la al tau testul de displazie de esti asa sigur ca e sanatos? daca alearga,mananca si te apara nu inseamna ca este si sanatos....defapt sunt foarte multi care nu fac asemenea teste cainilor deoarece nu sunt bani sau timp sau cabinete unde sa le faca sau chiar cred ca au un caine sanatos. Problema care este cel mai des intalnita la cg show o reprezinta jaretii apropiati-care sunt un semn clinic al displaziei. Este foarte dureros ca investesti intr-un caine sentimente,bani si ajungi sa dai mai multi bani la doctori decat pe hrana lui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andipanda
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: March 17, 2013, 06:07:34 PM » |
|
Buna ziua. Am gasit pagina principala a canisei zimbris (ciobanesti germani din linia utilitara) dar as vrea daca puteti sa-mi spune-ti si nu va suparati, care este locatia canisei zimbris, la canisa bismach nu ma gandesc deoarece se afla la mare distanta de mine in Iasi, asadar v-as ruga sa ma ajuta-ti spunandu-mi care este locatia canisei zimbris. Multumesc pentru raspuns.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #32 on: March 17, 2013, 10:47:28 PM » |
|
Buna ziua. Am gasit pagina principala a canisei zimbris (ciobanesti germani din linia utilitara) dar as vrea daca puteti sa-mi spune-ti si nu va suparati, care este locatia canisei zimbris, la canisa bismach nu ma gandesc deoarece se afla la mare distanta de mine in Iasi, asadar v-as ruga sa ma ajuta-ti spunandu-mi care este locatia canisei zimbris. Multumesc pentru raspuns.
Eu si cu inca un prieten suntem proprietarii afixului.Avem doua locatii.Una la Constanta si una la Moinesti-jud.Bacau.Scrie pe sit.datele de contact.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andipanda
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: March 19, 2013, 04:17:15 PM » |
|
Buna ziua. Scuzati-ma ca tot insist dar cum eu sunt din Petrosani si daca o sa-mi permit sa iau un puiut de ciobanesc german din linia utilitara, vreau sa stiu care este cea mai apropiata canisa de Petrosani de ciobanesti germani din linia utilitara? Multumesc pentru raspuns.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #34 on: March 19, 2013, 04:58:17 PM » |
|
Domnul Andipanda e foarte putin probabil ca-si va lua vreun caine, dar isi cam bate in schimb joc de timpul si bunavointa membrilor forumului care i-au raspuns cu buna credinta, asa cum a facut si pe forumul Animale.ro Mai jos este o simpla cautare dupa username, unde puteti observa ca el isi ia caini din toate rasele : Dobermann, Ciobanesc Mioritic, Ciobanesc Cehoslovac, Border Collie etc. http://www.animale.ro/forum/search.php?searchid=1258985
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #35 on: March 19, 2013, 04:59:31 PM » |
|
Eu si cu inca un prieten suntem proprietarii afixului.Avem doua locatii.Una la Constanta si una la Moinesti-jud.Bacau.Scrie pe sit.datele de contact.
Da cu testele de displazie cum mai stati? Ca nu te-ai mai laudat cu raspunsul de la SV.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
|
Andipanda
Newbie
|
 |
« Reply #36 on: March 19, 2013, 05:02:32 PM » |
|
Scuzati-ma pentru tot postatul meu aiurea dar imi este foarte greu sa ma hotarasc pe o anume rasa si nici nu dispun de o suma mai mare pentru a lua un puiut, acasa mai am un caniche. Dar nu am experienta. As fi fericit si nu as mai posta poate decat foarte rar cu o problema importanta daca mi-ati accepta scuzale atat pe animale.ro cat si pe portal ciobanesc german.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hora
Sr. Member

|
 |
« Reply #37 on: March 19, 2013, 06:36:40 PM » |
|
Domnul Andipanda e foarte putin probabil ca-si va lua vreun caine, dar isi cam bate in schimb joc de timpul si bunavointa membrilor forumului care i-au raspuns cu buna credinta, asa cum a facut si pe forumul Animale.ro Mai jos este o simpla cautare dupa username, unde puteti observa ca el isi ia caini din toate rasele : Dobermann, Ciobanesc Mioritic, Ciobanesc Cehoslovac, Border Collie etc. http://www.animale.ro/forum/search.php?searchid=1258985O precizare binevenita. Scuzati-ma pentru tot postatul meu aiurea dar imi este foarte greu sa ma hotarasc pe o anume rasa si nici nu dispun de o suma mai mare pentru a lua un puiut, acasa mai am un caniche. Dar nu am experienta. As fi fericit si nu as mai posta poate decat foarte rar cu o problema importanta daca mi-ati accepta scuzale atat pe animale.ro cat si pe portal ciobanesc german.
Nu stiu de ce, dar felul in care pui problema, practic te lamentezi de-a binelea, imi sta in stomac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #38 on: March 19, 2013, 10:09:05 PM » |
|
Da cu testele de displazie cum mai stati? Ca nu te-ai mai laudat cu raspunsul de la SV.
Draga BOC-DAN.Referitor la testul de displazie raspunsul de la S.V. a fost postat pe forumul Zimbris.Curios ca nu ai luat la cunostinta despre el,fiindca stiu ca ne monitorizezi activitatea.Crede-ma ca sunt prea ocupat in munca cu cainii ca sa-mi bat capul sa polemizez cu tine pe forumuri.Plec dimineata si ajung seara acasa.Am vazut ca te contrezi si pe forumul Bismack cu baietii.Am planuri mult mai importante de realizat in momentul de fata si nu merita sa-mi risipesc energia cu oameni frustrati ca tine.Asa ca baga mare pe tastatura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #39 on: March 19, 2013, 10:15:56 PM » |
|
Pai eu asteptam un raspuns aici. Ca doar aici incepusem discutia. P.S. Vad ca ai ramas acelasi marlan!  Succes! 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #40 on: March 19, 2013, 10:29:34 PM » |
|
Nu pot sa cred ca ati inceput din nou 
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
hora
Sr. Member

|
 |
« Reply #41 on: March 20, 2013, 09:00:40 AM » |
|
Ar fi bine sa nu deviem. N-as vrea sa se inchida topicul. Poate cu timpul vor aparea aici oameni care vor oferi informatii utile legate de anatomie. Sa mai invatam si noi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andipanda
Newbie
|
 |
« Reply #42 on: March 30, 2013, 02:53:10 PM » |
|
Buna ziua. Pasti fericit! Scuze ca postez iarasi dar as vrea doar sa stiu ceva simplu: 1. Ce inseamna conducerea SV la nivel mondial? 2. Ciobanescul german din liniile de show este cel mai raspandit in Germania? si si in lume? Multumesc pentru raspuns.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #43 on: March 31, 2013, 12:45:24 PM » |
|
Buna ziua. Pasti fericit! Scuze ca postez iarasi dar as vrea doar sa stiu ceva simplu: 1. Ce inseamna conducerea SV la nivel mondial? 2. Ciobanescul german din liniile de show este cel mai raspandit in Germania? si si in lume? Multumesc pentru raspuns.
Cauta pe forum si te asigur ca vei gasi raspunsul si la intrebarea 1. si la intrebarea 2.!Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|