|
dsh
|
 |
« Reply #30 on: February 09, 2007, 09:38:02 PM » |
|
nu-mi arata musai a metisi, ci mai degraba a linie veche
9 luni... nu vreau sa fiu pesimista, dar nu stiu ce sanse mai sunt sa li se ridice urechile...
in poza din avatar, insa, exemplarul nu pare gras... sigur au 40 / 35 kg? pentru ca la varsta asta ar fi fost batator la ochi supraponderali, n-ar fi trebuit sa va spouna cineva...
intr-adevar, dieta descrisa pare saraca in calciu... atentie la granule! doar premium, altfel nu imbunatatiti cu nimic nutritia cainilor, din contra!!!
deasemenea, toata aprecierea mea pentru atitudine!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #31 on: February 09, 2007, 09:55:14 PM » |
|
nu-mi arata musai a metisi, ci mai degraba a linie veche
9 luni... nu vreau sa fiu pesimista, dar nu stiu ce sanse mai sunt sa li se ridice urechile...
in poza din avatar, insa, exemplarul nu pare gras... sigur au 40 / 35 kg? pentru ca la varsta asta ar fi fost batator la ochi supraponderali, n-ar fi trebuit sa va spouna cineva...
intr-adevar, dieta descrisa pare saraca in calciu... atentie la granule! doar premium, altfel nu imbunatatiti cu nimic nutritia cainilor, din contra!!!
deasemenea, toata aprecierea mea pentru atitudine!
....ar mai fi o "alternativa" pentru greutatea de 40/35kg...dar care nu se arata...poate sunt inaltzi (la greaban) => oase mai grele..?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Mihai A
Newbie
|
 |
« Reply #32 on: April 13, 2007, 01:31:22 PM » |
|
Sa va spun si eu povestea mea. Am un catel ciobanesc german in varsta de 5 luni, care pana la varsta de 3 luni avea urechile drepte. Pe la varsta de 3 luni l-am bagat in tarc cu o catelusa metis de brac german-ciobanesc german in varsta de 9 luni, fiind foarte bucurosi impreuna. Spre surprinderea mea dupa vreo 2 luni am observat ca i s-au culcat urechile de la jumatate, iar acum arata ca un iepuras. Cineva mi-a spus sa-i despart pentru ca in joaca catelusa il musca de urechi. Mentionez ca pe amandoi i-am hranit pana la 4 luni cu ROYALE CANINE, iar apoi cu FRISKIES JUNIOR, plus lapte, branza, si multivitamine si calciu de la PFIZER. Va rog sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste urechile lui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #33 on: April 13, 2007, 01:41:33 PM » |
|
Treci inapoi pe Royal Canin (sau alta hrana din gama premium) La 5 luni nu-ti face probleme in privinta urechiilor.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #34 on: April 13, 2007, 03:24:15 PM » |
|
Cineva mi-a spus sa-i despart pentru ca in joaca catelusa il musca de urechi DA! Treci inapoi pe Royal Canin (sau alta hrana din gama premium)
subscriu; si poti continua sa-i dai branza si vitamine + calciu, insa la recomandarea medicului, cu pauza, nu in exces
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
ciuc
Newbie
|
 |
« Reply #35 on: April 13, 2007, 06:52:51 PM » |
|
am un puiut de 2 luni, a ridicat urechile dar numai pt 2 zile ca atunci cand am transportat-o la tara le-a lasat iar.am motive de ingrijorare?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #36 on: April 13, 2007, 06:53:41 PM » |
|
am un puiut de 2 luni, a ridicat urechile dar numai pt 2 zile ca atunci cand am transportat-o la tara le-a lasat iar.am motive de ingrijorare?
La doua (2) luni, in nici un caz !
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #37 on: April 13, 2007, 06:53:47 PM » |
|
la 2 luni?  nuuu!!! /later iar la unison...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciuc
Newbie
|
 |
« Reply #38 on: April 14, 2007, 02:57:24 PM » |
|
e posibil sa ridice urechile pt 2 zile si apoi sa le coboare pt mai mult timp?avand in vedere ca e o catelusa de 2 luni foarte vioaie?   ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciuc
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: April 14, 2007, 03:01:01 PM » |
|
tot eu va plictisesc:ma gandesc sa nu se fi jucat vreun copil cu urechile ei fara sa stiu eu de aceea sunt ingrijorat.mai am sanse sa se ridice?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #40 on: April 14, 2007, 07:29:43 PM » |
|
nu ne plictisesti. Nu-ti face probleme. Pana la pe la 7 luni cateii isi ridica si isi lasa urechile sporadic.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
ciuc
Newbie
|
 |
« Reply #41 on: April 14, 2007, 10:39:49 PM » |
|
multumesc mult de tot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MirelaLucia
Newbie
|
 |
« Reply #42 on: August 28, 2007, 11:07:28 AM » |
|
am un pui de lup de 7 saptamani si un golden retriever de 3 luni. Se joaca si in joaca se mai capseaza unul pe celalalt. Problema mare e ca goldenul il cam apuca pe asta mic de urechi. sa ii tin despartiti? imi e teama ca lupul sa nu mai ridice urechile din cauza asta. Ce sa fac? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #43 on: August 28, 2007, 02:18:28 PM » |
|
Trebuie sa-ti faci probleme doar daca il apuca suficient de tare sa ii rupa tendonul.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
MirelaLucia
Newbie
|
 |
« Reply #44 on: August 29, 2007, 09:33:23 AM » |
|
in nici un caz nu-l apuca asa de tare de urechi.dar il apuca sistematic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|