MirelaLucia
Newbie
|
 |
« Reply #60 on: November 01, 2007, 04:01:20 PM » |
|
Nu era un repros. Se mai intampla. Eu una am o tastatura foarte proasta si de multe ori scriu repede si mananca litere. oricum de aici pana a fi analfabet mai e. dar cred ca e mai bine sa revenim la topic. Eu una tot astept ca Nero sa ridice urechile. Arata caraghios, are 4 luni, e dezvoltat si sta cu urechile alea blege, ma enerveaza de mor. Sta cu ele ridicate, cand cu dreapta, cand cu stanga, numai dupa ce se trezeste din somn, sau bate vantul di fata si i le tine ridicate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #61 on: November 01, 2007, 04:24:37 PM » |
|
Nu dispera! Daca reuseste sa-si tina urechile chiar si doar cand se trezeste din somn inseamna ca e pe drumul cel bun. La 4 luni incepe sa schimbe dintii de lapte asa ca nu te speria daca tot incearca sa le ridice si ii cad iar, e foarte normal. Sunt sigura ca le va ridica! La Nati a mea, dupa a doua injectie de vitamine s-a observat o clara imbunatatire in ce priveste fermitatea si robustetea jaretilor, adica era mult mai bine "infipta in pamant". La 4 luni e inca piticut, ai sa vezi ce dor iti va fi de urechile lui clapauge....ai rabdare. 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
MirelaLucia
Newbie
|
 |
« Reply #62 on: November 01, 2007, 05:02:11 PM » |
|
Al naibi piticut, ca are peste 20 kg. Nici nu-l mai pot lua in brate. Si mai e si un smiorcait..... un cersetor de atentii. Astept ca oricum nu am ce face.I-am facut si noi saptamana trecuta a doua injectie de fixare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MirelaLucia
Newbie
|
 |
« Reply #63 on: November 06, 2007, 02:12:22 PM » |
|
Asa cum am scris si pe topicul puiului meu Nero, Uraaaaaaaaaaaaa ... eveniment, mare eveniment. A ridicat Nero urechea dreapta!!!!! Si n mai e dispus s-o culce nici gand. O mai ridica si pe cealalta cateva minute dupa care o lasa sa cada. E atat de haios cu urechea asta. Am fost atat de bucurosi aseara inca i-am luat la o tura de mosie si i-am invitat la cofetaria din vale unde au servit o delicoasa baliga!!! O serveau oricum din cand in cand, asa ca nu mai conta. le-am facut o bucurie la amandoi cainii. Nero era atat de bucuros cand a vazut ce fericiti suntem incat se scapa tot timpul pe el. Bineinteles ca nu intelegea care e motivul nostru insa instintiv statea tantos in pozitia sezand pentru asi etala frumusetea de ureche.
Ierati-mi bucuria dar asteptam momentul asta zilnic si nu mai venea. E ca si cum vezi copilul tau ca merge si face primii pasi singur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #64 on: November 06, 2007, 02:32:52 PM » |
|
te felicit si aici bravooooooooooooo  desi cred ca atentia si asteptarea exagerata v a facut sa credeti ca trece greu timpul sau ca e ceva neinregula...asa ca bravo "micutului "tau de peste 20 de kg  si la vesti tot mai bune puteti sa i faceti poze cu .. etapele de ridicare .. ca-s destul de multe... pana le tine sususususususs tinta pe cap si sa faceti un jurnal al .. ridicarii urechiilor  poop si la mai mare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gelu
Jr. Member

|
 |
« Reply #65 on: November 26, 2007, 11:15:04 AM » |
|
.bună!Am şi eu aceeaşi problema şi anume pe la 2 luni şi jumatate şi-a ridicat ambele urechi iar acum are 5 luni şi de cateva zile i-a căzut varful urechii drepte.Tin să precizez ca îl hrănesc doar cu Royal Canin iar ca vitamine îi dau Pet-Phos.Credeti că ar trebui să schimb ceva în alimentaţie sau îşi va reveni?Sunt îngrijorat pentru că este primul meu caine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobo29
Jr. Member

|
 |
« Reply #66 on: November 26, 2007, 11:25:47 AM » |
|
.bună!Am şi eu aceeaşi problema şi anume pe la 2 luni şi jumatate şi-a ridicat ambele urechi iar acum are 5 luni şi de cateva zile i-a căzut varful urechii drepte.Tin să precizez ca îl hrănesc doar cu Royal Canin iar ca vitamine îi dau Pet-Phos.Credeti că ar trebui să schimb ceva în alimentaţie sau îşi va reveni?Sunt îngrijorat pentru că este primul meu caine.
Un prieten a patit la fel cu catelusul lui...dar si-a revenit imediat...nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...iar referitor la hrana daca urmezi sfaturile de pe sacul de la ROYAL (ma refer la gramaj/masa) si PET-PHOS ii dai asa cum ti-a recomandat vet-ul nu este nici o problema...ai mai putea sa-i dai si alte vitamine...
|
|
|
|
|
|
Singurul prieten care te iubeste neconditionat...
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #67 on: November 26, 2007, 06:35:39 PM » |
|
Nu mai e nevoie de alte vitamine in plus, sunt destule in hrana. La varsta asta le mai pica usor urechiusele deoarece schimba si dintisorii dar isi va reveni perfect!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #68 on: November 27, 2007, 01:56:29 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gelu
Jr. Member

|
 |
« Reply #69 on: November 27, 2007, 11:17:33 AM » |
|
Buna.Cam asa arata Rocky al meu.Din pacate nu am reusit sa-i fac o poza mai buna si am fost nevoif sa-l inchid in padoc.Sper sa reusesc alta data,dar acum ninge foarte tare afara si e cam frig.In legatura cu urechea da semne ca si-ar reveni.Si eu cred ca e din cauza dintilor pentru ca este mai agitat in ultimul timp .Din cate am citit pe acest forum majoritea cateilor au avut probleme cu urechea dreapta.Sa fie aceasta o broblema la c.g.?Eu sunt la primul catel de rasa si nu stiu prea multe ,de fapt doar ce am citit pe acest forum,iar de la veterinar, cate cabinete atatea pareri.Sa auzim doar de bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MirelaLucia
Newbie
|
 |
« Reply #70 on: November 27, 2007, 11:33:28 AM » |
|
Nero al meu dupa ce le-a ridicat pe amandoua urechile si a stat cu ele asa 2 zile, a vazut probabil ca suntem prea entuziasmati si le-a culcat la loc. Acum isi schimba dintii si probabil din cauza asta. mai ridica cate o ureche asa de control dimineata dar nu mai mult de o ora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gelu
Jr. Member

|
 |
« Reply #71 on: November 27, 2007, 11:38:16 AM » |
|
Am reusit sa-l "stabilizez" si sa-i fac o poza mai buna.Ce spuneti?
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #72 on: November 27, 2007, 12:14:11 PM » |
|
Ultima poza imi aminteste de Nero al meu ! O sa caut poza sa o pun aici pe undeva .
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #73 on: November 27, 2007, 02:00:20 PM » |
|
dap mai are un pic bravo .... ........ etapele ridicarii urechilorla aida
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #74 on: November 27, 2007, 06:54:05 PM » |
|
Puii isi ridica urechile la varste diferite, nu exista o regula. Ca sa ma conformez si eu, am sa pun cateva poze cu Nati....ma apuca nostalgia, ce micuta era, cat o gogoasa pufoasa.  Nati In mijloc avea mai exact 6 sapt. si 4 zile, iar in stanga jos avea 10 saptamani si 3 zile. A fost destul de harnicuta si nu i-au mai cazut deloc. A doua poza este poza in care tocmai o duceam spre noul ei camin...prima zi impreuna, eram in al noualea cer! Avea 5 saptamani si 2 zile (stiu ca am luat-o devreme dar altfel nu s-a putut)
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|