Forum ciobanesc german
May 31, 2017, 05:15:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: In memoriam Electro von Dial RO  (Read 21280 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
manuelmihail
Newbie
*

« Reply #45 on: November 15, 2006, 12:01:50 AM »

domnilor,va rog,pastrati-va luciditatea!
 in primul rand, domnule babau:
durerea,inteleg,imensa, pricinuita de moartea lui bravo,nu trebuie sa va intunece ratiunea.dar va acord circumstante atenuante,caci un caine bun e ca un membru al familiei.dragul meu, ce sustii tu tine mai mult de domeniul fantasticului decat de cel rational.eu am fost acolo,am vazut cum tu ai inchis cu mana ta cusca si ai asigurat remorca,apoi ne-am suit impreuna in microbuz, care a plecat imediat.dar, serbane, iarta-ma ca trebuie sa o spun, tu in 5 secunde ai  ansamblat si inchis  cusca(cusca cu doua usi) si ai pus surubul de la remorca.nu s-a urcat nimeni dupa tine,nu te-a pandit nimeni,nu a umblat nimeni la custi.eu ma acuz ca nu am verificat dupa tine,dar am crezut ca stii ce faci.
    dragul meu,durerea e mare,dar te rog,incearca sa nu arunci cu un noroi care greu se curata, pe niste persoane care ti-au fost prietene odata.
 nu am nimic, nici o legatura de afaceri , cu nimeni dintre cei care au fost la poznan.am bani destui, cresc ciob. german de placere, ca si tine, nu castig nimic din monte vanzari de pui,etc.sunt doar un fan al cainilor , adu-ti aminte cum faceati haz de vorba mea:'"eu zic sa dam oleaca cainii jos", dar nu pot fi indiferent la acuzatiile fara sens pe care le faci.
    sustin ca nimeni nu a vrut sa faca vreun rau cainelui tau, cu atat mai mult sorin, care a urcat in microbuz cu mult inaintea noastra.este vorba doar de neglijenta.nu mai spun a cui, ca nu are rost.  
   in al doilea rand, d-le Bardar:
mi-ati lasat impresia prima ca sunteti un om destept. vad ca m-am inselat.
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #46 on: November 15, 2006, 12:21:01 AM »

imi pare foarte rau! in primul rand pentru faptul ca oamenii acestia au pierdut un prieten, un "copil" chiar (cred ca e groaznic), in al doilea rand pentru ca am pierdut cu totii un mare . nu sunt in masura sa comentez ceva despre incident, dar cunosc personal pe cineva care a refuzat competitiile si alte servicii (oferite de canisa romano) din pricina neglijentei pe care a observat/o dupa plecarea la poznan de acum cativa ani.

cuget, deci exist!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #47 on: November 15, 2006, 12:25:33 AM »

Tocmai pt. ca sunt total de acord cu ceea ce spunea "Kira":

"Monumental!!!
Cum a fost transportat cainele? unde a fost cusca? Cine a verificat custile? Erati si Dvs cu echipa?
Rautatiile nu au nimic in comun cu Electo, ci doar cu canisa Romano(parerea mea). Asa ca...
Imi pare rau.. "

Razvan, iti propun sa muti tot ce s-a scris (fara sa se taie sau sa sa se modifice ceva) dupa interventia Arianei (imediat inainte de cele scrise de "Ghost") la subiectul "Stupoare - nu mai inteleg nimic!".....pt. ca eu chiar incep sa nu mai inteleg nimic!

De fapt, cred ca mai bine este sa "perii" fara mila tot ceea ce nu se cuvine sa se gaseasca la acest tragic subiect, indiferent de cine este scris si sa muti totul la "Stupoare...", unde cei ce doresc si simt nevoia sa comenteze acest tragic eveniment "altfel" decat normal.....o pot face.

Sunt convins ca un subiect intitulat "In memoriam" nu trebuie sa contina astfel de interventii!
vom haus selia
Hero Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #48 on: November 15, 2006, 12:31:23 AM »

Condoleante pentru ce s-a intamplat , clar, e ceva oribil, dureros.
Va inteleg durerea si supararea.
Cunosc pe Sorin Dragomir personal de 25 de ani, am avut cu el afaceri , ne-am inteles, ne-am certat, cunosc modul lui de gandire, ma cred un bun psiholog.
Este o adevarata rusine ce citesc pe acest topic, durerea imensa pe care o inteleg va inchide ochii.
Este o rusine sa acuzati pe dl. Dragomir ca ar fi efectuat cu sange rece acel gest.
Niciodata pentru nimic in lume nu voi accepta ideea si nu voi  fi de acord cu aceasta acuzatie oribilanta.
Eu cred ca vina trebuie cautata in oboseala tuturor, in lejeritatea cu care s-a verificat remorca, normal ca dupa 4000 km cand esti deja la coltu casei dai jos garda.
INCA O DATA REPET, CONDOLEANTE.
Nu cauta-ti vina acolo unde nu este.
A fost un simplu moment, clipa , sucunda de ne atentie.
Mai tarziu cu sange rece cand durerea trece si vine linistea imi veti da dreptate.
Zingale Giovanni.
kike
Hero Member

Diana v Haus Mofli & Argus di Ca San Marco

« Reply #49 on: November 15, 2006, 12:33:39 AM »

cu totii regretam moatrea lui bravo :'(.nici acum nu mi vine sa cred ca nu mai este printre noi.serban iti inteleg durerea.........stiu ca il iubeai f mult....eu nu cred ca sorin sau altcineva are vreo legatura cu acest tregic accident.sorin s a bucurat cand a castigat bravo-pana la urma era din caini de la el.cum a spus si manole tu la i bagat pe bravo in cusca si l ai suit in remorca.....cred ca nu mai are rost ca cautam un vinovat pt ca fapul este consumat......

R.I.P Oscar...nu te vom uita niciodata
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #50 on: November 15, 2006, 12:49:58 AM »

"Oameni buni, iubitori de CG, cascati ochii bine cand luati un caine pt. ca s-ar putea ca acel animal sa fie altul decat cel din acte".......
"Dupa toate acestea cainele va obtine un examen de lucru dar nu pe teren, ci prin baruri si restaurante"
......doar la aceste acuze ma refeream. Ele sunt legate de CNCG, care e totusi, sau se vrea, un club legal organizat.
Domnule manuelmihai, studiati, va rog
STATUTUL CNCG     www.workdogs.ro
Capitolul XII Sanctiuni
Art. 1 Punct 5,6,7b
Art. 4 Motive de excludere Punct 1,4,5.
Incalcarea statutului nu poate merge la nesfarsit.

Cat despre "desteptaciunea" mea, inclin sa va dau dreptate.....de 5 zile nu sunt in stare sa descoper cum selectez partial un mesaj anterior postat......

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #51 on: November 15, 2006, 02:27:11 AM »

Din pacate mi sa intimplat si mie lucruri ca asta,din toamna anului trecut am pierdut si eu trei caini.Doi cg si o vizsla maghiara ,si toti trei au fost sub un an,atunci cred ca stiu cum se simt,proprietarii saracului Electro.Eu atit pot sa mai scriu,ca Sorin a fost un om corect fata de mine,si am tot respectul fata de el,si nu cred ca ar fi facut ceva,,cu singe rece''cum afirma alti.
crb
Hero Member

« Reply #52 on: November 15, 2006, 08:16:05 AM »

....STOOOOP...sunt de acord, sunt o multime de frustrari, dar haideti sa raminem un Forum decent...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #53 on: November 15, 2006, 08:18:00 AM »

Razvan, iti propun sa muti tot ce s-a scris (fara sa se taie sau sa sa se modifice ceva) dupa interventia Arianei (imediat inainte de cele scrise de "Ghost") la subiectul "Stupoare - nu mai inteleg nimic!".....pt. ca eu chiar incep sa nu mai inteleg nimic!
Bogdan, daca mut acolo o sa iasa o lunga discutie cu acuze aruncate in stanga si dreapta.
Macar pe acest topic sper ca lumea sa aiba decenta sa nu mai arunce cu acuze!
Pe domnul Serban il inteleg, probabil ca este inca in stare de soc, insa ceilanti nu au nici o scuza!
Dar, la primele atacuri care mai sunt lansate pe acest topic, promit ca-l periez!
Oameni buni, opriti-va!!

Ps: CUM credeti ca un OM, un CRESCATOR de CAINI poate pune la cale asa ceva ??

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #54 on: November 15, 2006, 10:42:20 AM »

Razvan, acuze vor fi intotdeauna....la adresa oricui! Nu asta era problema. Cat timp exista dovezi si argumente....nici o problema....orice poate fi dezbatut si analizat.

Eu nu am spus sa inceteze aceste acuze sau mai rau, sa fie blocate!

Inclusiv eu am cateva lucruri de spus.....dar decenta ma impiedica sa raspund asa cum merita persoanele respective....in cadrul acestui subiect.

Pe mine(si sper ca nu numai pe mine) ma derajaza faptul ca se fac aceste acuze in cadrul unui subiect care ar trebui sa aduca la fuprafata altfel de sentimente decat cele pe care le transmit unii.
Nu in ultimul rand.......Electro.....nu merita astfel de interventii!

P.S.
Din pacate s-a intamplat lucrul de care ma temeam........am aflat cum s-a intamplat.....si crede-ma........sunt mult mai mahnit si mai trist decat eram.
"Vinovatul" .......este cel care provoaca si o mare parte a accidentelor de circulatie!
Parerea mea!

Eu nu o sa mai raspund sau sa comentez, in cadrul acestui subiect, decat lucrurilor si amintirilor legate strict de memoria lui "Bravo"! Asa consider eu ca este normal (sper sa nu fiu singurul)!
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #55 on: November 15, 2006, 12:02:33 PM »

Mintea mea refuza sa creada ca un pasionat si un iubitor de ciobanesc german ar fi capabil de o crima,parea mea,una total impartiala intrucat nu-l cunosc nici pe dl.Dragomir si nici pe dl.Babau.Tot ce am in comum cu ei este pasiunea si iubirea pt.aceasta rasa minunata a ciobanescului german.Nu cred ca cineva e vinovat de aceasta tragedie,totul s-a intamplat fiindca asa a fost sa fie,pt.ca asa a vrut Domnul sa se intample si tocmai din acest motiv nu cred ca cineva ar fi putut schimba cursul evenimentelor.Imi pare nespus de rau si inteleg suferinta prin care trece familia Babau insa nimeni nu-i poate consola si nu le poate alina durerea,singurul care ar putea sau macar ar putea sa incerce sa o faca ar fi un alt mic Bravo,nici un altul n-ar putea inlocui pe cel care a fost Bravo insa ar putea sa-i ajute sa treaca mai usor peste aceasta crunta tragedie.Le doresc multa putere sa treaca peste aceasta mare pierdere si sa nu uite ca D-zeu inchide o usa dar in acelasi timp deschide alta,undeva acolo,un mic Bravo asteapta sa aiba parte de iubire si de o familie atat de sufletista cum este cea a familiei Babau.
Condoleante !
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #56 on: November 15, 2006, 01:23:11 PM »

Bogdan Nitescu, ca de obicei, arma ta sunt "viciile de procedura", te aperi concentrandu-te pe FORMA, nu pe continut....
Sa ma ierte familia Babau daca considera ca am postat ceva "departe" de 
sufletul lui Bravo.Sunt singurii indreptatiti sa ma critice la acest topic, ce "le apartine"
Interesant e si sunt lucruri care nu se pot explica, ca in momentele in care Bravo ne parasea, m-am decis sa postez "parerea mea" vis-a-vis de........
Doamna si domnule Babau, n-ati primit destule indemnuri sa veniti sa-l luati pe .....Bravo ?

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
oscarCG
Jr. Member
**

« Reply #57 on: February 26, 2008, 04:49:21 PM »

Condoleante :'( :'( :'(
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: