Forum ciobanesc german
December 28, 2017, 10:29:34 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bine v-am gasit !  (Read 2028 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Global Moderator

« Reply #15 on: October 20, 2017, 12:29:53 PM »

Din cate am inteles, Ozzy al meu este din ultima serie de pui din Navarro. Teoretic femela are acte de origine, dar nu la actualul propietar cv incurcatura.....
Thara, Navarro sa "bucurat" de viata pana in ultima clipa. De la o varsta te multumesti cu ce pica Smiley .
Candva ai facut un circ in toata regula cu privire la regulamente si respectarea lor. De ce nu l-ai informat pe cel care l-a luat pe Navarro ca nu se reproduc exemplarele FARA PEDIGREE pentru ca este impotriva regulamentului FCI dar si impotriva legii de protectie a animalelor din Romania, care spune ca orice caine fara acte de provenienta TREBUIE STERILIZAT? Adica femela montata de Navarro din care a rezultat cuibul acesta nu avea ce sa caute la reproductie, indiferent ca "exista un pedigree undeva, candva, cumva..." Firesc este sa respectam TOATE regulamentele, nu doar pe cele care ne convin si avantajeaza si doar in circumstante favorabile noua. Altfel suntem ipocriti.

Nu ma intereseaza cainii cu genealogie necunoscuta, ca sa nu spun "corciturile"!
Asta este un fragment dintr-o postare de-a ta, pe tema unui caine al carui strabunic a "cazut" testul ADN. Strabunic care in rest a avut SchH 3 si test de displazie SV. Mergand pe acelasi principiu, cum sa il numim pe cainele din topicul acesta, a carui mama nu doar ca nu are test ADN, ci ii lipseste certificatul de origine?   LOL
Eu insa nu il voi numi asa, bietul nu are nicio vina si nici proprietarul nu merita sa aiba cainele jignit doar datorita unor scandaluri si dispute mai vechi, chiar daca tu asa l-ai numit pe cainele meu din aversiune fata de crescatorul lui. Sa sti ca si eu tai si spintec atunci cand vine vorba de cainii mei, nu doar tu. Si mai am si o memorie enervant de buna. Smiley
Thara
Global Moderator

« Reply #16 on: October 20, 2017, 12:30:33 PM »

Felicitari!

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #17 on: October 20, 2017, 05:15:35 PM »

Candva ai facut un circ in toata regula cu privire la regulamente si respectarea lor. De ce nu l-ai informat pe cel care l-a luat pe Navarro ca nu se reproduc exemplarele FARA PEDIGREE pentru ca este impotriva regulamentului FCI dar si impotriva legii de protectie a animalelor din Romania, care spune ca orice caine fara acte de provenienta TREBUIE STERILIZAT? Adica femela montata de Navarro din care a rezultat cuibul acesta nu avea ce sa caute la reproductie, indiferent ca "exista un pedigree undeva, candva, cumva..." Firesc este sa respectam TOATE regulamentele, nu doar pe cele care ne convin si avantajeaza si doar in circumstante favorabile noua. Altfel suntem ipocriti.
Asta este un fragment dintr-o postare de-a ta, pe tema unui caine al carui strabunic a "cazut" testul ADN. Strabunic care in rest a avut SchH 3 si test de displazie SV. Mergand pe acelasi principiu, cum sa il numim pe cainele din topicul acesta, a carui mama nu doar ca nu are test ADN, ci ii lipseste certificatul de origine?   LOL
Eu insa nu il voi numi asa, bietul nu are nicio vina si nici proprietarul nu merita sa aiba cainele jignit doar datorita unor scandaluri si dispute mai vechi, chiar daca tu asa l-ai numit pe cainele meu din aversiune fata de crescatorul lui. Sa sti ca si eu tai si spintec atunci cand vine vorba de cainii mei, nu doar tu. Si mai am si o memorie enervant de buna. Smiley

Sustin in continuare cele spuse atunci si nu ma dezic nicicum de ele.
Ca dovada, acelasi om care a produs catelul de mai sus la produs si pe acesta de mai jos, cu acte in regula.
Se poate spune ca am adus un pacatos pe drumul cel bun. Smiley
Ce zici, seamana fratiorii?

https://www.facebook.com/vonmillerkennels/photos/pcb.835322603259719/835322563259723/?type=3&theater

P.S.
Si acesta e chiar ultimul pui al lui Navarro. Mama lui a fost ultima cu care s-a bucurat de viata Smiley
P.S.2
De unde sti ca acel caine care a picat testul ADN e acelasi cu cainele care a fost radiografiat respectiv acelasi caine care a promovat IPO3 ?  Drac

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Thara
Global Moderator

« Reply #18 on: October 20, 2017, 07:10:24 PM »

Sustin in continuare cele spuse atunci si nu ma dezic nicicum de ele.
Nu trebuie sa te dezici de ele, dar pentru cat de tare si raspicat ti-ai expus aceste pareri in trecut, cat de mult ai subliniat aspecte ce tin de chinologie adevarata, inselatorie, corectitudine, monte accidentale, caini fara acte, teste adn si examene de lucru s.a.m.d. ma asteptam sa nu apara asa ceva.

P.S.
Mama lui a fost ultima cu care s-a bucurat de viata Smiley
Iti pot da mai multe exemple de lucruri care l-ar fi bucurat mai mult.

P.S.2
De unde sti ca acel caine care a picat testul ADN e acelasi cu cainele care a fost radiografiat respectiv acelasi caine care a promovat IPO3 ?  Drac
Nu incerca manevra asta ca nu tine cu mine.  Drac

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: