Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:32:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: care sunt masculii reproducatori din Romania  (Read 38771 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
hundhertz
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #15 on: May 19, 2006, 08:35:58 AM »

Cel mai bun mascul reproducator din Romania: IFF Von LARCHENHAIN
Motivatie:
- importat din Germania de Liviu Bardar...cainele are selectie facuta in Germania Kkl 1 schH 1 toate in Germania....pregatit la noi de Sorin Sasu
- fiu de Hoss care la randul lui mare reproducator
- campion de club in Romania cand era in floarea varstei si dinnou in 2005 cand e aproape pensionar...
- cel mai impresionant grup de urmasi....transmite ffff bine temperament, miscare, pigment si conformatie chiar mai spectaculoasa decat a lui
- gasestii puii lui in toate topurile de club a ultimilor ani si in toate canisele respectabile de ciobanesc german de la noi.
- personal nu cunosc probleme intalnite la puii lui care sa apara in cuiburi cu mame diferite ca sa poata fi considerate ale lui ...si nu stiu de fapt sa transmita probleme in general
PS: chiar daca el ca individ nu e fff spectaculos cel putin static...e fff corect si aici vorbim despre calitatea de reproducator al rasei

Daca Pando e mare reproducator cu pui albastrii chiar si la 2,  3 a generatie?HuhHuh??

Intrebare: Daca dai anunturi mari si frumos colorate cu masculul tau in revistele de specialitate, luna de luna... atunci inseamna ca masculul tau e bun?Huh??
Respect
ulck
Hero Member

« Reply #16 on: May 19, 2006, 09:09:33 AM »

Intr-un grup de urmasi ai lui Iff von Larchenhain, prezentat la Baia Mare, multi prezentau urechi "moi" si jareti oscilanti. Asta nu inseamna ca nu este un reproducator de valoare. Vreau sa spun ca este greu sa dai peste reproducatorul "perfect". Poate de doua ori intr-un secol.
alinn
Newbie
*

« Reply #17 on: May 19, 2006, 09:48:34 AM »

cum adica pando a scos pui albastrii?din cate stiu eu aceasta culoare nu exista la c g.mie imi place la nebunie pando(recunosc ca deocamdata l am vazut in poze, dar sper sa l vada maine la expo)
hundhertz
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #18 on: May 19, 2006, 09:53:56 AM »

trebuie sa tii cont de varsta...nu stiu adulti cu urechi moi din Iff iar jaretii moi sunt la fel in functie de varsta si ...e o problema care se intalneste in general....cum zice neamtul " intru totul " sunt caini buni, corecti..in marea majoritate
nu zic ca e reproducatorul perfect...nici pe depatre...suntem mici noi in Romania dar la noi e unul din cei mai buni ...eu zic chiar cel mai bun al tuturor timpurilor ( la noi )..uitate la podiumurile de club sa vezi cati pui de Iff...vezi Haus Barder...Hutweide si acum cu respect duce mai departe Haus Bura
toate lucrurile bune in ciob german al ultimilor ani de la noi au un pic de Iff in ele
respect
hundhertz
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #19 on: May 19, 2006, 09:56:48 AM »

tocmai nu ar trebuii sa existe...si e considerata defect deoarece este legata (dovedit) si de transmiterea genetica a unei mari sensibilitati a pielii la alergii, dermatoze..chiar demodecie.
Personal cunosc doua femele o fiica si o nepoata care au facut pui albastrii...nu te gandii la bleu ciel si tente de griuliu/albastrui..documenteaza=te pe net ca gasesti totul despre Blue german shepherd
respect
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #20 on: May 19, 2006, 10:56:10 AM »

Cainele meu e din Iff! intr-avecar urechile sunt cam moi, i s-au ridicat foarte tarziu, si are numai un testicol
ulck
Hero Member

« Reply #21 on: May 19, 2006, 11:06:26 AM »

Concluzia referitor la grupul de urmasi (destul de numeros) nu-mi apartine ci a fost formulata de dr. Wolfgang Tauber. In privinta urechilor nu este chiar atat de dramatic, dar chestia cu testicolul este. Pacat ! Ramane totusi cainele tau favorit, nu ?
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #22 on: May 19, 2006, 11:08:03 AM »

Normal si ne pregatim intens pentru examenele de lucru, chiar daca mai are de crescut pana atunci
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #23 on: May 19, 2006, 11:09:01 AM »

si intr-adevar pigmentul este foarte bun
ulck
Hero Member

« Reply #24 on: May 19, 2006, 11:14:25 AM »

mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #25 on: May 19, 2006, 11:22:52 AM »

si al meu are ceva din Iff(bunic) si ii s-au ridicat urechile foarte repede,are un super pigment si un super temperament ! e un paros superb si sunt foarte mandra ca e al meu !  Cheesy Grin Wink
ulck
Hero Member

« Reply #26 on: May 19, 2006, 12:37:22 PM »

intradevar portul botnitei face obiectu topicului prezent
HA
Nu fi rau! Ne-am infierbantat si noi putin. Vre-un administrator ne va muta in alt topic. Mai ai rabdare? Drac Ai vazut, s-a rezolvat. Grin
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #27 on: May 19, 2006, 12:38:27 PM »

Discutia despre botnita

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
crb
Hero Member

« Reply #28 on: May 26, 2006, 10:32:45 PM »

Si in final,... cu exceptia lui IFF, ce ar mai fi recomandat in Romania? la capitolul masculi,... recomandati pentru monta?

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #29 on: May 27, 2006, 01:59:08 AM »

Si in final,... cu exceptia lui IFF, ce ar mai fi recomandat in Romania? la capitolul masculi,... recomandati pentru monta?

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: