Fals!
Iff Laerhenhain......NU ARE SELECTIE.....NICI SV......NICI CNCG!!!
Chestiunea asta o stie foarte bine "Liviu Bardar".......dar tace si ii pacaleste pe naivi!
Mai, Nitescu Bogdan......cand sa ma bucur si eu ca ai revenit....ai umplut olita.....
Sa ma ierte Dumnezeu...da' tu ai probleme mari...daca crezi ca pot sa te ajut cu ceva, o fac oricand...
Hai s-o luam a ena oara de la inceput...
Bucuresti 23 iulie 2003...din cate mi-aduc aminte...la Deva e fisa de selectie semnata de arbitrul SV Ahorn si de voi....E SELECTIA AIA LA CARE L-ATI RUGAT PE ARBITRU SA VA FACA SI VOUA SELECTIA LA CAINI, CHIAR DACA NU AVEATI SchH 1 si HD...CA LE-O FACETI DUPA AIA !!!!!
Nu stiusem de selectie, nu facusem deloc maneca cu Iff, dar am hotarat s-o facem...doar era selectie SV !!!!!!!
Iff avea HD SV si SchH 1 luat in Romania !
Dragomir l-a masurat 65 cm greaban si tu ai scris ...
Ai mai pomenit o data de scrisoarea de la SV...tradu-o aici si hai sa discutam..
Afirmatia de mai sus te va costa...indiferent de consecinte...si sa tii minte asta...
Ai stat la panda si te-ai "inhaitat" cu "profesionistul"....doar de la el ati cumparat o femela cu 9000,-DM care ...a disparut si de la expo si de la reproductie.....dar poate o fi mintit el...acum m-astept la orice !!!!