Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:20:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7]   Go Down
  Print  
Author Topic: care sunt masculii reproducatori din Romania  (Read 38770 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #90 on: February 05, 2007, 10:22:14 PM »

..... Eu nu am atacat nici un alt mascul....si apropo in trecut am fost un simpatizant al lui Romano Dominus...asta pana a aparut IFF....
Pentru cei interesati canisa Hundhertz a montat din nou femela fiica de Nicklas vd Herdersfarm X Gina vd Jahnhoehe cu masculul CAMPION CLUB 2005 IFF v LARCHENHAIN.
Respect
[/quote]

Ei, aici ai..."mierlit-o"......daca vii in Bucuresti sa-mi spui...te poti ascunde la mine..... Laughing Laughing

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
ando
Newbie
*

« Reply #91 on: February 06, 2007, 11:49:55 PM »

Dupa ce am vazut poza pe pedigreedatabase.com, femela are par lung.Dvs. chiar recomandati femela? Unde este corectitudinea de crescator? Sa cred ca sunteti doar un "inmultitor"? Grin Grin Grin
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #92 on: February 07, 2007, 12:14:09 AM »

....... Eu nu am atacat nici un alt mascul....si apropo in trecut am fost un simpatizant al lui Romano Dominus...asta pana a aparut IFF....
Pentru cei interesati canisa Hundhertz a montat din nou femela fiica de Nicklas vd Herdersfarm X Gina vd Jahnhoehe cu masculul CAMPION CLUB 2005 IFF v LARCHENHAIN.
Respect

DA...ai avut dreptate...dupa cum aparea mai sus, parea "spus" de mine...

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #93 on: February 07, 2007, 12:32:17 AM »

.....SchH 1 si selectia le are, insa, in RO !!!

Fals!
Iff Laerhenhain......NU ARE SELECTIE.....NICI SV......NICI CNCG!!!
Chestiunea asta o stie foarte bine "Liviu Bardar".......dar tace si ii pacaleste pe naivi!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #94 on: February 07, 2007, 01:22:59 AM »

Fals!
Iff Laerhenhain......NU ARE SELECTIE.....NICI SV......NICI CNCG!!!
Chestiunea asta o stie foarte bine "Liviu Bardar".......dar tace si ii pacaleste pe naivi!

Mai, Nitescu  Bogdan......cand sa ma bucur si eu ca ai revenit....ai umplut olita.....
Sa ma ierte Dumnezeu...da' tu ai probleme mari...daca crezi ca pot sa te ajut cu ceva, o fac oricand...

Hai s-o luam a ena oara de la inceput...
Bucuresti 23 iulie 2003...din cate mi-aduc aminte...la Deva e fisa de selectie semnata de arbitrul SV Ahorn  si de voi....E SELECTIA AIA LA CARE L-ATI RUGAT PE ARBITRU SA VA FACA SI VOUA SELECTIA LA CAINI, CHIAR DACA NU AVEATI SchH 1 si HD...CA LE-O FACETI DUPA AIA !!!!!

Nu stiusem de selectie, nu facusem deloc maneca cu Iff, dar am hotarat s-o facem...doar era selectie SV !!!!!!!
Iff avea HD SV si SchH 1 luat in Romania !
Dragomir l-a masurat 65 cm greaban si tu ai scris ...
Ai mai pomenit o data de scrisoarea de la SV...tradu-o aici si hai sa discutam..
Afirmatia de mai sus te va costa...indiferent de consecinte...si sa tii minte asta...
Ai stat la panda si te-ai "inhaitat" cu "profesionistul"....doar de la el ati cumparat o femela cu 9000,-DM care ...a disparut si de la expo si de la reproductie.....dar poate o fi mintit el...acum m-astept la orice !!!!

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7]   Go Up
  Print  

Jump to: