Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 02:00:03 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: Achizitionarea unui pui de Ciobanesc German Q&A  (Read 19663 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vlad_Oradea
Newbie
*

« Reply #75 on: June 28, 2009, 09:50:42 PM »

Multumesc Ariana pt detalii, daca am inteles eu bine sunt mai rari decat cei de 'show' si mai scumpi sau gresesc?De abia astept data de 11 sa merg la expozitia canina din Oradea  Smiley.
brendade huedin
Newbie
*

« Reply #76 on: December 04, 2009, 01:39:46 AM »

este indicat sa cumperi un din canisa? am vazut ca lumea e impartita,e pro si contra.adica e ok ca are carte de origine carnet de sanatate si multe altele dar unii spun ca nu ar fi ok ca de fapt nu au toate vaccinurile facute si ca nu ar fi bine intretinuti.c imi recomandati canisa sau crescatori ?iar dintre  cu crupa lasata sau  cu crupa dreapta pe care ar trebui sa il aleg?
Thara
Hero Member

« Reply #77 on: December 04, 2009, 02:19:44 AM »

inainte am vazut ca dadeai sfaturi de numa' numa' la topicuri expirate si acum intrebarea asta?   LOL
normal ca e bine sa iei cainele dintr-o canisa!ca sa faci diferenta dintre simpli inmultitori si crescatorii adevarati trebuie sa te documentezi/informezi.

iar dintre  cu crupa lasata sau  cu crupa dreapta pe care ar trebui sa il aleg?
macar stii care sunt de fapt diferentele intre cei doi caini?probabil ca nu...deci esti tot acolo.
CG cu spatele lasat = CG linie noua
CG cu spate drept = CG linie veche
par cunoscuti termenii?

plus ca...depinde ce vrei.parerea si sfatul meu,chiar daca n-a fost cerut : citeste pe forum si afla ce inseamna de fapt cu spate lasat si cu spate drept...apoi te vei decide,in functie de ceea ce doresti.vei afla ca nu doar spatele este altfel.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
brendade huedin
Newbie
*

« Reply #78 on: December 04, 2009, 02:26:28 AM »

bine ms dar asteptam un raspuns si nu critice sau cearta pe forum.stiu diferentele.totusi o parere?
Thara
Hero Member

« Reply #79 on: December 04, 2009, 02:42:37 AM »

pai depinde ce vrei sa faci cu cainele...de asta ziceam sa te informezi mai mult si apoi sa decizi.pentru ca sunt niste diferente marisoare.
Cg-ul cu spatele drept,adica de linie veche,este cainele pe care il stia toata lumea inainte.Cg de linie veche(deci nu linie de munca) ai slabe sanse sa mai gasesti cu pedigree.
Cg-ul cu spatele lasat este cel de linie noua,care poate fi de lucru sau de show(sunt certuri serioase pe tema lucru vs show),cel de lucru seamana mult mai mult cu Cg-ul de linie veche,atat ca si aspect cat si ca si caracter.ce sa mai zic,cainele perfect nu exista,deci indiferent pentru ce ai opta,atat Cg de lucru cat si Cg de show nu vor fi perfectiunea intruchipata,dar in functie de cat te straduiesti la achizitionarea si cresterea lui,te poti alege cu un caine foarte bun.si asa cum fiecare padure isi are uscaturile ei,e valabil cam peste tot.
asta ca un rezumat,foarte pe scurt.cel mai usor,te documentezi singur.sunt multe informatii pe forum despre subiectul asta,ai ce citi.
lectura placuta!  Give me beer

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Boomer
Jr. Member
**

« Reply #80 on: March 27, 2010, 07:54:52 PM »

Imi spuneti va rog diferentele dintre linia noua si cea veche mai explicit? nu ma refer la fiziologie si la comportamentul lor, daca vor fi mai rai sau mai blanzi, mai inteligenti, mai putin inteligenti, mai sensibili, mai putin sensibili, durata de viata etc.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #81 on: March 27, 2010, 09:34:51 PM »

Imi spuneti va rog diferentele dintre linia noua si cea veche mai explicit? nu ma refer la fiziologie si la comportamentul lor, daca vor fi mai rai sau mai blanzi, mai inteligenti, mai putin inteligenti, mai sensibili, mai putin sensibili, durata de viata etc.
Nu ai de citit decat vreo 200 de pagini de forum.
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/board,9.0.html
Alege de aici tot ce are legatura cu CG de show sau de munca si cu siguranta o sa te dumiresti!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof