Forum ciobanesc german
November 02, 2012, 06:32:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesc german sau Husky Siberian?  (Read 11610 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Hero Member

« Reply #45 on: May 05, 2008, 12:13:30 AM »

dupe ce e cumparat si ai dat banii...nu mai merge pe ideea ca daca "e defect,il returnez"..si cum stapanul nu s-a prea obosit sa i faca vaccinul si deparazitarea...oricum odata ce ai dat banii e al tau si eventual daca are vreo boala tu platesti tratamentul.nu ai nici o garantie ca e sanatos

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #46 on: May 05, 2008, 12:15:16 AM »

concluzia e ca tre sa schimbam titlul topicului,ca n-o sa-ti iei in cazul asta nci cg ,nici husky LOL,iei un metis,care vorba tharei,cine stie c boli mai are...
asa ca intr-adevar

A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
petshop4you
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #47 on: May 05, 2008, 08:28:35 AM »

..pui de CG (pur) la cca 5 saptamani, par mediu... Smiley
Era sa fac o gafa!! Am crezut ca sunt cateii postati de cretzulinul, vroiam sa spun ca astia chiar seamana cu pui de ciobanesc german, insa mi-am dat seama din timp, ca sunt ai tai!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Thara
Hero Member

« Reply #48 on: May 05, 2008, 08:48:23 AM »

si totusi cretzulinule,daca tot cum vrei tu faci,dece ne-ai mai intrebat ce caine sa-ti iei?  Huh noi am incercat sa iti aratam dezavantajele de a cumpara caine fara acte...si cei care ti-au zis asta se pricep foarte bine la cg(aicia ma exclud  LOL )... tu ai pus intrebarea daca acei pui sunt puri,ti s-a raspuns ca nu sunt...faci cum vrei.chestia ca stapanul vrea sa scape de ei ca sunt galagiosi...   pai asa sunt puii de caine.ce credea ca femela lui face pui si sunt ca jucariile?sa stea acolo unde il asezi si gata? deci parerea mea,un stapan responsabil nu vrea sa scape repede de pui doar pe motiv ca il deranjeaza   Twak  eu una nu ma mai obosesc   

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #49 on: May 05, 2008, 08:50:02 AM »

nu, propietaru cere 70 de ron ca se grabeste sa ii dea...mi-a zis ca a avut 8 si i-a dat cu 2 mil fara acte iar acum a lasat la 700 de mi rol ca sa scape ca sunt galaciosi si greu de ingrijit.... sa ii cumpar ? sa nu ii cumpar ? nush ce sa fac ...oricum fac rost greu de 200-300 de euro ...

Cum am mai spus, mi se par cam micuti pentru varsta pe care spune proprietarul ca o au, in cazul in care sunt ciobanesc german, chiar si fara pedigree. La o luna jumate li se face primul vaccin, deparazitare, poate chiar si o cura cu vitamine. Deci ar trebui sa ti-l dea macar cu un carnet de sanatate.
Daca vrei sa ai un caine sanatos si ingrijit, vaccinurile, mancarea, eventualele tratamente, calciu, vitamine etc., costa destul de mult lunar, asa ca ar trebui sa te gandesti bine in ce investesti banii.

Poate-s prea galagiosi pentru ca nu se ocupa de ei, nu le da mancare adecvata pentru varsta lor etc.

Nu exista CG de talie medie, exista un singur standard pentru rasa. E decizia ta daca iei vreun pui sau nu, dar trebuie sa te gandesti foarte bine, odata luat, nu-l mai poti returna.
cretzulinul
Newbie
*

« Reply #50 on: May 05, 2008, 10:08:10 AM »

acum intreb ... cat m-ar costa intocmirea unui carnet de sanatate , un control, o deparazitare si un vaccin? orientativ..
dsh
Hero Member

« Reply #51 on: May 05, 2008, 10:15:07 AM »

nu astea sunt costurile problematice in cazul unui caine.. depinde de cabinet, insa pentru ce ai descris tu mai sus poti scapa cu 50 ron... de costat vor costa harana, suplimentele si tot ceea ce primeste un caine pe termen lung

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #52 on: May 05, 2008, 10:17:48 AM »

acum intreb ... cat m-ar costa intocmirea unui carnet de sanatate , un control, o deparazitare si un vaccin? orientativ..

Mh..depinde de cabinet. Dar orientativ, asa cum vrei: carnetul gratis, controlul vreo 20-30 ron, deparazitarea vreo 4 (pastilele le dai tu in bucati de carne sau branza), vaccinarea vreo 100 (vaccinul inclus, dar aici depinde de ce vaccin e vorba).

Testeaza-ti Votul! pe www.testvot.eu
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #53 on: May 05, 2008, 10:43:59 PM »

simplu, un exemplu: consultatia 20ron, deparazitare 10ron, vaccin mono 30ron+carnet -7ron, poate are si ceva purici......minim 50. In functie de cabinete mai oscileaza preturile si modul de taxare.
 Dar intretinerea unui caine ..pe viata presupune mult mai mult si pana la varsta de 1 an cere sacrificii ceva mai mari.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
saqq7
Newbie
*

« Reply #54 on: July 25, 2012, 04:14:33 PM »

Absolut! Evident! Categoric si indubitabil DA!
Un  este mult mai inteligent decat un husky!

Te auzi ce vorbesti? Intereseaza`te si vezi care dintre acesti CAINI au IQ mai dezvoltat.Eu am avut si CG , 2 la numar , acum am husky si crede-ma ca la 2 luni si o saptamana , se cere afara , stie 'sezi' , 'latra' , 'maraie' . 'culcat' , 'laso' , 'nu e voie' , 'hai aici(indiferent in ce situatie s-ar afla).Acest lucru nu am reusit sa il fac cu 2 CG.Acum e drept , intra in schema si temeramentului puiului.Dar eu zic sa nu iti bati joc in halul acesta de aceasta rasa.Sunt foarte incapatanati , stie ce are de facut dar ezita , asta daca nu esti in stare sa`l inveti corespunzator.Si eu am vrut CG la inceput , dar a fost sa fie husky ( cadou ).M-am atasat de el , si el de mine si familia.Orice caine e un suflet , asa ca eu zic ca pentru apartament merge husky , pentru curte , nici o discutie votez cu CG.Have fun , sa nu ma injurati.
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof