Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:35:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: E bine sa il tin in casa?  (Read 10665 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #45 on: March 06, 2012, 05:39:58 PM »

am 21 de ani freddy...daca vreau catel atata timp cat am grija de el mama nu zice nimic...avand in vedere ca mai avem o casa...si stau acolo si eu stau mai mult singura...asa ca eu am grija de amandoua...iar cu un  atata timp cat ii asiguri necesarul de miscare zilnic nam de ce sa ma tem...in plus daca ar sta numai in padoc fara sa iasa afara sa socializeze se simte si mai parasit...asa ca eu zic ca o sa se conformeze...avand in vedere ca am luat topicurile la rand si nu sunt singura care ia un  in apartament...ex:ariana sau irish boy etc;)
freddy25
Hero Member

« Reply #46 on: March 06, 2012, 05:49:03 PM »

Daca ai 21 de ani e altceva decat 15-16 cum credeam eu. Pune in cumpana tot ce ti-am scris eu si altii si ia hotatarea cea mai buna si pentru tine si pentru catel. Din pacate eu nu am o experienta asa de buna cu cainele baiatului meu, caine pe care pur si simplu l-a abandonat in grija mea , el ocupandu-se de alte lucruri, importante nu zic nu, dar ar trebui sa-si faca timp sa-si plimbe si catelul.
petshop4you
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #47 on: March 06, 2012, 06:00:14 PM »

ai dreptate ... iubesc cg enorm Grin si as prefera credema freddy sa ies cu catelul sal plim 2 ore decat sa ies in orash toata noaptea...is pur si simplu topita dupa el...oricum mersi de sfaturi..o sa ma gandesc dar nu pot sa vad decat cg...asa ca nu prea am la ce sa ma gandesc Tongue ai grija de  este cel mai loial catel...deszi stiu ca stiai asta tiam mai zis si eu:D
huby
Full Member

« Reply #48 on: March 06, 2012, 06:48:04 PM »

poti sa il cresti in apartament fara probleme daca ii respecti programul si iti place sa faci curatenie. Eu am avut 2 in apartament pana a ramas sotia mea insarcinata. Trebuie sa te gandesti ca un cg traieste in jur de 10 ani.
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #49 on: March 06, 2012, 07:22:02 PM »

pai si ce ai facut iai dat Shocked Shocked...?? Undecided
huby
Full Member

« Reply #50 on: March 06, 2012, 07:36:01 PM »

nuuuu ! doar nu mai stau cu noi in casa. voiam sa spun ca este o responsabilitate pe termen lung.
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #51 on: March 06, 2012, 07:37:18 PM »

aaaa...ma speriasei Angry...stiuuu Tongue
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof