colinn
Newbie
|
 |
« Reply #30 on: March 11, 2010, 06:25:08 PM » |
|
am o catea si a fatat pe 31 decembrie, cand intra in calduri din nou? si cum imi dau seama? ma puteti ajuta cu aceste intrebari?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #31 on: March 11, 2010, 09:46:22 PM » |
|
cand au puii 3-4 luni, depinde si de starea de intretinere a catelei.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
Stelyan
Newbie
|
 |
« Reply #32 on: March 15, 2010, 04:43:08 PM » |
|
Buna ziua.Am si eu o problema in legatura cu o catea CG de 2 anisori. Saptamana trecuta marti am observat ca aceasta a intrat in calduri.Sambata i`am pus frumos lesa si am dus`o la monta la un mascul de CG.Am ajuns acolo, si amandoi au inceput sa latre agresiv prin gardul de la padoc, amandoi aveau spume la gura asa ca nu am avut curajul de a`i lasa impreuna.El se mai linistise umpic dar ea deloc.Si am observat ca ea a inceput sa sangereze la organul genital.As vrea sa va intreb ce sa fac cu ei sa se mai linisteasca si monta sa fie realizata ?Tin sa mentionez ca nici el nu a montat si nici ea nu a fost montata. P.S:Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tivi159
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: March 15, 2010, 05:56:53 PM » |
|
Daca este in perioada propice pentru monta cu siguranta masculul va fi mai "intelegator" cu ea, trebuie bineinteles lasati sa imprieteneasca. Si eu am trecut cu o femela CG prin aceasta situatie, insa dupa ce s-au imprietenit nu a fost nici o problema chiar daca pentru mascul era"prima data". Rabdare...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stelyan
Newbie
|
 |
« Reply #34 on: March 15, 2010, 06:47:28 PM » |
|
Mi s`a spus ca exista posibilitatea ca Ea sa nu il placa pe El, si de aceea nu se lasa... E adevarat ?, a mai patit cineva ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traia
Newbie
|
 |
« Reply #35 on: March 15, 2010, 07:54:49 PM » |
|
Incearca sa-i duci intr-un loc deschis. Neutru. S-ar putea ca masculul sa-si apere teritoriul, iar agresivitatea femelei sa se datoreze si fricii. Important e ca in momentul cand se intalnesc sa fie liberi, sa nu fie legati in lesa. O sa vezi ca vor ceda pana la urma. Bafta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #36 on: March 15, 2010, 08:01:20 PM » |
|
Mi s`a spus ca exista posibilitatea ca Ea sa nu il placa pe El, si de aceea nu se lasa... E adevarat ?, a mai patit cineva ?
Sincer nu am mai auzit de asa ceva. Nu prea imi vine sa cred, dar s-ar putea. Cei cu experienta mai mare cu catalele ar putea sa te lamureasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #37 on: March 15, 2010, 08:08:10 PM » |
|
daca femela a intrat in calduri marti, ,,vizita" la mascul nu avea de ce sa aiba loc mai devreme de joi, saptamana asta, adica undeva intr-a zecea zi - mai devreme nici femela nu va accepta monta nici masculul nu va fi suficient de interesat - teoria generala spune ca monta trebuie efectuata intre a 9a si a 12a zi de ciclu; din experienta mea, montele care au produs au fost cele realizate dupa primele 12 zile, pana intr-a 16a... fara suparare: informati-va un pic inaintea unui asemenea demers..
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #38 on: March 15, 2010, 08:17:21 PM » |
|
Aaaaa, corect. Nici nu am fost atent. Pai in primul rand v-ati dus prea devreme cu ea la monta. In aceasta sectiune gasiti multe informatii in legatura cu monta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stelyan
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: March 15, 2010, 08:28:36 PM » |
|
E prima mea experienta de genul acesta si pana astazi nu am stiut cand trebuie sa o duc si ce se intampla.Va rog sa imi scuzati neatentia dar eram la munca cand am scris si nu prea aveam timp de citit toate posturile. Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru lamuriri !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #40 on: March 15, 2010, 08:30:03 PM » |
|
E prima mea experienta de genul acesta si pana astazi nu am stiut cand trebuie sa o duc si ce se intampla.Va rog sa imi scuzati neatentia dar eram la munca cand am scris si nu prea aveam timp de citit toate posturile. Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru lamuriri !
 Succes. Sa ne tii la curent.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stelyan
Newbie
|
 |
« Reply #41 on: March 16, 2010, 06:05:36 PM » |
|
Inca ceva, veterinarul mi`a spus ca daca atunci cand am dus`o la caine sangera la organul genital, sa calculez din acea zi 9 zile si in a 9a zi sa o duc la caine.E adevarat ? Ma scuzati daca cumva pun prea multe intrebari dar am incredere ca ma pot baza pe raspunsurile dumneavoastra  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #42 on: March 16, 2010, 06:16:21 PM » |
|
incepand cu a 9-a zi de cand a inceput sa sangereze . 
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #43 on: March 16, 2010, 06:19:08 PM » |
|
,,sangerarea la organul genital" ar fi trebuit sa fie semnul ca e femela in calduri... cum ati observat ca e in calduri? nu asta a fost indiciul? teoretic, asa cum spuneam si mai sus, monta se face intre a 9a si a 12a zi, insa, in cazul ciobanescului german, personal, am observat ca fiind mai ,,productive" zilele de dupa aceasta perioada
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Stelyan
Newbie
|
 |
« Reply #44 on: March 16, 2010, 06:48:28 PM » |
|
Eu credeam ca daca organul genital e umflat e in calduri, asta fiind marti.Incetul cu incetul invat si eu. Multumesc pentru lamuriri ! Respectele mele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|