Forum ciobanesc german
January 15, 2013, 09:28:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema cu monta  (Read 9355 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
valitec
Jr. Member
**

« Reply #60 on: May 26, 2010, 04:07:06 PM »

Nici eu nu prea am crezut dar l-am lasat sa creada ca m-a convins.Cat despre himenul elastic, nu-l pot contrazice, el a facut controlul.
Irina2007
Hero Member

« Reply #61 on: May 26, 2010, 04:35:30 PM »

DOAMNEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Mai omule, lasa cateaua in pace ca o omori cu zile! In primul rand nu exista injectie care sa inceapa/defineasca/imbunatateasca caldurile. In al doilea rand orice interventie cu hormoni este extrem de periculoasa, poate fie sa deregleze caldurile in mod definitiv, fie sa cauzeze o frumusete de piometru de iti moare in brate cateaua. Daca iti face piometru nici macar nu stii ce e aia, cum sa o ajuti, pana te trezesti sa scrii pe forum o gasesti moarta.

Si apoi chiar asa, intri pe forumul asta si nu citesti nimic? Sau citesti si nu percuteaza? SARCINA NU AJUTA IN NICI UN FEL FEMELA!!!!!!!!!!!! O chinui degeaba cu monta, injectii cu hormoni, gestatie, fatare, alaptare, toate aste ii pun viata in primejdie, nicidecum nu ii aduc placere. Trezeste-te la realitate, pune mana si citeste, informeaza-te, intreaba daca nu stii, dar nu face prostii de capul tau ca apoi sa-ti plangi in pumni. Acum 50 de ani mai inteleg, nu exista internet, informatiile se transmiteau din gura in gura in parc, dar astazi, cand nu trebuie decat sa intri pe google, sau pe forum si sa intrebi, ce scuza mai ai? Cauta pe forum informatii despre cata "placere" simte o femela la monta, sau cat de sanatoasa este o sarcina pentru ea, s-a discutat de zeci de ori.
Cauta informatii despre hormoni, piometru, etc, nu e nici un efort sa tastezi si sa citesti.
salvanim
Thara
Hero Member

« Reply #62 on: May 26, 2010, 07:11:51 PM »

Pui , daca vor fii, deja am care ii vor.Gratis!
@valitec :  Si cu puii aceia, ce se va intampla? Tu ii dai gratis, dar vor fi oare apreciati asa cum trebuie? Sunt curioasa cati dintre cei care sa zicem ca vor lua pui de la tine, isi vor da seama in primul an de viata al cainelui ca nu se pot ocupa cum trebuie de ei si pe unde vor ajunge cainii?!
Sunt caini cu acte(sau din parinti cu acte) abandonati pe drumuri, crezi ca puii acestia vor face exceptie, in cazul in care din cauza crizei, trebuie stransa cureaua?
Daca nu s-a discutat de zeci de ori problema asta cu monta, nu s-a discutat nici odata.
Ma mir ca n-ai fost luat la rost si mai tare, pentru ce idei/intentii ai.
Personal am ajuns la concluzia ca acest forum este util, insa doar pentru cei care stiu sa-l utilizeze, sa puna mana, sa caute,sa citeasca...
Vreau sa o dau la monta , in primul rand pentru ea, pentru ca in mod sigur o va ajuta o sarcina.Va salut.
Cum o va ajuta? Prin monta, care nu-i provoaca placere, prin gestatia de 2 luni, care este la fel de neplacuta si prin fatarea care dureaza ore in sir, si care este cel putin la fel de neplacuta? Sa nu uitam de urmatoarele 2 luni(minim) in care va avea puii.
Scuza-ma ca spun asta, dar din ce-am citit in ultimele tale postari legate de monta, esti lipsit de experienta in domeniul asta, iar asta va ingreuna situatia - atat monta, cat si gestatia, fatarea si intretinerea puilor. Iar faptul ca te pui acum pe "documentat", cand e in calduri femela, nu ajuta cu mai nimic!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
valitec
Jr. Member
**

« Reply #63 on: May 27, 2010, 09:00:06 AM »

Respect parerile celor care mi-au raspuns,este punctul lor de vedere.Cred ca nu m-am facut inteles.Tot ce am facut am facut numai spre binele ei.De aceea am apelat si la medicul veterinar.In ce priveste pui,am multi prieteni posesori de caini,care stiu ce inseamna responsabilitatea achizitionarii unui pui,si isi doresc cu ardoare un pui de la cateaua mea,daca va fii vreodata mama,daca nu ,nu, nu e nici o tragedie.Cat despre gestatie,fatare,si cresterea puilor...nu vad ce este asa groaznic si de neplacut.Atat timp cat este inconjurata de dragoste de intreaga mea familie, aceasta perioada din viata ei sunt convins ca va trece usor si va fii benefica.Daca este asa traumatizant pentru catele in general, atunci cei de aici de pe forum, de ce va '"chinuiti"' catelele sa faca pui?Nu tin neaparat sa faca pui,macar o singura data, dar din multe privinte sunt convins ca este bine si pentru ea, si nu ma poate convinge nimeni de contrariu,doar daca ,doamne fereste sunt probleme de sanatate, si chiar nu poate sa aiba pui.Cu respect
Irina2007
Hero Member

« Reply #64 on: May 27, 2010, 03:39:13 PM »

Stimabile valitec, te intrebi ce e asa de groaznic si neplacut cu gestatia si fatarea. Uite iti spun eu: acum este la mine 8:20 dimineata si m-am intors de la veterinar cu o ora in urma. Am petrecut noaptea, adica mai bine de 12 ore, pe coridoarele spitalului veterinar de urgenta cu o femela care nu putea expulza cateii. Avea doi catei in burta, m-am chinuit cu medicul veterinar 6 ore sa scoatem din ea primul catel blocat. Sotul meu o tinea de cap si piept, eu o tineam de picioarele din spate si medicul tragea de catel iar femela urla de durere ingrozitor. 6 ore!!! Asta e "placerea" pe care o simt femelele la fatare.

Si dupa ce primul catel a iesit cu chiu cu vai a intrat direct in sala de operatie sa il scoata si pe al doilea. Iti atasez o poza sa vezi cum arata vulva unei femele din care s-a smuls un catel si apoi operatia ca sa il scoatem si pe al doilea, mort bineinteles.

Eu macar mi-am asumat riscul pentru ca femela este campioana in Canada si America, tatal ei era campion mondial si european si am facut o monta in State la un mascul pe masura. Toata afacerea m-a costat in jur de 3500$ si m-am ales cu doi catei morti si o femela traumatizata si taiata.

Sper sa te uiti cu atentie la poza facuta cu 30 de minute in urma si sa realizezi cata placere implica fatarea si sa o arati si prietenilor tai "responsabili" pentru care risti viata catelei. Daca iti face piometru din cauza injectiilor cu hormoni pe care desteptul ala de veterinar i le-a facut o sa ai noroc daca se alege cu o taietura la fel de mare ca asta si nu moare.

Sper sa fi scris inteligibil, sunt rupta de oboseala si nedormita de 24 de ore  Angry

* Operatie joi dimineata.jpg (115.7 KB, 640x515 - viewed 81 times.)
dsh
Hero Member

« Reply #65 on: May 27, 2010, 05:13:47 PM »

dar din multe privinte sunt convins ca este bine si pentru ea, si nu ma poate convinge nimeni de contrariu
nici medicii veterinari sau crescatorii cu experienta?... asta-i grav...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof