Pui , daca vor fii, deja am care ii vor.Gratis!
@valitec : Si cu puii aceia, ce se va intampla? Tu ii dai gratis, dar vor fi oare apreciati asa cum trebuie? Sunt curioasa cati dintre cei care sa zicem ca vor lua pui de la tine, isi vor da seama in primul an de viata al cainelui ca nu se pot ocupa cum trebuie de ei si pe unde vor ajunge cainii?!
Sunt caini cu acte(sau din parinti cu acte) abandonati pe drumuri, crezi ca puii acestia vor face exceptie, in cazul in care din cauza crizei, trebuie stransa cureaua?
Daca nu s-a discutat de zeci de ori problema asta cu monta, nu s-a discutat nici odata.
Ma mir ca n-ai fost luat la rost si mai tare, pentru ce idei/intentii ai.
Personal am ajuns la concluzia ca acest forum este util, insa doar pentru cei care stiu sa-l utilizeze, sa puna mana, sa caute,sa citeasca...
Vreau sa o dau la monta , in primul rand pentru ea, pentru ca in mod sigur o va ajuta o sarcina.Va salut.
Cum o va ajuta? Prin monta, care nu-i provoaca placere, prin gestatia de 2 luni, care este la fel de neplacuta si prin fatarea care dureaza ore in sir, si care este cel putin la fel de neplacuta? Sa nu uitam de urmatoarele 2 luni(minim) in care va avea puii.
Scuza-ma ca spun asta, dar din ce-am citit in ultimele tale postari legate de monta, esti lipsit de experienta in domeniul asta, iar asta va ingreuna situatia - atat monta, cat si gestatia, fatarea si intretinerea puilor. Iar faptul ca te pui acum pe "documentat", cand e in calduri femela, nu ajuta cu mai nimic!