Forum ciobanesc german
January 15, 2013, 09:28:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema cu monta  (Read 9355 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dsh
Hero Member

« Reply #45 on: March 16, 2010, 07:01:07 PM »

daca va reuseste monta si obtineti puiuti, faceti operatiunea de research inainte de soroc! acolo lacunele de informare atrag riscuri serioase!
succes!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #46 on: March 17, 2010, 12:06:18 AM »

in cazul ciobanescului german, personal, am observat ca fiind mai ,,productive" zilele de dupa aceasta perioada
Categoric!  Kiss

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
salvanim
RoNa
Newbie
*

« Reply #47 on: March 20, 2010, 11:08:51 PM »

Buna seara.Am o problema in legatura cu catelusa mea.
Sambata am observat ca avea putin sange la organul genital.Eu pana atunci nu o vazusem, ce`i drept veneam doar seara tarziu acasa.Asa ca am numarat 8 zile de atunci si azi am dus`o la caine.Vreau sa va spun ca daca ii las impreuna se cearta.Dupa ce pleaca toata lumea de acolo nu prea le auzi gura decat ei cand mai latra din cand in cand.Am urmatoarele nelamuriri : Este posibil sa fi sangerat si inainte de sambata trecuta sau doar intr`o singura zi sangereaza ?.Am citit undeva pe forum ca daca doar cativa stropi s`ar putea sa fie la a 11a zi Shocked.Inca mai prezinta umflaturi ale "valvulei".V`as ruga frumos sa ma ajutati pentru ca nu stiu ce sa fac si daca fac bine ceea ce fac in legatura cu ea.
Multumesc.
Ariana
Administrator

« Reply #48 on: March 21, 2010, 10:03:19 AM »

sigur ca e posibil sa fi sangerat mai demult dar la fel de posibil e sa fie inca prea devreme. Dupa cum am mai spus noi suntem de parere ca zilele cele mai bune sunt dupa ziua 12 si merita sa incerci daca vrei dupa ziua 9. Daca vrei sa fii lamurit poti sa-i dozezi progesteronul daca ai in zona un laborator disponibil sa iti prelucreze proba de sange si cine sa-i recolteze sange.

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
RoNa
Newbie
*

« Reply #49 on: March 22, 2010, 10:37:58 PM »

Vreau sa va spun ca am lasat-o pe catelusa de ieri pana astazi la caine la monta, intr`un padoc.Am vazut ca sunt mai linsititi si stau unul langa altul insa daca apar eu prin zona sau o scot afara din padoc pentru a`i da de mancare, el se apropie de ea si aceasta nu`l il lasa.In schimb in lipsa mea sau a persoanelor din jur nu le auzi gura.
Acum as vrea sa va intreb de ce are acest comportament si daca dupa parerea voastra s`ar fi montat in aceste 2 zile deoarece nu i`a supravegheat si cum mi`as putea da seama daca s`a montat cu acesta.
Multumesc.
Ariana
Administrator

« Reply #50 on: March 22, 2010, 10:39:40 PM »

Nu-ti poti da seama decat daca ii vezi cuplati, "agatati", "inciotati".... LOL

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
flo
Newbie
*

« Reply #51 on: May 13, 2010, 06:20:58 PM »

eu am o catea CG de app 1,5 ani dar si am dat'o la monta!
at cand masculul e cu **** la ea la ***** ea incepe sa latre si sa sara la mascul!
ma ajutatzi va rog?
valitec
Jr. Member
**

« Reply #52 on: May 25, 2010, 10:43:46 AM »

Va salut pe toti, va cer un sfat.Acum o saptamana am observat la cateaua mea,face 4 ani in iulie, ca are scurgeri de sange,si am inceput sa caut flacau.Am obtinut mai multe adrese, in cele din urma am dus-o la un caine sambata, mai mult ca sa se obisnuiasca, in ideea ca ar fii prea devreme de dat la monta,dar dadea coada la oparte, si aceepta si saltul mascului pe ea.Am lasat-o pana luni dimineata.Cand am luat-o nu mai accepta sa se urce pe ea.Nu stiu sigur daca s-au montat.Proprietarul cainelui nu i-a urmarit.Dupa amiaza am mai fost la un mascul ca sa fiu sigur ca se monteaza, numai ca nu il accepta, dadea sa-l muste.Am stabilit cu proprietarul celui de-al doilea caine sa mai incerc si astazi dupaamiaza.El este cel care se ocupa cu cainii la politie, si mi-a zis ca este posibil ca , cateaua mea, nemontata la 2 ani,sa-i creasca o pielita, "'acolo '" inauntru, ce nu permite masculului penetrarea.Cateaua mea a mai fost data o data la monta, dar nu a ramas, nici data trecuta nu i-am vazut ca s-au cuplat.Ce sa fac?Exista vre-o injectie care se face pentru a accepta cainele?
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #53 on: May 25, 2010, 02:51:09 PM »

Va salut pe toti, va cer un sfat.Acum o saptamana am observat la cateaua mea,face 4 ani in iulie, ca are scurgeri de sange,si am inceput sa caut flacau.Am obtinut mai multe adrese, in cele din urma am dus-o la un caine sambata, mai mult ca sa se obisnuiasca, in ideea ca ar fii prea devreme de dat la monta,dar dadea coada la oparte, si aceepta si saltul mascului pe ea.Am lasat-o pana luni dimineata.Cand am luat-o nu mai accepta sa se urce pe ea.Nu stiu sigur daca s-au montat.Proprietarul cainelui nu i-a urmarit.Dupa amiaza am mai fost la un mascul ca sa fiu sigur ca se monteaza, numai ca nu il accepta, dadea sa-l muste.Am stabilit cu proprietarul celui de-al doilea caine sa mai incerc si astazi dupaamiaza.El este cel care se ocupa cu cainii la politie, si mi-a zis ca este posibil ca , cateaua mea, nemontata la 2 ani,sa-i creasca o pielita, "'acolo '" inauntru, ce nu permite masculului penetrarea.Cateaua mea a mai fost data o data la monta, dar nu a ramas, nici data trecuta nu i-am vazut ca s-au cuplat.Ce sa fac?Exista vre-o injectie care se face pentru a accepta cainele?
Shocked

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
valitec
Jr. Member
**

« Reply #54 on: May 25, 2010, 04:23:34 PM »

Va rog ajutati-ma!
Irina2007
Hero Member

« Reply #55 on: May 25, 2010, 07:26:33 PM »

NIMENI pe forumul asta nu o sa te ajute, chiar ma mir ca nu te-au luat deja la rost. Ce este in mintea ta sa montezi cateaua cu doi masculi?!?!?! Cand se vor naste puii pe care dintre masculi il prezinti drept tata? Banuiesc ca nici pomeneala sa ai acte la catea si la pui, nu-i asa? Si cu siguranta daca o sa faca pui o sa vinzi puii "de rasa pura" cand tu nici macar nu stii care este tatal puilor.
Nu inteleg de ce insisti sa montezi cateaua? Sa scoti niste bani de-o bere?

Te-ai informat macar si tu putin ce inseamna sa dai cateaua la monta? Ce responsabilitati implica aducerea pe lume a unor sufletele? Daca voi habar nu aveti sa montati o catea, cum te vei descurca la fatare sau cum vei ingriji puii? Probabil saraca de ea va fata singura intr-un colt de curte, daca traiesc puii bine, daca nu, data viitoare.

Doamne, mare ti-e gradina. Credeam ca am auzit toate prostiile, dar uite ca inca aflu noutati. Pielita "acolo inauntru"Huh?? Injectie sa stea la monta?Huh? Oamenii ca tine nu ar trebui lasati sa aiba animale!

Este netul plin de informatii despre catele in calduri, monta, gestatie, fatare, ingrijirea puilor, sute si sute de articole, mura-n gura. Chiar asa de greu sa te informezi putin inainte sa dai cateaua la monta? Pentru binele ei saraca sper din tot sufletul sa nu faca pui.
bengy
Sr. Member

« Reply #56 on: May 25, 2010, 07:55:13 PM »

Frate chiar nu ai gasit si tu un crescator ,care sa aiba un mascul si care sa te ajute cu monta...Vad ca intri de ceva timp pe aici (forum),ai de unde sa alegi : canise ,masculi monta ,basca informatii in legatura cu acest subiect-monta...Chiar nu inteleg...te duci ,lasi femela ,pleci ,te intorci -o iei,si nu sti daca masculul a montat-o ??!! Si totul e asa de simplu.... Huh
valitec
Jr. Member
**

« Reply #57 on: May 26, 2010, 10:45:37 AM »

Multumesc pentru mesaje.Problema este in felul urmator,ieri dupa amiaza am fost la medicul veterinar.Dupa ce a examinat-o, a ajuns la concluzia ca este fecioara.Deci, nici un caine la care am fost, nu si-a facut treaba.I-a facut totusi o fiola cu hormoni, nu stiu exact cum se numeste, care , spunea el, o va ajuta sa aiba niste calduri regulate si evidentiate.In seara asta incerc din nou la mascul, si de acum nu o mai las singura,adica o supraveghez ca sa vad daca se impercheaza.Pui , daca vor fii, deja am care ii vor.Gratis! Vreau sa o dau la monta , in primul rand pentru ea, pentru ca in mod sigur o va ajuta o sarcina.Va salut.
valitec
Jr. Member
**

« Reply #58 on: May 26, 2010, 11:12:50 AM »

Va salut.Am mai postat si la probleme cu imperecherea, dar vreau sa va spun aici legat de vizita la medicul veterinar.Cateaua mea a mai fost la mascul acum un an,accepta saltul mascului dar pana la un moment cand trebuia sa ... Anul asta , mai precis acum doua sambete, pe 15 mai, am oservat ca avea scurgere de sange,am anuntat medicul si mi-a recomandat un proprietar cu caine bun, sanatos.Si de aceasta data, dadea coada, accepta saltul,dar nu si introducerea..., deci nu se finaliza.Ieri am fost la medic, a examinat-o si a vazut ca este '"fecioara"', cu un himen elastic si destul de greu de rupt de mascul , dupa parerea lui, de aici si refuzul ei de aceepta finalizarea.A incercat totusi sa-l desprinda putin.A fost de parere,sa-i faca si o fiola cu ceva cu hormoni, care sa-i regleze si sa-i evidentieze perioadele de calduri.Dupa amiaza mai incerc la un mascul ca sa vad ce se intampla.
P.S.: Dansu spunea ca la o catea care nu este in calduri, si se doreste aparitia lor, aceasta fiola cu hormoni declanseaza aparitia caldurilor,in 72 de ore.La cateaua nu este cazul sa le declanseze pentru ca deja este in calduri,si ii va face bine si pe viitor, in cazul ca nu reusesc sa o imperechez acum.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #59 on: May 26, 2010, 11:41:40 AM »

aceasta fiola cu hormoni declanseaza aparitia caldurilor,in 72 de ore.
Daca ar fi si adevarat...

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof