Decat alea 2, mai bine ramai pe Royal. Hrana din supermarket e de calitate proasta, cauta un magazin de specialitate, sunt o gramada: Animax, maxipet, zooland, etc. Cauta sa iei ceva cantitate mai mica, pe care sa i-o introduci treptat in alimentatie. Ulterior, sac vei gasi la pret mai bun ca in magazin pe diferite site-uri de specialitate, zooplus, zoofast, petshop4you, chiar si emag. Sunt foarte multe.
Multi CG, printre care si al meu, sunt alergici la cereale. Iti recomand sa cauti o hrana fara cereale, de exemplu Taste of The Wild, care ii acum ii merge foarte bine cainelui meu, Petkult ( care e marca a celor de la animax, nu o sa il gasesti in magazin in alta parte ) sau Acana.
Dintre cele cu porumb, si cu ceva pret mai mic, cel mai ok cred ca e Brit Premium, dar daca deja iti permiti Royal, nu are sens sa ii ceva inferior celorlaltor branduri, care sunt similare ca pret cu Royal, dar mult peste dpdv calitativ. Brit Premium este superior calitativ si inferior ca pret, deci tot e ok, dar nu se compara nici el cu TOTW, petkult sau acana. Spor ! Si sa ne tii la curent!