Forum ciobanesc german
August 19, 2017, 12:06:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10   Go Down
  Print  
Author Topic: Care credeti ca e cea mai buna hrana de caini?  (Read 24372 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Yoruk
Newbie
*

« Reply #90 on: March 08, 2017, 11:10:43 AM »

Atunci spuneți-mi ce îmi recomandați ..Alea ma uitam printr-un supermarket și erau mai răsărite
sorin9308
Newbie
*

« Reply #91 on: March 08, 2017, 11:34:27 AM »

Eu i-am dat Taste of the Wild Pacific Stream Puppy si nu am avut nici o problema si s-a dezvoltat foarte bine ( aproape 9 luni 40kg).
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #92 on: March 08, 2017, 02:50:17 PM »

Decat alea 2, mai bine ramai pe Royal. Hrana din supermarket e de calitate proasta, cauta un magazin de specialitate, sunt o gramada: Animax, maxipet, zooland, etc. Cauta sa iei ceva cantitate mai mica, pe care sa i-o introduci treptat in alimentatie. Ulterior, sac vei gasi la pret mai bun ca in magazin pe diferite site-uri de specialitate, zooplus, zoofast, petshop4you, chiar si emag. Sunt foarte multe.

Multi CG, printre care si al meu, sunt alergici la cereale. Iti recomand sa cauti o hrana fara cereale, de exemplu Taste of The Wild, care ii acum ii merge foarte bine cainelui meu, Petkult ( care e marca a celor de la animax, nu o sa il gasesti in magazin in alta parte ) sau Acana.

Dintre cele cu porumb, si cu ceva pret mai mic, cel mai ok cred ca e Brit Premium, dar daca deja iti permiti Royal, nu are sens sa ii ceva inferior celorlaltor branduri, care sunt similare ca pret cu Royal, dar mult peste dpdv calitativ. Brit Premium este superior calitativ si inferior ca pret, deci tot e ok, dar nu se compara nici el cu TOTW, petkult sau acana. Spor ! Si sa ne tii la curent! Smiley
Yoruk
Newbie
*

« Reply #93 on: March 08, 2017, 05:57:51 PM »

Multumesc mult ,
Cred ca o sa îl bag pe BRIT premium , am găsit junior XL .
Multumesc,
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #94 on: March 08, 2017, 07:53:09 PM »

Dacă ii merge XL, încearcă pe viitor sa îl treci pe L. Sunt rețete similare, dar difera totuși  anumite elemente, în special  pentru oase. Ciobănescul German se încadrează la L, nu la XL. XL este pentru câinii care sar de 45 de kg. CG ar trebui sa fie intre 31 și 41 kg la mascul.
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #95 on: March 08, 2017, 08:01:07 PM »

E o hrana mult peste RC pentru ca are ca prim ingredient o carne și nu porumb, și îți specifica și specia (pui). Ferește-te de produsele care zic doar ceva generic (grăsime animala), astea fiind în special Pedigree, Friskies, Chappy, și de cele care încep cu o cereala. Teoretic, câinii nu mâncau cereale în sălbaticie, ele au fost introduse în alimentația lor de către oameni și au început sa se adapteze treptat. Probabil d-asta și sunt atâția câini care încă au probleme în a le tolera. Mult succes și sa ne mai scrii cum mai este. Smiley
freddy25
Hero Member

« Reply #96 on: March 09, 2017, 07:43:34 PM »

O hrana buna nu o gasesti la supermarket( cu o singura exceptie si anume Monge la Selgros pentru caini mini, nu e cea mai cea dar e acceptabila) ci la petshopuri sau pe net.
andrei_ovidiu
Newbie
*

« Reply #97 on: May 24, 2017, 01:26:39 PM »

Salutare tuturor.. Am un catel CG luat de la 2 luni si pana in prezent este hranit cu royal canin german shepherd junior la sfatul crescatorului. De vreo doua saptamani am inceput sa ii administrez pet phos grand chien si a inceput sa faca matreata pe sira spinarii. Acum catelul are 3 luni jumatate. Apelex la cei cu experienta in a ma sfatui ce mancare sa ii dau pentru a scapa de aceasta problema.
Multumesc anticipat.
Bimbi
Newbie
*

« Reply #98 on: May 24, 2017, 04:24:50 PM »

Din experienta proprie recomand Petkult si tot din experienta proprie Nu recomand Royal Canin.
Petkult foloseste ingrediente naturale si este  intr-un fel specializat pe sortimente din miel cu orez. Acestea  ajuta  atat pentru blana si piele cat si pentru articulatia soldurilor .
Nu ii dati un timp supa de carne sau de oase pana se vindeca descuamarea . Aici gasiti Petkult pentru juniori ***********************************.
Succes!
andrei_ovidiu
Newbie
*

« Reply #99 on: May 24, 2017, 05:46:03 PM »

Si eu oscilam intre petkult si taste of the wild pacific stream puppy..Despre cea din urma ce parere aveti?
Bimbi
Newbie
*

« Reply #100 on: May 24, 2017, 08:59:52 PM »

Daca ma intrebati pe mine, Petkult. Este mult mai ieftina ( cu circa 60 de lei la aproape aceeasi cantitate) si are si alte calitati de continut. Desigur Taste of Wild este foarte buna de asemenea.
Aveti transport gratuit la ambele.
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #101 on: May 25, 2017, 07:50:36 PM »

Eu ii dau cainelui meu de vreo 8 luni TOTW, ii merge foarte bine. A mancat si petkult, dar din senin nu a mai vrut.
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #102 on: May 25, 2017, 07:53:01 PM »

Petkult este brand detinut de Animax, oficial se fabrica in Belgia. Ma poate lamuri si pe mine cineva de ce se produce acolo si totusi nu se regaseste decat la noi? Mi se pare cel putin dubios. Hrana umeda se face in Spania, cea uscata in Belgia. Nu am incredere ca la noi sunt cu adevarat verificate produsele daca respecta eticheta. Prefer sa iau o hrana care stiu sigur ca a fost verificata.
I-am dat cainelui hrana umeda de la ei si l-am tinut la regim o saptamana. Si-a vomat si matele din el. Ceva e destul de ciudat la ei.
andrei_ovidiu
Newbie
*

« Reply #103 on: May 25, 2017, 10:32:07 PM »

Razvan tind sa cred ca ai dreptate.. TOTW pare mai de incredere decat Petkult...Thara, Ariana? ce parere aveti?
Thara
Global Moderator

« Reply #104 on: May 26, 2017, 11:26:09 AM »

Si eu inclin spre TOTW.
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10   Go Up
  Print  

Jump to: