Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 08:40:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Caut femela pentru monta!  (Read 4925 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
horace
Newbie
*

Tony

« on: March 09, 2009, 01:31:52 AM »

Salut! Tony, cainele meu, isi cauta perechea:) Tony are 2 ani si 9 luni si e timpul sa se imperecheze. Detinem pedegree, nu am mers niciodata la vreun concurs, insa suntem foarte inteligenti.
Adresa mea de e-mail este: horacebirca@gmail.com

Ps: locuim in Bucuresti!
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #1 on: March 09, 2009, 11:15:29 AM »

Pai daca nu a fost la niciun concurs.. inseamna ca nu are drept de monta iar puii nu vor avea pedigee! si s-ar putea sa intalniti ceva pareri dezaprobatoare pe acest forum destul de exclusivist din acest punct de vedere!

Catelul e tare frumos! sa va traiasca!

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
kwy
Full Member

« Reply #2 on: March 09, 2009, 11:57:30 AM »

sint sigur ca o sa-si gaseasca perechea pe acest forum,chiar daca nare drept de monta,faptul ca se cunosc parintii.
 multa bafta si bun venit pe forum.
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #3 on: March 09, 2009, 12:15:49 PM »

el vrea o femela pt cainele lui atat.nu conteaza daca are sau nu drept de monta.este o monta mai la negru ca sa-i spun asa.
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #4 on: March 09, 2009, 12:19:05 PM »

ai putea incerca la bucov.acolo este o crescatorie de caini unde se face si monta
duci cainele acolo si cand vine un stapan cu o femela are loc monta.masculul primeste un catelus.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« Reply #5 on: March 09, 2009, 12:22:01 PM »

ai putea incerca la bucov.acolo este o crescatorie de caini unde se face si monta
duci cainele acolo si cand vine un stapan cu o femela are loc monta.masculul primeste un catelus.

Shocked Shocked Shocked  Undecided

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
dsh
Administrator

« Reply #6 on: March 09, 2009, 12:31:54 PM »

MIE IMI PLACE ASTA:
Tony are 2 ani si 9 luni si e timpul sa se imperecheze.

CAT DESPRE
acolo este o crescatorie de caini unde se face si monta
SUPER!!!!!!

« Last Edit: March 09, 2009, 12:34:01 PM by dsh » Logged

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Thara
Hero Member

« Reply #7 on: March 09, 2009, 12:43:48 PM »

el vrea o femela pt cainele lui atat.nu conteaza daca are sau nu drept de monta.este o monta mai la negru ca sa-i spun asa.
tu iti dai seama ce zici?  Vaca
da,conteaza daca are drept de monta sau nu.
ok,duce cainele acolo sau la orice femela,va face pui care cine stie cum vor ajunge,probabil majoritatea tot la persoane care gandesc la fel ca tine,pui care la randul lor vor face pui si asa mai departe.exista crescatori care cresc si selectioneaza cainii pe baza criteriilor din standard...crezi ca ceea ce ai sugerat tu face bine rasei?e plin deja de caini rezultati din monte "gandite" astfel...
nu cred ca va fi capat de lume daca va steriliza cainele...probabil ca va face chiar un bine,riscul de a fugi dupa femele in calduri va fi mai mic si asa macar va elimina si riscul aparitiei a noi cuiburi de maidanezi,care ajung vai si amar de ei.
asta este parerea mea,am spus atat cat ma pricep si cat inteleg...

MIE IMI PLACE ASTA:
CAT DESPRE SUPER!!!!!!

dsh...  LOL
bengy
Sr. Member

« Reply #8 on: March 09, 2009, 01:36:40 PM »

Sfatul meu e sa duci catelul si sa-l arbitrezi pana obtine drept de monta si dupa aceea.....Simplu nu ? Wink
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #9 on: March 09, 2009, 02:34:06 PM »

Daca masculul provine tot dintr-o monta d`asta "bine" gandita, in stil matrimoniale...ce sa mai arbitreze? Undecided . Tre` ped pentru participarea la expo.

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #10 on: March 09, 2009, 02:37:02 PM »

Chiar, de ce pe forumul asta nu-i topic de matrimoniale? Monta, auzi....insensilbililor!

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
robert
Hero Member

"VOM TEAM DANIRO"

« Reply #11 on: March 09, 2009, 03:39:31 PM »

Salut! Tony, cainele meu, isi cauta perechea:) Tony are 2 ani si 9 luni si e timpul sa se imperecheze. Detinem pedegree, nu am mers niciodata la vreun concurs, insa suntem foarte inteligenti.

Pacat de un asemenea caine sa nu mergi cu el in expo si sa-i obtii drept de monta Angry

Daca masculul provine tot dintr-o monta d`asta "bine" gandita, in stil matrimoniale...ce sa mai arbitreze? Undecided . Tre` ped pentru participarea la expo.

@ asahel : asta e pedigreeul cainelui: http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/561138.html
 Cat de "bine" sau nu e gandita monta asta este o alta discutie, de arbitrat ..are ce arbitra
bengy
Sr. Member

« Reply #12 on: March 09, 2009, 05:17:45 PM »

Super descendenti-numai caini de top!Poza nu e prea reusita ,si nici cainele nu e in par si bine pozitionat.Te ateptam in ring ! LOL
hans
Sr. Member

« Reply #13 on: March 09, 2009, 05:21:54 PM »

Super descendenti-numai caini de top!Poza nu e prea reusita ,si nici cainele nu e in par si bine pozitionat.Te ateptam in ring ! LOL

eventual ascendenti ... ca descendenti inteleg ca nu prea Smiley
bengy
Sr. Member

« Reply #14 on: March 09, 2009, 05:44:58 PM »

Am incurcat PM cu AM . Scuze! Grin
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: