Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 07:15:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Schioapata  (Read 3511 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #45 on: October 22, 2010, 11:11:06 AM »

da-i si cu asocilin. Daca e doar superficiala "buba" n-are rost sa-l pansezi. Eventual spala-l mai des pentru a fi zona curata si apoi da cu unguent.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
inestimabil
Jr. Member
**

« Reply #46 on: October 22, 2010, 11:16:17 AM »

Ok, multumesc. Incep tratamentul.
inestimabil
Jr. Member
**

« Reply #47 on: November 03, 2010, 03:13:09 PM »

Salut. Am rezolvat problema cu buba de la pernuta. Insa de vreo 3 zile l-am vazut ca nu pune piciorul stang in pamant(atunci cant sta in fund si de azi nu il mai pune nici cand sta in picioare). Alergatul este ok, se zbenguie fara nici o problema. Astazi dimineata insa, il vad ca schioapata. I-am luat labuta, l-am pipait...pernuta e ok, restul piciorului la fel. Nu scoate nici un sunet daca ii verific piciorul si il misc in diferite pozitii. Ce naiba mai are, ca nu mai rezist mult...financiar vorbind...(sambata am fost iar la Calarasi cu el pt ca ii aparuse o buba ce s-a dovedit a fi de la papa cu prea multe proteine).
Mignon
Sr. Member

« Reply #48 on: November 04, 2010, 12:33:01 PM »

Si eu am patit-o cu Arek, m-am trezit ca schioapata si nu stiu nici acum ce a avut. Am fost cu el la vet si mi-a recomandat RIMADYL, timp de 7 zile, cate o pastila dimineata si una seara. Nici astea nu sunt ieftine, pe mine m-a costat 65 RON cu examinare cu tot, dar poti sa-ti iei 14 pastile numai, de la farmacia veterinara.
Al meu, dupa 2 zile de tratament, deja nu mai schiopata.
Succes si sa ne tii la curent cu evolutia!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #49 on: November 04, 2010, 12:57:27 PM »

Si eu am patit-o cu Arek, m-am trezit ca schioapata si nu stiu nici acum ce a avut. Am fost cu el la vet si mi-a recomandat RIMADYL, timp de 7 zile, cate o pastila dimineata si una seara. Nici astea nu sunt ieftine, pe mine m-a costat 65 RON cu examinare cu tot, dar poti sa-ti iei 14 pastile numai, de la farmacia veterinara.
Era mai ieftin daca erai atenta la greutate! Wink
« Last Edit: November 04, 2010, 01:17:19 PM by Bogdan » Logged
Mignon
Sr. Member

« Reply #50 on: November 04, 2010, 01:09:16 PM »

Poate atenta...(ca sunt o ea)  Smiley Dar nici acum nu sunt convinsa ca este sau era prea gras, din moment ce l-au vazut si apreciat doi medici veterinari. In momentul acesta are 25 de kg., cu tot regimul la care l-am supus.
Numai daca nu-i da careva peste gard suplimente. Nu am control nonstop asupra situatiei, ca mai trebuie si sa plec de acasa.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #51 on: November 04, 2010, 01:19:18 PM »

Poate atenta...(ca sunt o ea)  Smiley Dar nici acum nu sunt convinsa ca este sau era prea gras, din moment ce l-au vazut si apreciat doi medici veterinari. In momentul acesta are 25 de kg., cu tot regimul la care l-am supus.
Numai daca nu-i da careva peste gard suplimente. Nu am control nonstop asupra situatiei, ca mai trebuie si sa plec de acasa.
Cand e vorba de greutate, asculta de crescator nu de veterinar.
Leo Brisan
Full Member

Haiko van Pavora

« Reply #52 on: November 04, 2010, 02:31:53 PM »

Sunt dureri de crestere si e nevoie de suplimente cu glucosamina&condroitina.

inestimabil
Jr. Member
**

« Reply #53 on: November 04, 2010, 05:29:57 PM »

Este posibil sa-i fi fost atins vreun nerv cand i-a fost facuta injectia? Am avut la pachet niste injectii de la doctor sa le faca lupila acasa si ultima dintre ele i-a facut-o un asistent medical si s-a cam zbatut animalu'. Citisem tot aici ca i-a fost afectat nervul sciatic unui catel de la o injectie facuta prost. Mentionez ca injectia i-am facut-o sub piele, undeva pe la jumatea spatelui. Astept o parere....
Ariana
Administrator

« Reply #54 on: November 07, 2010, 09:27:56 PM »

sub piele n-are ce sa atinga... Grin

medic veterinar
inestimabil
Jr. Member
**

« Reply #55 on: November 08, 2010, 07:54:54 AM »

Am fost cu Marko la doctor si mi-a spus ca nu este nici un nerv atins...durerile de picior se pare ca sunt normale pt cainii de talia lui cu o crestere explosiva(asa am inteles eu de la doctor). In concluzie mi-a dat 6 pastile de rimadyl (au gramaje diferite din ce am vazut eu) sa le ia pe amandoua o data pe zi si mi-a prescris doza dubla de Ca (lucru pe care crescatorul de la care l-am luat mi-a zis din start ca nu e bine). Ma iau dupa doctor de data asta...Sper in cateva zile sa isi revina. Ill be back cu situatia lupului peste cateva zile.
Lory
Jr. Member
**

« Reply #56 on: December 15, 2010, 12:25:37 PM »

dar i-am inceput deja tratamentul cu remadyl la recomandarea medicului...pot sa il schimb dupa o saptamana de tratament?sa treaca la celalalalt medicament?cam in cat timp o sa observ o ameliorare?mersi

Mai oameni buni nu mai intoxicati cainele cu Rimadyl daca tot vreti antiinflamator incercati Artro-vet B (are aceeasi compozitie ca rimadyl + vitamina B) sau exista aspirina speciala pentru caini (din cate stiu eu la noi nu se gaseste) Arthrin Buffered Canine Aspirin

Arthrin dog aspirin provides safe and effective relief for pain, fever, inflammation specifically associated with injuries, surgery, arthritis and joint problems. Aspirin is the active ingredient in Arthrin. It is also buffered to help prevent gastrointestinal upset. Use Arthrin along with Joint MAX and watch your dog improve faster, this powerful combination will have your dog playing and walking without pain and prevent further joint degeneration.

# For pain associated with injuries, surgery and/or arthritis
# Reduces Fever
# Helps relieve inflammation
# Buffered to help prevent gastrointestinal upsets
# Tasty chewable meat flavored soft chews
# 100 % product guaranteed
si un medicament foarte bun pentru articulatii Glyco-flex III (cu care eu mi-am pus catelusa diagnosticata cu artrita pe picioare)
Glyco-Flex III is a nutritional supplement (stage III of a comprehensive program for dogs), containing glucosamine as well as Perna Canaliculus (green lipped mussel - which is a good source of protein, minerals, and chondroitin sulfates), and MSM. It is used for maintaining healthy joints, and is recommended for geriatric, and working and sporting breed dogs, as well as a follow-up to orthopedic surgery. Glyco-Flex III is available as natural imitation roast chicken flavored chewable tablets or chicken liver flavored soft chews. Made in the USA. It is an alternative to SynoviMSM which is not currently available.

For: Dogs

Benefits:
•    All natural ingredients
•    Supports joint health for puppies and dogs with 1000 mg of glucosamine and 600 mg of Perna Canaliculus (green lipped mussel) per tablet or 2 soft chews
•    Comes in easy-to-administer chewable tablet or soft chew

How it works:
The active ingredients include glucosamine, Perna Canaliculus (green lipped mussel), and MSM. Glucosamine is a natural compound that is found in healthy cartilage in both humans and pets. It helps hydrate healthy joints by increasing the production of molecules that bind and hold water in the cartilage. Healthy cartilage provides cushioning which helps protect a pet's joints while exercising. Many believe that it provides clinical benefit in the synovial fluid by strengthening cartilage and aiding glycosaminoglycan synthesis. Further research on the effectiveness of glucosamine is still needed, but many of our customers find it to be very beneficial to their pets.

Cautions:
Diabetic dogs or dogs that are overweight and have problems with glucose tolerance should have their blood sugars monitored if they are given glucosamine supplements.
More Information:
Brand Name
Glyco-Flex III (Vetri-Science)

Active Ingredient(s):  

Glyco-Flex III Per tablet: Glucosamine HCl (1000mg), Methysulfonylmethane (1000mg), Brewers Yeast (810mg), Perna canaliculus (Green-Lipped Mussel) (600mg), Dicalcium Phosphate (262mg), Stearic Acid (190mg), Cellulose (190mg), N,N Dimethylglycine HCl (100mg), Manganese Amino Acid Chelate (100mg), Smoke Flavor (57mg), Vitamin E (50 IU), Calcium Ascorbate (30mg), Silicon Dioxide (21mg), Grape Seed Extract (5mg), L-Glutathione (2mg), Selenium (0.002mg).

Glyco-Flex III Soft Chews for dogs (per 2 soft chews); Glucosamine HCl (1000mg), Methysulfonylmethane (1000mg), Perna canaliculus (Green-Lipped Mussel) (600mg), N,N Dimethylglycine HCl (100mg), Vitamin E (50IU), Ascorbic acid (24mg), Manganese as Proteinate (10mg), Grape Seed Extract (5mg), L-Glutathione (2mg), Selenium (0.002mg), brewers yeast, canola oil, chicken liver flavor, glycerin, natural mixed tocopherols, propionic acid, soy lecithin, Suresweet™ (maltodextrin, sodium alginate and calcium sulfate), whey.

What is this product used for:  

Glyco-Flex III tablets and Soft Chews, a nutritional supplement used for maintaining healthy joints, represent stage III of a comprehensive program for dogs. Glyco-Flex III is recommended for geriatric, and working and sporting breed dogs, as well as a follow up to orthopedic surgery.

Availability: Glyco-Flex III tablets, and Glyco-Flex III Soft Chews are non-prescription (OTC) products.

How this product should be used:

The usual dose of Glyco-Flex III tablets for the first 4-6 weeks in dogs up to 30 lbs is 1/2 tablet. For dogs 31-60 lbs use 1 tablet, for dogs 61-100 lbs use 2 tablets and for dogs 101 lbs and over use 2 1/2 tablets. The maintenance dose for dogs up to 30 lbs is 1/2 tablet every other day, for dogs 31-60 lbs is 1/2 tablet, for dogs 61-100 lbs is 1 tablet, for dogs 101 lbs and over is 1 1/2 tablets daily.

The usual dose of Glyco-Flex III Soft Chews for the first 4-6 weeks in dogs up to 30 lbs is 1 soft chew daily. For dogs 31-60 lbs use 2 soft chews daily, for dogs 61-100 lbs use 4 soft chews daily and for dogs 101 lbs and over use 5 soft chews daily. The maintenance dose for dogs up to 30 lbs is 1 soft chew every other day, for dogs 31-60 lbs is 1 soft chew daily, for dogs 61-100 lbs is 2 soft chews daily, for dogs 101 lbs and over is 3 soft chews daily. If giving more than 1 soft chew daily, divide between AM and PM.
« Last Edit: December 15, 2010, 12:27:11 PM by Lory » Logged

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Ariana
Administrator

« Reply #57 on: December 15, 2010, 12:36:45 PM »

Chiar imi vine sa rad...orice medicament are contraindicatii, ati citit prospectul de la banalul algocalmin?
Bineinteles ca puteti gasi pe internet culegeri intregi pro si contra Rimadyl. De ce crezi ca Artrovet'ul e mai bun? Are aceeasi substanta activa....egal aceleasi contraindicatii si precautii. Atat timp cat medicatia se realizeaza sub indrumarea medicului, pe un animal sanatos din celelalte puncte de vedere, pe un numar de zile bine stabilit(nu foarte lung), nu aveti de ce sa va faceti probleme. Bineinteles ca pe net exista multe multe povesti nemuritoare/coincidente/ cazuri reale suprapuse cu alte afectiuni...totul are o logica. Trebuie retinut faptul ca foarte multi caini rapsund excelent la tratament. Si nu sustin Rimadyl...ma refer la substanta  din compozitie. Dupa o consultatie  riguroasa, cu toata istoria reala a starii de sanatate a cainelui/per kg intr-o doza corecta administrata corect, in doua reprize niciodata pe stomacul gol...nu trebuie sa va panicati. Bineinteles nu trebuie abuzat de acest medicament iar la cainii batrani se abordeaza cu totul altfel acest tratament.
 Bineinteles suplimentele pt. articulatii pomenite de tine(sau nu) sunt intotdeauna binevenite si ar trebui asociate la inceput cu atiinflamatoriile daca e cazul si apoi continuat numai cu suplimentele.
« Last Edit: December 15, 2010, 12:41:17 PM by Ariana » Logged

medic veterinar
inestimabil
Jr. Member
**

« Reply #58 on: December 15, 2010, 01:24:08 PM »

Dupa tratamentul facut de Marko: Rimadyl + Calciu totul a fost ok. Nu mai schioapata si alearga si sare zici ca e ied. Deci totul ok. Pentru lupul meu a functionat, insa cred ca e mai bine sa mergi cu cainele la un doctor bun, niciodata sa nu dai dupa ureche medicamente.
ionutemt
Newbie
*

« Reply #59 on: January 29, 2011, 03:14:20 PM »

Salut
Am si eu o mica dilema pt cunoscatori:
Am un cg de 11 luni si acum 2 sapt a inceput sa schiopateze...De cateva zile am obs ca si-a revenit...
L-am hranit doar cu royal canin si m-am gandit ca nu trebuie sa ii dau si vitamine sau calciu...(mare greseala din cate am auzit)
E tarziu sa ii dau acum calciu si vitamine???si de care?am tot citit pe forum de K9 COMPLETE MOTION...
Mersi!
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet