Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:43:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Schioapata  (Read 15726 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #60 on: January 30, 2011, 03:56:28 PM »

K9 COMPLETE MOTION nu sunt Calciu si vitamine, de ce nu sunteti atenti cand cititi?!
De asemenea, nu e deloc "mare greseala" sa consideri ca nu are musai nevoie de calciu si vitamine daca ii dai hrana superpremium, este foarte corect. Doar in caz de necesitate se administreaza Calciu si vitamine. Ca foarte multa lumea a auzit ca toti puii au nevoie de calciu si trambiteaza peste tot acelasi lucru nu inseamna ca este si adevarat, este deja "o vorba din popor" pe care o stie orice neavenit. Calciu si vitaminele se administreaza in functie de modul de dezvoltare al fiecarui catel in parte.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
cristimate
Sr. Member

« Reply #61 on: February 21, 2011, 11:55:25 PM »

mai... ce sa mai zic , ne-am saturat sa tot faca intinderi.
sare ca un nebun de pe veranda (acum nu mai schioapata pe labutele din fata ca se pare ca a invatat sa sara )... ci pe cele din spate!
sare pe gard la auzul cockeritei cu care de mic are ceva de impartit. am un "gang" lung pe langa casa , lat de 1 metru pe care sare ca un nebun. deja e plin de namol, nu mai e alb e gri si plin de labutze!
si azi l-am gasit iar cu intindere. nici nu mai stim ce s-ai facem; cum ii dam rimadyl in 2 zile ii trece, de ultimele dati nici nu l-am mai dus la doctor ca deja stim: daca mergem la el ii mai face si o injectie dar dupa 2 luni iar la fel. si doctorul deja ne stie.

Asa ca azi am hotarat cu sotia sa il lasam putin sa se chinuie poate invata ceva. ideea e ca ne doare inima cand il vedem asa ca schioapata. n-are rupturi, deja stim sa-l verificam, l-am vazut pe doctor deja de 3-4 ori dar adevarul e nu stim cum sa-l potolim. nici nu l-am oprit sa faca asta va trebui de acum in colo

intrebarea e: daca nu-l tratam, trece de la sine? ca imediat dupa ce se vede reparat reia saritul si ca un metronom la 2-3 luni mai face o intindere. deja vedem pe masura ce creste sare mai sus (se vad labutzele pe gard, inainte nu ajungea la tzeava de gaz acum sare peste)...
ne gandim sa-l lasam asa vreo 2 zile desi maine sunt sigur ca cheama sotia vet-ul sa-i dea pastila si injectia...
petshop4you
Ariana
Administrator

« Reply #62 on: February 22, 2011, 12:06:48 AM »

indicat ar fi sa-l inchideti in tarc cateva zile, pentru repaus total.

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
cristimate
Sr. Member

« Reply #63 on: February 22, 2011, 12:14:30 AM »

nu i-am facut tzarc ca am zis ca sa il lasam sa faca ce vrea in curtea lui... se pare ca am gresit.
seara doarme cu noi ca incet incet a intrat in casa si acum e si casa lui, sau mai bine zis eu platesc impozitele si el are grija de ele Smiley

nu ma intelege gresit, chiar nu e "chestie" de bani, chiar nu stau in suma aia pentru vet da parca am vrea sa-i dam o lectie si stiu cum e , daca nu inveti pe pielea ta nu te lecui. de obicei pastilutza sau vetul si minune a ii-a zi alegam ca un ied.
ellenaspot
Newbie
*

« Reply #64 on: March 04, 2011, 02:15:42 PM »

buna ziua am si eu un cb de 8 ani si a inceput sa schiopateze de picioarele din spate si nu mai mananca si chiar foarte rar bea apa ce pot sa ii fac ,am fost cu el la medic iia facut tratament si a spus ca fie mei bine dar degeba e tot la fel ce pot sa fac
cricri
Newbie
*

« Reply #65 on: March 29, 2011, 05:00:34 PM »

buna, am o catelusa ciobanesc german are 10 ani si de o saptamana schioapata, dar nu tot timpul se observa. am fost la doctor si mi a dat un tratament cu norocarp si i a facut 2 injectii. dupa 3 zile de tratament am inteles ca ar fi trebuit sa fie mai bine, dar in schimb in a 3 a zi a inceput sa aiba diaree si am oprit tratamentul am mers din nou la veterinar si mi a dat stomorgyl 10 si o cura cu royal canin si mi a spus sa nu i dau altceva de mancare in afaRA de ce mia  dat dansul.starea generala a catelusei e buna se joaca are putere, ar manca foarte mult.acum diareea s-a ameliorat putin, e doar a 2a zi de tratament dar in schimb aseara eram la plimbare si din schipatatul ei abia vizibil dintr o data nu se mai putea lasa pe picior.am facut o pauza am stat putin jos cu ea si si a revenit si am vebit acasa.imi fac griji pt ca e batrana si as dori sa ma ajutati cu un sfat..e bun acest tratament?sa o duc la raze sau ce sa fac? va multumesc
eliza
Newbie
*

« Reply #66 on: May 15, 2011, 11:20:07 PM »

Hello!
Am si eu un C.G, are 7 luni, a sarit ca zapacitul si a fortat articulatia de la piciorul stang fata si schioapata, cu toatea astea a si racit din cauza ca a stat ca fraierul in ploaie.Am fost la vet si i-a facut 3 injectii in zile diferite, plangea noaptea de durere. Mi-a prescris amoxicilina 1 la 12 ore timp de 5 zile si vitamine Pet Phos Grand Chien timp de 10 zile, de plans nu mai plange e ok, dar schioapata in continuare. I-am spus de celebrul rymadil veterinarului, iar el mi-a spus ca nu ii da pentru ca este in crestere. Din amoxicilina este abia la a-2 zi. Ce e de facut, sa mai astept? Schioapata de 1 saptamana.Daca ma puteti ajuta cu un sfat...va multumesc!
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #67 on: July 01, 2011, 09:29:01 AM »

Kara in varsta de 10 luni a inceput sa schiopateze de piciorul drept spate,medicul a spus ca are o intindere de ligament si i-a prescris Arto-Vet B100 1 pastila si un sfert/zi timp de 7 zile si trei sferturi de pastila urmatoarele 7 zile, la o greutate de 29 kg.
Ariana te rog frumos sa-mi spui ce parere ai. Multumesc!
Ariana
Administrator

« Reply #68 on: July 01, 2011, 11:02:36 AM »

Eu, daca ar fi pacienta mea, as incerca un tratament mai usor cu antiinflamatorii, chiar daca producatorul recomanda aceasta schema de 14 zile. Pentru inceput i-as da 3-5 zile doza maxima iar apoi, in functie de rezultat as alege si modul de tratament pentru zilele urmatoare. Ai grija sa nu i le dai pe stomacul gol! 

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #69 on: July 02, 2011, 11:23:43 AM »

Multumesc Ariana! dupa o zi de administrare si-a revenit,i le dau dupa masa asociate cu Aplazyl. Spune-mi te rog frumos cate zile sa-i mai dau si cate pastile/zi.
cristimate
Sr. Member

« Reply #70 on: July 07, 2011, 11:38:49 PM »

ariana, nu stiu ce naiba sa mai fac... ca si mitko, berry sare de pe veranda si evident a facut o mica luxatie/intindere.

a venit vet-ul acasa si i-a facut o injectie de antiinflamator (ceva cu M...cica mai puternic ca rimadyl) si o combinatie de b nu stiu care si ... berry a lasat o ureche si i s-a umflat fata

am vazut eu ca dupa 15 min se freca cu fata de iarba si am magaiat-o - am crezut ca a muscat-o ceva dar acum sunt sigur ca n-a muscat-o nimic

imi vine sa-l sun sa-l injur ca de fiecare data imi baga pe gat chestii aiurea, este ultima data cand mai vorbesc cu el, de acum gata!

da ce fac cu puiul meu??? o fi facut ceva grav sau e vreo alergie ceva?ai mai vazut asa ceva?
Ariana
Administrator

« Reply #71 on: July 07, 2011, 11:49:21 PM »

Suna-l si spune-i, e o reactie alergica(nu e vinovat medicul dar se intampla), normal trebuie oprita reactia .

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
cristimate
Sr. Member

« Reply #72 on: July 07, 2011, 11:50:38 PM »

i-am dat un mesaj acum da nu raspunde. hai ca-l sun
horatiu
Newbie
*

« Reply #73 on: July 11, 2011, 01:52:12 PM »

K9 COMPLETE MOTION nu sunt Calciu si vitamine, de ce nu sunteti atenti cand cititi?!
De asemenea, nu e deloc "mare greseala" sa consideri ca nu are musai nevoie de calciu si vitamine daca ii dai hrana superpremium, este foarte corect. Doar in caz de necesitate se administreaza Calciu si vitamine. Ca foarte multa lumea a auzit ca toti puii au nevoie de calciu si trambiteaza peste tot acelasi lucru nu inseamna ca este si adevarat, este deja "o vorba din popor" pe care o stie orice neavenit. Calciu si vitaminele se administreaza in functie de modul de dezvoltare al fiecarui catel in parte.
[/quote

;)O tableta de K9 COMPLETE MOTION contine:
Glucozamina HCl 500 mg
Sulfat de Condroitina 200 mg
Metilsulfonilmetan (MSM) 200 mg
Vitamina C (acid ascorbic) 150 mg
Calciu (fosfat tricalcic) 100 mg
Fosfor 83 mg
Magneziu 46.65 mg
Potasiu 12.44 mg
Niacinamida 10 mg
Crom 0.002 mg
Vitamina E 2 U.I.
Acid para-amino benzoic 3.75 mg
Lipaza (3.75 USP Unitati) 3.75 mg
Mangan 3.5 mg
Fier 3mg
Lecitina 2.5 mg
Colina 2.5 mg
Betaina 2.5 mg
DL-Metionina 2.5 mg
Seleniu 0.002 mg   d-Acid pantotenic 2 mg
Pepsina (6.75 USP Unitati) 2.25 mg
Bromelina (1.35 GD Unitati) 2.25 mg
Vitamina B6 2 mg
Inositol 2 mg
Acid linoleic 2 mg
Vitamina A 1000 U.I.
Zinc 1.5 mg
Proteaze (20 HUT Unitati) 1.13 mg
Menadiona (vitamina K) 0.001 mg
Vitamina D 100 U.I.
Vitamina B 1 mg

Piridoxina HCl 0.2 mg
Iod (din alge) 0.05 mg
Cobalt 0.03 mg
Cupru 0.0025 mg
Acid folic 0.002 mg
Biotina 0.002 mg
Vitamina B12 0,002 mg
Riboflavina 1 mg
cristimate
Sr. Member

« Reply #74 on: July 11, 2011, 07:50:26 PM »

cu deumflarea s-a rezolvat rapid... cu schiopatatul deloc
adica e aproape bine, dupa care hopa sare putin 2 trepte si iar schioapata

nici nu stiu ce sa-i fac sa nu fie ceva mai grav; deja suntem la 3-a zi de rymadyl, e imbunatatita situatia da nu i-a trecut de tot
unde sa-i fac o radiografie?
sa mai stau pana trec 7 zile?
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof